Temas

Jocs Olímpics

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 25/01/22

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem sobre les discrepàncies que genera al Pirineu la candidatura dels Jocs Olímpics d'Hivern Barcelona - Pirineus 2030, escoltant posicions contràries com les de la Plataforma Stop JJOO i d'altres que es mostren favorables però no a qualsevol preu, tal com ens explica el president del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, Carles Isús. El professor de música Jordi Cano ens explica com s'estudia la música en l'àmbit escolar i parlem de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové. Tanquem el programa amb l'agenda cultural.

MÚSICA I ESPORTS AL RADIOESTADIO CATALUNYA

Música y...JJOO (II)

Amb el Lluís Soler, Coordinador d' Europa FM, us descobrim diversos temes relacionats amb els Jocs Olímpics

MÚSICA I ESPORTS AL RADIOESTADIO CATALUNYA

Música y...JJOO (I)

Amb el Lluís Soler, Coordinador d' Europa FM, us descobrim diversos temes relacionats amb els Jocs Olímpics

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Tricicle s'ha passat 40 anys divertint-nos i divertint-se

El trio més famós de Catalunya s'acomiada dels escenaris amb HITS, l'espectacle que es podrà veure fins a final de març al Teatre Coliseum de Barcelona. Joan Gràcia, Paco Mir i Carles Sans han repassat amb Robert Calvo aquestes quatre dècades d'humor, marcades sobretot per la seva aparició a la cerimònia de clausura dels Jocs Olímpics de Barcelona 1992. Son tres 'truhanes' de l'escena.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Dani Flaco reuneix els seus amics i els fa cantar 'Al alimón'

Aquest cantautor català, del barri de Bellvitge de L'Hospitalet de Llobregat, presenta un nou disc. Es titula 'Al alimón' i és un treball amb versions d'alguns dels seus temes més cèlebres per al qual s'ha envoltat de grans figures de la música espanyola com Manolo García, Ismael Serrano, Las Migas, Álvaro Urquijo o Pedro Guerra, entre altres. Avui ens l'ha presentat durant 'El berenar'.

CADA VESPRE A ONDA CERO CATALUNYA

La Brúixola 13/11/2018

Avui hem berenat amb Cristina Maragall, filla de l'expresident i exalcalde de Barcelona Pasqual Maragall. Amb ella hem parlat dels 10 anys de la fundació que porta el nom del seu pare i que treballa per la recerca sobre l'Alzheimer. I hem aprofitat l'avinentesa per preguntar a l'audiència què és el que més recorden dels Jocs Olímpics de Barcelona '92. Amb l'actualitat del dia hem completat el relat de les històries de la vida.