Temas

postureig lleida

Divendres 28/06/19

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques, última hora de l'incendi de la Ribera d'Ebre. Agenda del cap de setmana. Entrevista amb Isaac Martínez, representant de Lleida al concurs Mr International Spain 2019 i Postureig de Lleida.

Divendres 21/06/19

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques, parlem de la previsió turística del pont de Sant Joan, la revetlla i la prevenció d'incendis forestals. Agenda del cap de setmana i Postureig de Lleida.

Divendres 26/04/19

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Diari de campanya per les eleccions generals del 28 d'abril, entrevista amb Xavier Eritja, candidat d'ERC per Lleida, Alt Pirineu i Aran. Agenda del cap de setmana i Postureig de Lleida.

Divendres 29/03/19

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Estat de la neu i agenda del cap de setmana. Coneixem Osmon amb Miquel Gimeno i Adriana Garcia. Postureig de Lleida ens explica la presentació de lo PostuLlibre2.

Divendres 22/03/19

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Estat de la neu i agenda del cap de setmana. Parlem de la II Xuklifilada en benefici de l'AFANOC Lleida. Postureig de Lleida.

Divendres 15/03/18

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Estat de la neu i inici de temporada d'esports d'aventura. Agenda del cap de setmana i Postureig de Lleida.

Divendres 01/03/19

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Agenda del cap de setmana, propostes de Carnaval al territori. Agenda familiar del mes de marc de la mà de Roc en acció. Series, televisió i cine amb Miki de Santiago i Postureig de Lleida.

Divendres 15/02/19

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques, agenda del cap de setmana. Espai de moda i tendències amb Jessica Sedeño i Postureig de Lleida.

Divendres 08/02/19

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Agenda del territori i agenda familiar. Parlem de telefonia i Postureig de Lleida.

Divendres 01/02/19

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Agenda del territori pel cap de setmana. Agenda familiar d'aquest febrer de la mà de Roc En Acció i Postureig de Lleida.