Temas

origami

JELO EN VERANO

El 'Ikebana': "Un arreglo que significa un universo"

En JELO en verano descubrimos la cultura japonesa de la mano de Chie Motoki, la coordinadora del Centro Hispano Japonés de la Universidad de Salamanca, y Hiromi Nakamishimi, una especialista en origami, ikebana y otras tradiciones niponas.

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ

Fem un mini taller d’Origami i Furoshiki plegats?

Aprendras Furoshiki i Origami de la ma de Niji Barcelona i de Kataplam, dues disciplines gairebé germanes però que simbolitzen molt be l’amor pel detall i la creativitat que senten els nipons. No et perdis aquesta fascinant tertúlia!

EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

Made in Japan – Furoshiki, Origami, y un deliciós regust a te verd.

Per aprendre llengua, tradicions, cultura i actualitat sobre Japó no trobareu millor programa a la radio. Comencem amb una meravellosa entrevista que hem fet a la Montserrat Crespín, doctora en Filosofia i experta en cultura nipona, sobre les darreres cimeres trilaterals entre Japó, Corea del Sud i la Xina, per tal de veure com, entre línies, es comença a preparar una aliança dels països de l’Asia Oriental. Continuem amb la tertúlia Izakaya, dedicada a descobrir els misteris de l’Origami i el Furoshiki. A més tindrem la sort de poder comptar amb dos súper-experts en la matèria que ens demostraran el seu art. Al Sabors de Japó comptarem amb Raul Carda, que ens explicarà totes les novetats que els productes japonesos han experimentat durant les vacances d’estiu. Per acabar entrevistarem al Jean-Jacques Fredj, creador de la marca de te ver fred Umai-cha. Amb ell descobriràs tots els beneficis que ens aporta aquesta recepta japonesa. Esteu llestos? Comencem! Hajimemashou!

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ

HANAMIZUKI: un lloc, mil disciplines!

Azusa Kito va aprendre Ikebana, Bonsai, Origami i un munt més de disciplines tradicionals japoneses de la seva mare i de tants altres mestres al Japó, i ara, a Barcelona, ens dona la oportunitat d’aprendre’n tant com ella. Gaudeix de la seva història i dels seus coneixements amb nosaltres!