Temas

Panettone

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 12/12/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb José Luís Aguilà, secretari general de la UGT de les Terres de Lleida, amb qui comentem l'actualitat econòmica i laboral de les comarques de Lleida al llarg d'aquest any 2023. Seguim amb Pol Pastor, director artístic de l'espectacle Christmas & Hits del Cor de l'Orfeó Lleidatà i l'espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové, que avui ens parla dels panettones artesans.

MEDALLA DE BRONCE EN ITALIA

El creador pastelero de Aspe Raúl Asencio presenta su ‘panettone’ de AOVE de Mariola y sal de Santa Pola

| Raúl Asencio consigue la medalla de bronce en elCampeonato Internacional Mejor Panettone Innovador del Mundo en Italia con su ‘panettone’ de AOVE de la Sierra de Mariola y espuma de sal de Santa Pola

| El Hotel Meliá Alicante reúne a una amplia representación provincial para degustar esta creación, fruto de una investigación del pastelero y el empresario Joaquín Selma

| El dulce galardonado en Italia reivindica la esencia de las materias primas de la provincia de Alicante

Entrevista a La Ciutat

El millor panettone d'Espanya

Entrevista a Rafael Aguilera, pastisser de Cal Jan, a Torredembarra i Tarragona, guardonat amb el premi a millor panettone de xocolata d'Espanya.