Temas

platja

MÁS DE UNO VILANOVA, AMB MARÍA GÓMEZ

Andrea Torres: "No es solo una pajita que deja de ir al mar, son miles de millones"

A l'entrevista d'avui parlem amb Andrea Torres del moviment Pure Clean Earth que, juntament amb el consistori de Sitges, aquest estiu lluitaran per intentar eliminar les palletes dels xiringuitos. L'any passat, aquest moviment en va recollir 9.000. Entre tots, cal tenir consciència de la quantitat de residus que generem.

EL PROGRAMA D'ESTIU A D’ONDA CERO CATALUNYA

Fem l'agost 01/08/2018

En l'edició del matí del “Fem l'agost” hem parlat de l'onada de calor amb el psicòleg especualista en son Francesc Segarra, el cap de previsió del Servei Meteorològic de Catalunya, Santi Segalà i l'infermera Marta Calàbia. També hem tingut el plaer d'entrevistar Sor Lucia Caram i després hem obert tertúlia amb els Maleïts joves, el Pol Corredoira, el Lucas Liesa i l'Ester Cavallé per parlar sobre l'ús de la tecnologia dels joves i els pares.

CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat 24/05/2018

Barcelona arrenca temporada de platja amb quatre banderes blaves de qualitat, la meitat que fa tres anys. És per això que us hem preguntat què en penseu de les platges de Barcelona. Ens ha visitat l’actor Lluís Villanueva, coprotagonista d'ART al Teatre Goya, i hem parlat de restaurants i llibres amb Natàlia Soronellas i Maria Dolors García Pastor.