Temas

Rubén Amorín

Con Ruben Amorín

As novas restriccións na hostelería en Se nos va la Olla

Convidamos ó espacio Se nos va la Olla de hoxe a Paco Gómez, do Asador A Feira; un dos poucos restaurantes que coas novas restriccións pola Covid en Ourense mantén para o público a sua terraza para servicio de comidas

Con Ruben Amorín

"Se nos va la Olla" en Más de Uno Ourense

No espazo gastronómico "Se nos va la olla", coa colaboración do noso blogueiro Rubén Amorín, conversamos co chef Miguel González que acaba de lograr a segunda "Estrela Michelín" da provincia para o seu restaurante ubicado en Castadón

Con Rubén Amorín

100 x 100 Producto Galego en Se nos va la Olla

No espacio Se nos va la Olla de hoxe facemos un especial dende a praza de abastos de Ourense con Xesús Álvarez, dentro da campaña de Onda Cero Galicia, 100 x 100 Galego. Ademáis, Paco Sarria e Rubén Amorín abordarán a BTT ligada ó cocido que sobrevive á pandemia

Con Rubén Amorín

Se nos va la olla en apoio a Hostelería

A reapertura da actividade no sector da hostelería e da restauración é a protagonista do espazo "Se nos va la Olla" no que contamos coa colaboración do noso blogeiro de cabeceira "Rubén Amorín"

Con Rubén Amorín

As novidades en Hotel Oca Allariz e iniciativas locais no Irixo

Conversamos hoxe en Se nos va la olla co cociñeiro Gerson Iglesias, quen pasa a ocuparse dos fogóns do Hotel Oca Allariz. Tamén con Gloria Bernárdez da iniciativa local . Como cada venres, con Paco Sarria e Rubén Amorín en Más de Uno Ourense

Con Ruben Amorín

Vinagres con sabor Padrón e visita a El Hormiguero

No se nos va la olla de hoxe, Paco Sarria e Rubén Amorín falan con Xoan Pablo Lorenzo sobre seu vinagre con inspiración nos pementos de Padrón e con Marcos Masid, do Café Bar Sidrería El Hormiguero; aberto dende este pasado luns

Con Rubén Amorín

Arroutada en Se nos va la Olla

No espacio Se nos va la Olla de hoxe, Paco Sarria e Rubén Amorín van de Arroutada. Conversan con David Arenillas, impulsor desta cociña pantasma que opera dende O Couto con duas liñas de traballo: menú e pratos especiais. Reservade con tempo

Con Rubén Amorín

Se nos va la olla a Valdeorras

No espacio Se nos va la Olla, Paco Sarria e Rubén Amorín abordan hoxe a Ruta do Viño en Valdeorras e as modificación ás que a pandemia obliga. Falamos co presidente da Ruta, Joaquin Sánchez.