A ONDA CERO CATALUNYA

Parlem de música amb el Palau

Quina és la maledicció de la novena simfonia que va afectar diversos grans compositors? Com es transmet en la música de Mahler la malaltia que el va dur a la mort? Què podem conèixer de la història de Catalunya a través de la seva música coral? Aquestes són només algunes de les preguntes a les que dona resposta aquest espai de La Ciutat d'Onda Cero Catalunya en col·laboració amb el Palau de la Música.

Onda Cero Catalunya

Barcelona | 11.10.2019 07:51

Palau de la música
Palau de la música | Palau de la música

Dins del programa La Ciutat amb Mònica Günther, parlem de música amb el director general del Palau de la Música Catalana i gran melòman, Joan Oller. En un to amè, planer i accessible per a tots els públics, Günther i Oller repassen la biografia dels grans compositors d’abans i d’ara, les anècdotes que marquen la seva música i tots aquells aspectes remarcables que ajuden a acostar els grans compositors i les grans obres de tots els temps a l’audiència.

Aquest espai neix amb l’objectiu de promoure la divulgació musical i descobrir els aspectes més desconeguts de la música i del món que envolta els seus creadors.

Escolta La Ciutat de dilluns a divendres de 12.30h a 14h, amb Mònica Günther.

Segueix-nos a les xarxes socials:

👉 Facebook

👉 Twitter

👉 Instagram