Temas

Mossos

FEM L'AGOST 30/07/2019

FEM L'AGOST AMB TONI MARÍN

En l'edició de dimarts del "Fem l'agost" hem volgut parlar de la caiguda de les donacions de sang amb el director assistèncial del Banc de Sang i Teixits qui ens ha explicat com ho podem fer per aconseguir posar remei a aquesta situació. Amb el nostre expert en seguretat, Enrique de Madrid Dávila, el president de l'Associació de comerciants de la Barceloneta, Sergi Ferrer i l'adjunt a la presidència de PIMEC COMERÇ, Carles Gironès hem abordat la problemàtica del top manta a la ciutat de Barcelona. Amb l'Ignasi Rubio del Pino, hem parlat de les vagues als aeroports que hem viscut en els darrers dies i amb l'advocada Celia Cánovas, l'Enrique de Madrid i el Pere Cervantes hem tractat les estafes més habituals que ens trobem en l'actualitat tant a Internet com a la vida qüotidiana. A les nou del vespre ens ha visitat el gran escriptor i conferenciant, Álex Rovira amb qui hem mantingut una conversa molt especial sobre l'amor, els sentiments i la vida. Amb l'expert en educació, Xavier Chalé i el secretari general de la PIMEC, Antoni Cañete, hem parlat d'aquellas professions que marcaran el nostre futur mésinmediatr i més llunyà. El Pol Corredoira ens ha apropat als fonaments del reggeaton, segons el seu criteri periodístic. A les 22:00 amb l'Enrique de Madrid i el director general dels Mossos, Andreu Martínez, hem volgut parlar de la sensació d'inseguretat que s'està vivint a la ciutat de Barcelona en els darrers mesos. Per acabar el programa la Gemma Torelló, la Vanessa Hogarth i la Carme Sánchez ens han apropat a la bona vida amb aquelles noticies més relaxants i estiuenques i també ens han ajudat a confeccionar el Tinder del Jordi, juntament amb el Pol Corredoira.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 03/06/19

Continuen les negociacions per formar govern a Barcelona. ERC aposta per un pacte amb els comuns i sense JxCat. Interior substitueix per sorpresa al cap dels Mossos, Miquel Esquius per Eduard Sallent, fins ara sotscap de la comissaria general d’informació. I també hem explicat que el Tribunal Suprem no dona permís a Jordi Sánchez per que sigui el representant de Junts per Catalunya a la ronda de consultes amb el rei Felip VI.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 05/04/19

Polèmica per la nova escorta que el govern està impulsant per protegir Quim Torra, el departament de Presidència i els ex presidents. ERC guanyaria les properes eleccions al Congrés dels Diputats, a Catalunya, segons el Centre d'Estudis d'Opinió. I també hem explicat que l’Hospital Clínic de Barcelona ha posat en marxa un conjunt mesures per millorar la protecció vacunal dels nadons prematurs extrems

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 04/04/19

El parlament demana a Quim Torra que es sotmeti a una qüestió de confiança o bé que convoqui eleccions. Mentre, al judici del procés el comissari dels mossos d’esquadra, Joan Carles Molinero ha confirmat la versió del número dos de Trapero.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 03/04/19

El comissari dels Mossos d’Esquadra, Ferran López assegura que Carles Puigdemont va avisar de que si l’1 d’octubre hi havia violència, declararia la independència. Al Parlament, l'oposició torna a reclamar al president Quim Torra que convoqui eleccions després de no haver aprovat els pressupostos. Identificada una nova eina terapèutica contra el NEURO-BLASTOMA.