Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

pastisseria

  • La Brúixola amb Robert Calvo

    DIJOUS, PAELLA

    Els 'cupcakes' de Magnolia Bakery són únics

    Quan Carry Bradshaw tenia una baixada de sucre a 'Sexo en Nueva York' (Sex & the city) sempre anava a buscar 'cupcakes' a la pastisseria del costat de casa seva: Magnolia Bakery. Aquest dijous els propietaris d'aquesta mítica botiga han estat a La Brúixola, ara que visiten Barcelona per mostrar el seu dolç estrella.

  • La Brúixola amb Robert Calvo

    DIJOUS, PAELLA

    Es pot cuinar sense gluten i saborós

    La Mònica Günther ha vingut un dijous més a l'estudi del programa per portar-nos les històries de la vida al voltant dels fogons. Aquesta setmana ens ha portat a una pastissera que ha aconseguit fer receptes molt gustoses però sense gluten i sense sucre. Es diu Gabriela Marchesotti i ens ha presentat el llibre 'Pastelería sin sin' (Libros Cúpula)

  • La Brúixola amb Robert Calvo

    DIJOUS, PAELLA

    Aquest Nadal... torró de croissant!

    La Mònica Günther ens ha portat, com cada setmana, les històries de la gastronomia. I ja que hem començat a ensumar el Nadal... ens ha portat el torró de croissant que ha elaborat Lluís Costa, de la pastisseria Vallflorida, a Sant Esteve de Palautordera, que aquest any ha estat el guanyador el concurs Millor Croissant artesà de mantega d'Espanya.