Temas

postureig lleida

Divendres 22/03/19

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Estat de la neu i agenda del cap de setmana. Parlem de la II Xuklifilada en benefici de l'AFANOC Lleida. Postureig de Lleida.

Divendres 15/03/18

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Estat de la neu i inici de temporada d'esports d'aventura. Agenda del cap de setmana i Postureig de Lleida.

Divendres 01/03/19

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Agenda del cap de setmana, propostes de Carnaval al territori. Agenda familiar del mes de marc de la mà de Roc en acció. Series, televisió i cine amb Miki de Santiago i Postureig de Lleida.

Divendres 15/02/19

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques, agenda del cap de setmana. Espai de moda i tendències amb Jessica Sedeño i Postureig de Lleida.

Divendres 08/02/19

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Agenda del territori i agenda familiar. Parlem de telefonia i Postureig de Lleida.

Divendres 01/02/19

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Agenda del territori pel cap de setmana. Agenda familiar d'aquest febrer de la mà de Roc En Acció i Postureig de Lleida.

Divendres 18/01/19

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Agenda del cap de setmana. Parlem de la Fira de l'Oli i les Garrigues. Microespais i espai de sèries, televisió i cinema amb Miki de Santiago. Postureig de Lleida

Divendres 11/01/19

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Agenda del cap de setmana al territori. Parlem de Cervera com a nova Capital Catalana de la Cultura 2019. Agenda familiar amb Laura, administradora del blog Roc en Acció. Postureig de Lleida.

Divendres 30/11/18

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Agenda del territori pel cap de setmana. Agenda d'activitats familiars de la mà de Roc en Acció. Actualitat de sèries, televisió i cinema amb Miki de Santiago. Postureig de Lleida.

Divendres 02/11/18

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Agenda d'activitats del cap de setmana. Agenda familiar amb la Laura, administradora del blog Roc en acció. Postureig de Lleida.