Temas

TC

CADA VESPRE, A ONDA CERO CATALUNYA

La Brúixola 09/05/2018

Hem estat ben pendents de la reunió del ple del Tribunal Constitucional que ha suspès al admetre a tràmit la teleinvestidura de Puigdemont després que el Consell de Ministres d’aquest matí hagi aprovat recórrer la llei de presidència. Mentrestant expliquem que Catalunya ha estat la Comunitat que menys empreses ha constituït aquest any a Espanya. Aquests son alguns dels temes que t’explica el programa informatiu La Brúixola amb Robert Calvo.

CADA VESPRE, A ONDA CERO CATALUNYA

La Brúixola 07/05/2018

El Consell d’Estat ha avalat avui el recurs que el govern central presentarà en les properes hores davant del TC per recórrer la reforma de la Llei de Presidència. Parlarem amb el portaveu del Sindicat de professors de secundària que denuncia que professors de primària exercien a l’ESO sense tenir el títol. Aquests son alguns dels temes que t’explica el programa informatiu La Brúixola amb Robert Calvo.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 07/05/2018

El consell d'estat avala el recurs que vol presentar el govern central contra la llei de la presidència davant el Tribunal Constitucional. Mentrestant, des d'ERC insta a JxC a celebrar una reunió d'urgència I recorda que unes noves eleccions no són la millor solució. També hem explicat avui que la Fiscalia ha arribat a un acord amb els acusats pel motí de Quatre Camins al maig del 2002.

CADA VESPRE, A ONDA CERO CATALUNYA

La Brúixola 04/05/2018

El Parlament de Catalunya ha aprovat aquest divendres la Llei de Presidència que permetria investir a Carles Puigdemont a distància. L’executiu central ja posa fil a l’agulla i prepara la maquinària per recórrer la llei davant del TC. Aquests son alguns dels temes que t’explica el programa informatiu La Brúixola amb Robert Calvo.

REACCIONES A LA DECISIÓN DEL ALTO TRIBUNAL

Desde CCOO Granada aseguran que acatarán la decisión del TC que avala la educación segregada por sexos aunque no la compartan

Tras la sentencia del Tribunal Constitucional que finalmente ha decidido avalar la educación segregada por sexos hoy plataformas sindicales alzaban la voz. Desde Comisiones Obreras afirman que acatan esta decisión judicial aunque no la compartan. Del mismo modo, asegura Mercedes González, la Secretaria General de Enseñanza CCOO Granada, que no entienden cómo estos centros reciben financiación pública.

CASO JUANA RIVAS

Formalizado el recurso de amparo ante el Tribunal Constitucional en defensa de Juana Rivas

Formalizado ha quedado ya el recurso de amparo ante el Tribunal Constitucional que se ha llevado a cabo en defensa de Juana Rivas. Por su parte el padre anuncia que está dispuesto a negociar la custodia compartida de los menores. Escuchamos al letrado Ramón Montero abogado de Rivas a su llegada a la sede del Tribunal Constitucional en la capital del país.