Temas

postureig lleida

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 01/12/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Donem un cop d'ull a l'agenda del cap de setmana amb el tret de sortida al Nadal com a gran protagonista i les activitats més destacades a Lleida i comarques. Seguim amb les consultes al naturòpata Albert Rami i l'actualitat de la setmana a les xarxes amb Postureig de Lleida.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 26/05/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Diari de campanya que ens porta avui fins a les comarques de la plana de Lleida: la Noguera, l'Urgell, la Segarra, el Pla d'Urgell, les Garrigues i el Segrià per fer balanç de mandat i saber què s'hi juguen en les eleccions municipals d'aquest diumenge. Seguim amb els Guardians del misteri i l'historiador Enric Sabarich i Postureig de Lleida.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 13/01/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Donem un cop d'ull a l'agenda del cap de setmana. Seguim amb l'historiador Enric Sabarich que aquesta setmana ens porta un nou Guardians del misteri i tanquem el programa amb Postureig de Lleida i l'actualitat a les xarxes.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 23/12/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Entrevista amb Jordina Freixanet,segona tinenta d'alcalde i regidora de Presidència a la Paeria, que ens parla del nou web de l'Ajuntament de Lleida. Seguim amb els Guardians del misteri amb l'historiador Enric Sabarich i l'actualitat de la setmana a les xarxes amb Postureig de Lleida.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 25/11/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Agenda del cap de setmana, on destaquen els diversos actes que hi ha al voltant del 25-N al territori, a més del Gran Recapte i el concert del Mamapop. Guardians del misteri amb l'historiador Enric Sabarich i l'actualitat a les xarxes amb Postureig de Lleida.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 11/11/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Repassem l'agenda cultural del cap de setmana a Lleida i comarques. Seguim amb l'historiador Enric Sabarich amb una nova entrega dels Guardians del misteri i tanquem el programa amb l'actualitat de la setmana a les xarxes amb Postureig de Lleida.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 04/11/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Repàs a l'agenda cultural d'aquest divendres i del cap de setmana. Tornen els Guardians del misteri, amb l'historiador Enric Sabarich i acabem el programa amb Postureig de Lleida.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 30/09/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Comencem el programa donant un cop d'ull a l'agenda de propostes culturals del cap de setmana a Lleida i comarques. Seguim amb els Guardians del misteri, amb l'historiador Enric Sabarich i tanquem amb Postureig de Lleida.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 17/06/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques i seguiment dels incendis de la Noguera i el Solsonès. Agenda del cap de setmana, destacant la Fira Tastavins de Juneda de la qual en parlem amb el president de l'Associació Tastavins, Jaume Reig. Misteris sota zero amb l'historiador Enric Sabarich i Postureig de Lleida.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 03/06/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Repassem l'agenda del cap de setmana amb les principals activitats culturals. Misteris sota zero, amb l'historiador Enric Sabarich i Postureig de Lleida.