Temas

Mònica Günthe

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

La ciència de Jurassic Park, fins on és real?

Jorge Núñez, membre de l'Institut d’Estudis Espacials de Catalunya a l'Institut de Ciències del Cosmos de la Universitat de Barcelona i catedràtic del Departament de Física Quàntica i Astrofísica, respon a les preguntes del desmitificador, l’espai que cada dilluns Miriam Franch obre a La Ciutat amb Mònica Günther.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Sèries d’època per veure en confinament

A La Ciutat amb Mònica Günther, Jaume Mas ens recomana sèries pel desconfinament, avui es centra en la temàtica de les sèries d’època i parlem de Mad Men, Vikings, Godless i Boardwalk Empire.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Castanyes fregides i altres receptes de tardor

En l’espai SOS Chef de La Ciutat, el Davide Tenconi, que ja està totalment immers en la taror, ens parlarà de com podem treure el màxim profit a la nostra cuina de dos productes típics d’aquesta època: les carbasses i les castanyes.

DIJOUS, PAELLA

El menjar real és el millor que podem cruspir-nos

La Mònica Günther ha arribat amb el seu 'Dijous, paella' per portar-nos un gurú de l'alimentació saludable. És Carlos Rios, que té més de 600.000 seguidors a Instagram. Recomana el que ell anomena 'realfooding', que és, al cap i a la fi, menjar productes saludables i no processats per aconseguir una millor qualitat de vida.