Temas

Jordi González

NITS DE RÀDIO, AMB CARLES LAMELO I DAVID CERVELLO

NITS DE RÀDIO 10/12/2019

Oscar Gonzàlez ens proposa tres sèries que ja estan disponibles a la nova plataforma d'apple. Una d'elles "Morning show", que ha obtingut nominació als globus d'or. Clara Darder, terapeuta familiar, ens parla conflictes interns I com totes les setmanes escoltem Jordi Gonzalez.

NITS DE RÀDIO, AMB CARLES LAMELO I DAVID CERVELLO

NITS DE RÀDIO 03/12/2019

Òscar Gonzàlez ens parla de "The man in the high castle" serie ambientada en el que hauria passat si els nazis haguessin guanyat la segona guerra mundial. Amb la quarta temporada la sèrie arriba a la seva fi. Jordi Gonzalez ens porta la seva secció de coaching avui parlant del mirall de la felicitat. Marisol de la Orden entrevista a Agnès Brossa, psicòloga, que ens parla de conflictes per la custodia dels fills en pares separats i/o divorciats.

NITS DE RÀDIO, AMB CARLES LAMELO I DAVID CERVELLO

NITS DE RÀDIO 26/11/2019

Òscar Gonzàlez ens parla de "The mandalorian" serie ambientada en l'univers "Star Wars" i que encara no es pot veure a casa nostra. Alan Jornet ens presenta avui una professió molt interessant, la d'il·lustrador científic, i ho fem parlant amb en Roc Olivé. Jordi Gonzalez ens porta la seva secció de coaching.

NITS DE RÀDIO, AMB CARLES LAMELO I DAVID CERVELLO

NITS DE RÀDIO 19/11/2019

Òscar Gonzàlez ens parla de "the deuce" serie que arriba a la seva fi i que no només ens parla de personatges interessants, sinó que també ens parla de la història recent de Nova York. Jordi Gonzalez ens porta la seva secció de coaching i Angélica Triana ens parla de les dietes que busquen deixar molt de temps entre àpats per tal de cremar grasses.

NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

NITS DE RÀDIO 12/11/2019

Òscar Gonzàlez ens parla de de la serie Watchmen que està tenint molt bona acollida entre la crítica especialitzada. A qui li pot agradar i en què es diferencia de la película i els còmics? Mayra Fernandez Fibla, terapeuta experta en addiccions ens parla avui dels problemes que genera la ludopatia. Jordi Gonzalez el nostre coach ens dona el seu consell setmanal per estar ben motivats.

NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

NITS DE RÀDIO 5/11/2019

Òscar Gonzàlez ens parla de Modern Love, una serie que està agradant molt als i les fans de les històries romàntiques. Jordi Gonzalez, el nostre coach, ens comenta els motius de la indiferència social i com evitar-la. Angélica Triana, ens dona uns consells nutricionals per evitar aliments que sembren poc calòrics però que sí ho son..

NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

NITS DE RÀDIO 29/10/2019

Òscar Gonzàlez ens parla de les sèries d'autor que es fan a les nostres cadenes, en concret amb l'estrena de "Vida Perfecta" de Leticia Dolera, una ficció que parla molt bé de com és poden sentir les dones al arribar als 30 i 40 anys. Jordi Gonzalez, el nostre coach, ens parla del cercle de les il·lusions, com van canviant al llarg dels anys. Angélica, ens dona uns consells nutricionals per quan volem perdre una mica de pes.

NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

NITS DE RADIO 03/09/2018

L'Òscar Gonzàlez comenta les sèries que millor han funcionat al llarg de l'estiu, tan per comentar-ne els seus punts forts com per recomanar a qui encara no les hagi vist quines poden ser les que els hi interessin més. Jordi González, el nostre coach, ens comenta com són els compromisos que agafem amb tot a la vida, no només sentimentalment, sino també a la feina, amics, etc

NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

Nits de Ràdio 27/06/2019

Totes les setmanes en David Morales ens acosta entitats que pensen i treballen en millorar la nostra societat. Avui parlem amb Martín Habiague, director de la Fundació Mescladís una entitat que introdueix un nou element: gaudir d’un àpat, col·laborant en la inclusió social de persones immigrades en risc d’exclusió. En Jordi Gonzalez ens parla del risc de les distraccions que ens allunyen dels nostres objectius.

NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

Nits de Ràdio 18/06/2019

En David Morales ens acosta la realitat "Trans", la "T" dins del col·lectiu LGTB, per saber, per conèixer, si ser la minoria dins la minoria pot suposar una doble discriminació. Parlem amb Mané Fernández, Vicepresident de la Federació Estatal de Lesbianas, Gais, Trans i Bisexuals per saber dades, definicions i la situació actual que ens ajudi a saber més de les seves necessitats i reivindicacions. Cita setmanal amb Jordi Gonzalez, avui ens parla del "Circ de les personalitats" i la Martha González Peláez ens parla de "Les Selfies".