Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Jordi González

 • Nits de Ràdio, amb David Cervelló

  NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

  NITS DE RADIO 03/09/2018

  L'Òscar Gonzàlez comenta les sèries que millor han funcionat al llarg de l'estiu, tan per comentar-ne els seus punts forts com per recomanar a qui encara no les hagi vist quines poden ser les que els hi interessin més. Jordi González, el nostre coach, ens comenta com són els compromisos que agafem amb tot a la vida, no només sentimentalment, sino també a la feina, amics, etc

 • Nits de Ràdio, amb David Cervelló

  NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

  Nits de Ràdio 27/06/2019

  Totes les setmanes en David Morales ens acosta entitats que pensen i treballen en millorar la nostra societat. Avui parlem amb Martín Habiague, director de la Fundació Mescladís una entitat que introdueix un nou element: gaudir d’un àpat, col·laborant en la inclusió social de persones immigrades en risc d’exclusió. En Jordi Gonzalez ens parla del risc de les distraccions que ens allunyen dels nostres objectius.

 • Nits de Ràdio, amb David Cervelló

  NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

  Nits de Ràdio 18/06/2019

  En David Morales ens acosta la realitat "Trans", la "T" dins del col·lectiu LGTB, per saber, per conèixer, si ser la minoria dins la minoria pot suposar una doble discriminació. Parlem amb Mané Fernández, Vicepresident de la Federació Estatal de Lesbianas, Gais, Trans i Bisexuals per saber dades, definicions i la situació actual que ens ajudi a saber més de les seves necessitats i reivindicacions. Cita setmanal amb Jordi Gonzalez, avui ens parla del "Circ de les personalitats" i la Martha González Peláez ens parla de "Les Selfies".

 • Nits de Ràdio, amb David Cervelló

  NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

  Nits de Ràdio 04/06/2019

  Amb Òscar González analitzem el que ha significat The Big Bang Theory, una sitcom que arriba al seu final després de moltes temporades d'èxit. Parlem amb Carolina Laguna autora de contes de l'editorial Sentir, que fan amb la col.lecció creixecontes una gran tasca per fer contes escrits i creats per psicòlegs de prestigi. Jordi González, coach i formador, en parla del llac dels somnis.

 • Nits de Ràdio amb Carles Lamelo

  NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO i DAVID CERVELLO

  Nits de Ràdio 28/05/2019

  Els psicòlegs del programa Jose Antonio Alcuescar i Susana Sanchez ens expliquen què es fa a consulta, com és i perquè es va a una consulta de psicòleg. Òscar Gonzàlez ens analitza juntament amb el David i el Carles el que ha suposat el darrer capítol de Joc de Trons, ara que ja ha passat una setmana i els spoilers ja fan menys mal. Ha estat un bon final? Jordi gonzalez, el nostre Coach, ens parla dels castells que ens construim per protegir els nostres sentiments.

 • Nits de Ràdio amb Carles Lamelo

  NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO i DAVID CERVELLO

  Nits de Ràdio 21/05/2019

  Òscar Gonzàlez ens proposa alternatives ara que finalitza la producció més exitosa d'HBO. Propostes per tots els gustos, per molt que costi omplir el buit que deixa la finalització de Joc de trons. A la secció de David Morales parlem de celiaquia amb la Irene portaveu de la associació que vetlla pels afectats d'aquest transtorn alimentari. Jordi gonzalez, el nostre Coach, ens parla de l'agricultura de les emocions.

 • Nits de Ràdio, amb David Cervelló

  NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

  Nits de Ràdio 07/05/2019

  El nostre expert en sèries Óscar González analitza juntament amb David Cervelló la gran acollida de la nova proposta televisiva de ciència ficció que porta per títol "Star Trek Discovery", parlem del fenòmen "trekkie". Jordi González, el nostre coach ens parla del volcà de les emocions, com les coses es viuen amb passió al llarg de la vida. També fem propostes per estar en forma sense sortir de casa.

 • Nits de Ràdio amb Carles Lamelo

  NITS DE RÀDIO, AMB CARLES LAMELO I DAVID CERVELLO

  Nits de Ràdio 09/04/2019

  Óscar Gonzalez ens porta tres noves sèries d'actualitat. En concret tres propostes de comèdia, però amb característiques ben diferenciades. Els psicòlegs José Antonio Alcuescar i Susana Sànchez conversen amb Carles Lamelo sobre com relativitzar les coses. Jordi González, ens dona més tècniques de coaching. Avui tot parlant dels enganys i les falsetats.

 • Nits de Ràdio, amb David Cervelló

  NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

  Nits de Ràdio 02/04/2019

  Óscar Gonzalez ens porta noves sèries d'actualitat. Analitzem les primeres setmanes de "45 revoluciones" i la novetat provinent d'Itàlia "El milagro". David Morales en porta més iniciatives socials en aquest cas "Sonrisas de Bombay" Jordi González, ens dona més tècniques de coaching.

 • Nits de Ràdio, amb David Cervelló

  NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

  Nits de Ràdio 26/03/2019

  Avui parlem amb Vanessa Montfort autora de "El sueño de la Crisalida" una novel.la on apareixen temes com el mobbing, la religió, el #churchtoo i que va camí de ser tot un èxit. Óscar Gonzalez ens porta dues noves sèries per degustar a casa. Jordi González, el nostre coach, ens parla de l'envellinent emocional.