Temas

Rei

JUEVES 30 DE JULIO DE 2020

Más de uno Cantabria. Deporte 30/07/2020

Peñacastillo logra el primer título bolístico de la temporada. Arranca la Vuelta al Besaya, nacional de bike trial en Reinosa y actualidad del Racing.

LA CÀPSULA DEL TEMPS

Juan Carlos I: El Rei de la transició que va haver d'abdicar

Un 22 de novembre però de 1975 es convertia en Rei d'Espanya Juan Carlos Alfonso Víctor María de Borbón y Borbón. Ho va fer després de la mort del dictador Francisco Franco. Especialment important va ser el paper del rei durant la transició espanyola. El 23 de febrer de 1981 va viure el dia més difícil del regnat, amb l'intent de cop d'Estat de Tejero. Va regnar fins al 19 de juny de 2014, quan va abdicar en favor del seu fill Felip.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies migdia 26/10/2018

El consell de ministres decideix portar al TC la resolució del Parlament contrària al Rei Felip Sisè malgrat que el Consell d’Estat ho ha desaconsellat.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 16/10/2018

El govern central proposarà presentar un recurs al Tribunal Constitucional per la ressolució del Parlament de Catalunya contra el rei Felip IV. Des de l'executiu de Quim Torra consideren que aquesta decisió no fa cap favor a la imatge del monarca. També hem repassat quins han estat els guanyadors del Premi Planeta.

CADA VESPRE, A ONDA CERO CATALUNYA

La Brúixola 22/06/2018

El president de la Generalitat ha anat finalment a l’obertura dels Jocs Mediterranis a Tarragona. Amb tot, ha anunciat que trenca les relacions amb la Casa del Rei. A Badalona ja s’ha fet efectiu el traspàs de poders a l’alcaldia. Catalunya afronta l'estiu amb l'expectativa de repetir les xifres rècord de turisme de l'any passat. Aquests son alguns dels temes que t’explica el programa informatiu La Brúixola, amb Robert Calvo.

CADA VESPRE, A ONDA CERO CATALUNYA

La Brúixola 19/06/2018

El president de la Generalitat, Quim Torra deixa en l’aire l’assistència als Jocs del Mediterrani i demana una reflexió al Rei sobre el seu discurs del 3-O. El Suprem arxiva la denúncia de Torrent contra Llarena i tres magistrats més perquè no s'ha formulat com una querella. Hi ha 15 detinguts en un operatiu policial dels Mossos contra una banda violenta juvenil a Barcelona. Aquests son alguns dels temes que t’explica el programa informatiu La Brúixola, amb Robert Calvo.