Temas

jordi folck

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Les propostes teatrals de Jordi Folck

A La Ciutat amb Mònica Günther parlem de teatre amb Jordi Folck i amb el dramaturg Marc Creuhet, autor de “La morta de Pompeu Creuet” i el director teatral Ivan Andrade, responsable de l’obra “Partícules Paral·leles”.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Teatre a La Ciutat

A La Ciutat amb Mònica Günther, Jordi Folck ens porta a l’Espai Brossa a veure l’obra “Vespres de la Beata Verge” i al Tantarantana a veure “Germanes” acompanyats del seu protagonista i director respectivament.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Anem al teatre amb Jordi Folck

A La Ciutat amb Mònica Günther, Jordi Folck ens porta a la Sala Beckett per parlar de l’obra “Aquest país no descobert que no deixa tornar de les seves fronteres cap dels seus viatgers” i a l’Aquitània Teatre per parlar de “Pinta’m” i “Reservoir Cats”.

LA CIUTAT, AMB MARÍA GÓMEZ

Propostes teatrals per donar la benvinguda al nou any

A l'espai de teatre, Jordi Folck acomiada aquest 2019 amb dues propostes: "Veus que no veus", amb una parella de pallasses com a protagonista i una història que farà reflexionar, "Ningú és un zombi"

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

El conte de Nadal de Dickens a Santa Coloma

A l’espai de teatre de La Ciutat, Mònica Günther i Jordi Folck parlen de la versió d’El Conte de Nadal de Dickens que es podrà veure el proper 22 de desembre a Santa Coloma amb el seu director Juanjo Miró i un dels seus protagonistes, David Anguera.