Els pressupostos de la covid19

El PSC adverteix el Govern que “va tard” en la negociació dels comptes

La portaveu del PSC, Eva Granados, ha explicat en una entrevista al “Notícies Migdia” d’Onda Cero Catalunya que el govern català encara s’ha posat a negociar amb el seu partit cap tipus de pressupost, “ni modificació del 2020 ni estructura del 2021”. “Creiem que van tard” ha conclòs Granados. S’estan fent molts decrets però no ha una idea clara de reconstrucció ni un rumb

Gabriel Figueredo

Barcelona | 19.06.2020 16:33

Segons la dirigent socialista, l’executiu liderat per Quim Torra “està fent molts decrets que s’estan convalidant al Parlament però no hi ha una idea clara de reconstrucció ni tenim clar quin és el rumb que té el govern de Catalunya per afrontar aquesta nova etapa”.

Sobre la comissió per a la reconstrucció econòmica que s’ha creat al Parlament, Granados ha anunciat que proposarà que sigui el PSC i, en concret, ella mateixa la que la presidirà. “Ara estic establint contactes amb els grups parlamentaris perquè nomenin els seus representants i la voluntat que tenim és que compareguin el més ràpid possible patronal, sindicats i entitats municipals”.