Temas

Oriol Lugo

NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

NITS DE RÀDIO 16/10/2019

Amb els psicòlegs Oriol Lugo i Ana Farré parlem de valors entre els més joves, quin són els principals i per a quin motiu tenim la sensació que "s'estan perdent"? Ens ho expliquen i ens donen mètodes per ajudar a difondre'ls Aquesta nit en David Morales ha volgut conèixer quines investigacions es fan a la facultat de veterinaria, principalment en les que tenen a veure amb el benestar animal. Parlem amb Dr. Pol Llonch, Doctor en Veterinària i un dels responsables del projecte Clear Farm.

NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

L'assetjament escolar, com detectar-lo?

Amb els psicòlegs i terapeutes Oriol Lugo i Ana Farré analitzem l'Assetjament escolar, el que popularment es coneix com "bullying" Els nostres experts ens diferencien el físic del psicològic, els dos igualment greus i preocupants. Com detectar si a un menor li fan bullying? Ens ho expliquen avui.

NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

NITS DE RÀDIO 09/10/2019

Amb els psicòlegs i terapeutes Oriol Lugo i Ana Farré analitzem l'Assetjament escolar, el que popularment es coneix com "bullying" Els nostres experts ens diferencien el físic del psicològic, els dos igualment greus i preocupants. Com detectar si a un menor li fan bullying? Ens ho expliquen avui. David Morales ens porta una iniciativa solidaria molt interessant, la que permet el micromecenatge d'accions socials concretes. En parlem amb Blanca Piera, directora de Miaportacion.org

NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

Psicologia: Què és el "Burn out"?

Oriol Lugo y Ana Farré ens parlen del "Burn Out", què és i com es produeix aquest fenomen que suposa el "estar cremat" a les primeres de canvi.

NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

NITS DE RÀDIO 01/10/2019

Òscar Gonzàlez ens analitza les premiades als Emmy, quin guardons van ser els més justos, quins els més sorprenents i com pot evolucionar el futur de les series en la recerca de la "nova" Joc de trons. Oriol Lugo y Ana Farré ens parlen del "Burn Out", què és i com es produeix aquest fenomen que suposa el "estar cremat" a les primeres de canvi. Jordi Gonzalez, ens parla del "frigorífic emocional".

NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

NITS DE RÀDIO 26/09/2019

Amb Oriol Lugo i Anna Farré, psicòlegs, parlem de la comunicació avui en dia, problemàtiques que tenen els adolescents a l'hora de relacionar-se entre ells i amb els adults. Noemí Pérez, la nostra sexòloga i terapeuta de parella ens parla de les relacions a distància, avantatges i inconvenients, problemàtiques habituals i com potenciar una relació d'aquestes característiques. Marta González Pelaez, experta en comunicació i protocol ens parla de les diferències entre països en termes de propietat horitzontal.

NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

NITS DE RÀDIO 18/09/2019

Amb Oriol Lugo i Anna Farré, psicòlegs, parlem de l'autoestima, què és? Per a què serveix i com la podem treballar. Ens visita Álex Aranzábal autor del llibre "Vivir dos veces", en el que explica les seves experiències i de com el que va ser president del Eibar i va decidir deixar-ho tot per tornar a començar, llibre que ens planteja moltes preguntes sobre la nostra propia existència. Alan Jornet ens porta nova una persona amb una història interessant al darrera.

NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO I DAVID CERVELLO

Consells de coaching a Nits de Ràdio

Oriol Lugo, psicòleg i col·laborador del programa , ens presenta el seu darrer llibre 365 consejos de Coaching, segur que molts d'ells ens seran útils aquests primers dies de setembre.

NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO I DAVID CERVELLO

NITS DE RADIO 04/09/2018

Oriol Lugo, psicòleg i col·laborador del programa, ens presenta el seu darrer llibre 365 consejos de Coaching, segur que molts d'ells ens seran útils aquests primers dies de setembre. Marta González Peláez, la nostra experta en comunicació i protocol ens explica els principals problemes que ens podem trobar quan tornem a incorporar-nos a la feina.

NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO

Ús dels mòbils en el món de la parella

Els psicòlegs Oriol Lugo i Ana Farré ens porten un tema important avui en dia: L'ús dels telèfons intel·ligents en l'ambit de la parella i la familia.