Temas

pastisseria

Entrevista a La Ciutat

El millor panettone d'Espanya

Entrevista a Rafael Aguilera, pastisser de Cal Jan, a Torredembarra i Tarragona, guardonat amb el premi a millor panettone de xocolata d'Espanya.

EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

Made in Japan – Dorayaki Revolution o com la valentia t’ajuda a fer realitat els teus somnis

Per aprendre llengua, tradicions, cultura i actualitat sobre Japó no trobareu millor programa a la radio. La Maria José Muñoz va decidir fer realitat el seu somni i dedi- car-se a la pastisseria, pero més concretamente a la repostería japonesa. Aquí ens presenta Dorayaki Revolution, on ella matei- xa crea moltíssimes receptes del pastisset preferit del Doreamon. Comencem! Hajimemashou!

DIJOUS, PAELLA

Els 'cupcakes' de Magnolia Bakery són únics

Quan Carry Bradshaw tenia una baixada de sucre a 'Sexo en Nueva York' (Sex & the city) sempre anava a buscar 'cupcakes' a la pastisseria del costat de casa seva: Magnolia Bakery. Aquest dijous els propietaris d'aquesta mítica botiga han estat a La Brúixola, ara que visiten Barcelona per mostrar el seu dolç estrella.

DIJOUS, PAELLA

Es pot cuinar sense gluten i saborós

La Mònica Günther ha vingut un dijous més a l'estudi del programa per portar-nos les històries de la vida al voltant dels fogons. Aquesta setmana ens ha portat a una pastissera que ha aconseguit fer receptes molt gustoses però sense gluten i sense sucre. Es diu Gabriela Marchesotti i ens ha presentat el llibre 'Pastelería sin sin' (Libros Cúpula)

DIJOUS, PAELLA

Aquest Nadal... torró de croissant!

La Mònica Günther ens ha portat, com cada setmana, les històries de la gastronomia. I ja que hem començat a ensumar el Nadal... ens ha portat el torró de croissant que ha elaborat Lluís Costa, de la pastisseria Vallflorida, a Sant Esteve de Palautordera, que aquest any ha estat el guanyador el concurs Millor Croissant artesà de mantega d'Espanya.