Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Jordi González

 • Nits de Ràdio, amb David Cervelló

  NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

  Nits de Ràdio 04/06/2019

  Amb Òscar González analitzem el que ha significat The Big Bang Theory, una sitcom que arriba al seu final després de moltes temporades d'èxit. Parlem amb Carolina Laguna autora de contes de l'editorial Sentir, que fan amb la col.lecció creixecontes una gran tasca per fer contes escrits i creats per psicòlegs de prestigi. Jordi González, coach i formador, en parla del llac dels somnis.

 • Nits de Ràdio amb Carles Lamelo

  NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO i DAVID CERVELLO

  Nits de Ràdio 28/05/2019

  Els psicòlegs del programa Jose Antonio Alcuescar i Susana Sanchez ens expliquen què es fa a consulta, com és i perquè es va a una consulta de psicòleg. Òscar Gonzàlez ens analitza juntament amb el David i el Carles el que ha suposat el darrer capítol de Joc de Trons, ara que ja ha passat una setmana i els spoilers ja fan menys mal. Ha estat un bon final? Jordi gonzalez, el nostre Coach, ens parla dels castells que ens construim per protegir els nostres sentiments.

 • Nits de Ràdio amb Carles Lamelo

  NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO i DAVID CERVELLO

  Nits de Ràdio 21/05/2019

  Òscar Gonzàlez ens proposa alternatives ara que finalitza la producció més exitosa d'HBO. Propostes per tots els gustos, per molt que costi omplir el buit que deixa la finalització de Joc de trons. A la secció de David Morales parlem de celiaquia amb la Irene portaveu de la associació que vetlla pels afectats d'aquest transtorn alimentari. Jordi gonzalez, el nostre Coach, ens parla de l'agricultura de les emocions.

 • Nits de Ràdio, amb David Cervelló

  NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

  Nits de Ràdio 07/05/2019

  El nostre expert en sèries Óscar González analitza juntament amb David Cervelló la gran acollida de la nova proposta televisiva de ciència ficció que porta per títol "Star Trek Discovery", parlem del fenòmen "trekkie". Jordi González, el nostre coach ens parla del volcà de les emocions, com les coses es viuen amb passió al llarg de la vida. També fem propostes per estar en forma sense sortir de casa.

 • Nits de Ràdio amb Carles Lamelo

  NITS DE RÀDIO, AMB CARLES LAMELO I DAVID CERVELLO

  Nits de Ràdio 09/04/2019

  Óscar Gonzalez ens porta tres noves sèries d'actualitat. En concret tres propostes de comèdia, però amb característiques ben diferenciades. Els psicòlegs José Antonio Alcuescar i Susana Sànchez conversen amb Carles Lamelo sobre com relativitzar les coses. Jordi González, ens dona més tècniques de coaching. Avui tot parlant dels enganys i les falsetats.

 • Nits de Ràdio, amb David Cervelló

  NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

  Nits de Ràdio 02/04/2019

  Óscar Gonzalez ens porta noves sèries d'actualitat. Analitzem les primeres setmanes de "45 revoluciones" i la novetat provinent d'Itàlia "El milagro". David Morales en porta més iniciatives socials en aquest cas "Sonrisas de Bombay" Jordi González, ens dona més tècniques de coaching.

 • Nits de Ràdio, amb David Cervelló

  NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

  Nits de Ràdio 26/03/2019

  Avui parlem amb Vanessa Montfort autora de "El sueño de la Crisalida" una novel.la on apareixen temes com el mobbing, la religió, el #churchtoo i que va camí de ser tot un èxit. Óscar Gonzalez ens porta dues noves sèries per degustar a casa. Jordi González, el nostre coach, ens parla de l'envellinent emocional.

 • Nits de Ràdio amb Carles Lamelo

  NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO

  Nits de Ràdio 19/03/2019

  Òscar Gonzàlez, el nostre expert en Sèries, li proposa a Carles Lamelo i a David Cervelló avui tres de ben diferents. Són: 45 revoluciones (Atresmedia), el retorn de Billions i After Life sèrie de Ricky Gervais que combina el seu estil àcid amb una trama sobre el dol i la pèrdua. Jordi González, a través del coaching, ens parla de la soletat i els canvis a la vida.

 • Nits de Ràdio amb Carles Lamelo

  NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO

  Nits de Ràdio 12/03/2019

  Els psicòlegs Oriol Lugo i Ana Farré ens porten un tema important avui en dia: L'ús dels telèfons intel·ligents en l'ambit de la parella i la familia. Òscar Gonzàlez el nostre expert en Sèries li proposa a Carles Lamelo i a tots els oients series que són documentals, com el cas de "This is Art". Jordi González, a través del coaching, ens parla del perill de les distraccions.

 • Nits de Ràdio amb Carles Lamelo

  NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO

  Nits de Ràdio 05/03/2019

  Òscar Gonzàlez el nostre expert en Sèries li proposa a Carles Lamelo i a tots els oients recordar aquelles ficcions dels 80 i 90 que han tornat o de les que volen fer noves temporades. Jordi González, ens parla de com el recordar experiències prèvies a la vida ens ha de servir per a prendre impuls per nous reptes ... i Martha Gonzalez experta en Protocol analitza amb David Cervello com les xarxes socials fomenten en alguns casos el desacord.