Temas

Jaume Mas

LA CIUTAT, AMB MIRIAM FRANCH

Les fruites i verdures de temporada del Mercat de Sants

El Mercat de Sants, fou projectat per l'arquitecte Pere Falqués i Urpí i inaugurat el 1913. El visitem per veure quines son les fruites i verdures de la temporada de la parada Eduard Piñol Furites i Verdures.

CIUTAT SOLIDÀRIA

Ciutat Solidària – Fundació Portolà

La Fundació Portolà ofereix l’oportunitat d’aconseguir un lloc de treball digne i remunerat a les persones amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn mental.. També podràs rebre assessorament social i formació laboral.

LA CIUTAT, AMB MIRIAM FRANCH

La Ciutat 22/09/2021

Podcast del programa complet de La Ciutat amb Miriam Franch.

LA CIUTAT, AMB MIRIAM FRANCH

El Bicibús arriba a l'Eixample

L'entitat Camí Amic i famílies que porten als seus fills a les escoles del barri impulsen aquesta iniciativa

SETMANA DE LA FORMACIÓ

Adecco

Onda Cero Catalunya celebra la Setmana de la Formació. Ara més que mai és important formar-se i conèixer les necessitats de les empreses. Avui, a La Ciutat, hem parlat amb Raquel Izquierdo, Directora del Servei Regional d'Adecco, empresa que funciona d'intermediària d'una manera bidireccional.

LA CIUTAT, AMB MIRIAM FRANCH

La Ciutat 16/09/2021

Podcast del programa complet de La Ciutat amb Miriam Franch.

LA CIUTAT, AMB MIRIAM FRANCH

Jaume Roura (FECAVEM): “L'impost de CO2 no arriba en un bon moment”

Des d’aquest dimecres que a Catalunya es cobra el nou impost de CO2. Hauran de pagar el tribut tots els vehicles privats que emetin més de 120 grams de diòxid de carboni per cada quilòmetre. En parlem amb Jaume Roura, president de FECAVEM i del Gremi del Motor.

LA CIUTAT, AMB MIRIAM FRANCH

Jaume Padrós (Col·legi Metges): “Necessitem mesures com el passaport Covid per arribar al 90% de vacunació”

Amb les xifres de contagis i hospitalitzats a la baixa sembla que la situació de la pandèmia millora a Catalunya. Tot i això, ahir al vespre, la reunió entre govern i representants de l’oci nocturn va acabar sense una data per la reobertura i sense acord. Amb el president del Col·legi de Metges de Barcelona, Jaume Padrós, parlem sobre la proposta d'aplicar un passaport covid per entrar a diversos espais.