Temas

postureig lleida

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 17/09/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem de tota la programació cultural que hi ha prevista aquesta tardor a Lleida, La Temporada. Arts en Viu Lleida amb el regidor de Cultura de la Paeria Jaume Rutllant, la directora de l'Auditori Municipal Enric Granados, Puri Terrado i amb Marc Cartanyà, un dels membres de la comissió de la programació d'arts escèniques. Misteris sota zero amb l'historiador Enric Sabarich, que avui ens aproxima al món de la bruixeria i amb Cervera com a referència lleidatana. I acabem el programa amb la companyia de Postureig de Lleida.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 05/02/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 05/06/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d'avui comentem l'agenda online i presencial amb els museus que comencen a reobrir. Cosmètica natural a casa amb el Casal de la Dona. Misteris sota zero amb Enric Sabarich. Espai de sèries i televisió amb Miki de Santiago i Postureig de Lleida.

Divendres

La Ciutat Lleida 26/07/19

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat, agenda del cap de setmana. Espai de televisió, sèries i cinema amb Miki de Santiago i Postureig de Lleida.

Divendres

La Ciutat Lleida 19/07/19

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Agenda del cap de setmana i Postureig de Lleida.

Divendres 28/06/19

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques, última hora de l'incendi de la Ribera d'Ebre. Agenda del cap de setmana. Entrevista amb Isaac Martínez, representant de Lleida al concurs Mr International Spain 2019 i Postureig de Lleida.

Divendres 21/06/19

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques, parlem de la previsió turística del pont de Sant Joan, la revetlla i la prevenció d'incendis forestals. Agenda del cap de setmana i Postureig de Lleida.

Divendres 26/04/19

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Diari de campanya per les eleccions generals del 28 d'abril, entrevista amb Xavier Eritja, candidat d'ERC per Lleida, Alt Pirineu i Aran. Agenda del cap de setmana i Postureig de Lleida.