Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Oriol Lugo

 • Nits de Ràdio amb Carles Lamelo

  NITS DE RÀDIO, AMB CARLES LAMELO i DAVID CERVELLO

  Nits de ràdio 04/12/2019

  Carles Lamelo conversa amb Jesús Alcoba que ens presenta el seu llibre "Génesis" on analitza la forma de ser més creatiu i tenir bones idees. A la segona hora David Cervelló parla amb els psicòlegs Ana Farré i Oriol Lugo de la soletat, què és i com fer-li front. David Morales ens acosta una inciativa interessant, l'aplicació de nano dispositius capaços de generar energia per si sols amb grans aplicacions mèdiques, ens ho explica Gonzalo Murillo investigador i fundador de EnergiOT.

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

  NITS DE RÀDIO 27/11/2019

  Els psicòlegs Ana Farré i Oriol Lugo ens parlen del consumisme, com evitar els seus efectes i detectar la forma correcte de comprar, de cara al proper "Black Friday". David Morales ens acosta una inciativa interessant, escoltar llibres resumits en format podcast, ho fem tot parlant amb Juan Sarrado, d’Aureo.

 • Carles Lamelo

  NITS DE RÀDIO, AMB CARLES LAMELO i DAVID CERVELLO

  NITS DE RÀDIO 20/11/2019

  Carles Lamelo ens porta els protagonistes de més casos d'èxit d'emprenedoria. David Cervelló conversa amb el psicòleg i terapeuta Oriol Lugo, avui parlant del dol, com ens afecta i sobre què el podem sentir, doncs tan pot ser per persones com per situacions laborals, objectes, etc. David Morales ens porta a Tomàs Moré, responsable d' Internet Segura .cat

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

  NITS DE RÀDIO 13/11/2019

  Parlem amb l'autor de "40 marrones con hijos adolescentes y cómo afrontarlos... con cariño" de Javier Valverde, un llibre amb el que aprendrem a solucionar i evitar conflictes, o potser ens adonarem que són inevitables i podrem fer més lleus els seus efectes. Els psicòlegs Oriol Lugo i Ana Farré ens parlen de la felicitat, com la definim i quina forma és la més positiva per buscar-la. David Morales ens acosta la problemàtica de la "migranya" i per parlar-ne ens porta la Dra. Patricia Pozo-Rosich, Directora del Migraine Adaptive Brain Center Vall d’Hebron ”la Caixa”

 • Nits de Ràdio amb Carles Lamelo

  NITS DE RÀDIO, AMB CARLES LAMELO I DAVID CERVELLO

  NITS DE RÀDIO 06/11/2019

  Carles Lamelo parla amb Lluís Soldevila autor de Digital Thinking per parlar dels reptes i els elements que calen dominar per estar ben adaptat als reptes de la era digital. Oriol Lugo i Ana Farré, els nostres psicòlegs, ens parlen de la por, què ens fa tenir por i com es pot superar. David Morales ens acosta el món de la conservació parlant amb Maria Rosa Garcia, Directora d’ECORE, Escola de Conservació i Restauració d’Obres d’Art

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

  Som prou solidaris?

  Oriol Lugo i Ana Farré, els nostres psicòlegs, ens parlen de valors, avui el de la solidaritat, som prou solidaris? Es potencia prou ser solidari en una societat tan individualista? Cal premiar-la, incentivar-la? En parlem

 • David Cervelló

  NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

  NITS DE RÀDIO 30/10/2019

  Oriol Lugo i Ana Farré, els nostres psicòlegs, ens parlen de valors, avui el de la solidaritat, som prou solidaris? David Morales ens acosta el món del micromecenatge de reptes solidaris, parlem amb Emilia Caralt, de "migranodearena" una plataforma en la que els teus reptes es poden convertir en diners per alguna organització benèfica. Marisol de la Orden ens porta la iniciativa Shurikan blau per recaptar fons per investigar el càncer infantil tot parlant amb Silvia Garcia.