Temas

pastisseria

MÁS DE UNO VILANOVA, L'ACTUALITAT DEL GARRAF I L'ALT PENEDÈS A ONDA CERO

Litres de merenga a punt per aquest Dijous Gras amb una guerra d'empastifada acotada per reduir l'àrea de neteja

L'actualitat informativa del Garraf i l'Alt Penedès, amb Núria Mora. Entrevista amb Jaume Blanch, mestre pastisser de la pastisseria Blanch que ens explica com es presenta aquesta edició de la Merengada que tindrà lloc aquest Dijous Gras, i que aquest any tindrà canvis en la batalla final. La festa començarà, com sempre, davant la pastisseria Blanch, d’on es despenjarà una merenga enorme per a què els més petits s’empastifin els uns als altres. Seguidament, però, la guerra no es traslladarà a la coneguda com a Plaça del Mercat, sinó que es celebrarà a una cruïlla propera a la pastisseria per reduir l’àrea de neteja posterior i minimitzar el consum d’aigua.

MÁS DE UNO VILANOVA, L'ACTUALITAT DEL GARRAF I L'ALT PENEDÈS A ONDA CERO

El Nadal més dolç: torrons, panetones, bombons, polvorons i Llunes de Vilanova

L'actualitat informativa del Garraf i l'Alt Penedès, amb Núria Mora. Entrevista amb Josep Escalera, mestre pastisser de la pastisseria Mercè de Vilanova i la Geltrú amb qui comentem com es prepara la campanya de Nadal, amb els dolços a punt per acompanyar els àpats nadalencs i amb les Llunes de Vilanova, tot un souvenir de la vila, que continuen ben presents en totes les celebracions.

MÁS DE UNO VILANOVA, L'ACTUALITAT DEL GARRAF I L'ALT PENEDÈS A ONDA CERO

Les mones de Pasqua que triomfen aquest any a Vilanova

L'actualitat informativa del Garraf i l'Alt Penedès, amb Núria Mora. Entrevista amb Josep Escalera, mestre pastisser de la pastisseria Mercè de Vilanova, que ens parla de les previsions de vendes de mones de Pasqua d'aquest any, quina és la preferida dels vilanovins i vilanovines i quines són les figures de xocolata més demandades aquest any.

Entrevista a La Ciutat

El millor panettone d'Espanya

Entrevista a Rafael Aguilera, pastisser de Cal Jan, a Torredembarra i Tarragona, guardonat amb el premi a millor panettone de xocolata d'Espanya.

EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

Made in Japan – Dorayaki Revolution o com la valentia t’ajuda a fer realitat els teus somnis

Per aprendre llengua, tradicions, cultura i actualitat sobre Japó no trobareu millor programa a la radio. La Maria José Muñoz va decidir fer realitat el seu somni i dedi- car-se a la pastisseria, pero més concretamente a la repostería japonesa. Aquí ens presenta Dorayaki Revolution, on ella matei- xa crea moltíssimes receptes del pastisset preferit del Doreamon. Comencem! Hajimemashou!

DIJOUS, PAELLA

Els 'cupcakes' de Magnolia Bakery són únics

Quan Carry Bradshaw tenia una baixada de sucre a 'Sexo en Nueva York' (Sex & the city) sempre anava a buscar 'cupcakes' a la pastisseria del costat de casa seva: Magnolia Bakery. Aquest dijous els propietaris d'aquesta mítica botiga han estat a La Brúixola, ara que visiten Barcelona per mostrar el seu dolç estrella.

DIJOUS, PAELLA

Es pot cuinar sense gluten i saborós

La Mònica Günther ha vingut un dijous més a l'estudi del programa per portar-nos les històries de la vida al voltant dels fogons. Aquesta setmana ens ha portat a una pastissera que ha aconseguit fer receptes molt gustoses però sense gluten i sense sucre. Es diu Gabriela Marchesotti i ens ha presentat el llibre 'Pastelería sin sin' (Libros Cúpula)

DIJOUS, PAELLA

Aquest Nadal... torró de croissant!

La Mònica Günther ens ha portat, com cada setmana, les històries de la gastronomia. I ja que hem començat a ensumar el Nadal... ens ha portat el torró de croissant que ha elaborat Lluís Costa, de la pastisseria Vallflorida, a Sant Esteve de Palautordera, que aquest any ha estat el guanyador el concurs Millor Croissant artesà de mantega d'Espanya.