Temas

Japonshop

EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

Made in Japan – PROGRAMA ESPECIAL PER SANT JORDI

Edició especialíssima del MADE IN JAPAN a la Rambla Just Oliveras de l’Hospitalet de Llobregat, en el que parlarem tot el que ha fet triomfar la cultura japonesa a casa nostra, es a dir l’anime, el cinema, la literatura, la música, el manga, la cuina japonesa i mil coses més amb el Yuichi Hayashi del restaurant El Nippon, la Núria Olver de JTB i el Toni Torres dels estudis Here comes the sound.

EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

Made in Japan – Música, més sabors al·lucinants i el ritual del samurai?

Per aprendre llengua, cultura i actualitat sobre Japó no trobareu millor programa a la radio. A l’edició d’avui parlarem de la evolució de la música al Japó, des de la més tradicional fins a la música electrònica, passant pel City-pop, l’Enka o el J-Rock. A la secció d’actualitat tindrem la sort de comptar amb el Daniel Quesada de Hobby consoles que ens desvetllarà els secrets del nou videojoc de les olimpíades en el qual pots competir en noves disciplines de la ma del Mario o el Sonic. Descobrirem de la ma de Rituals la línia Samurai, cosmètica destinada al públic masculí, però també altres productes que troben tota la seva inspiració al Japó. Al Sabors de Japó, el Raul Carda de Japonshop.com ens seguirà presentant nous productes molt llaminers que de ben segur faran les vostres delícies. Esteu llestos? Comencem! Hajimemashou!

EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

Made in Japan – Emperador i ramen, hi ha res més japonès?

Per aprendre llengua, cultura i actualitat sobre Japó no trobareu millor programa a la radio. A l’edició d’avui tractarem molt a fons la figura del Tennō, l’emperador del Japó, arrel de la abdicació de Akihito i el posterior nomenament del seu fill Naruhito. Tindrem la sort de comptar amb dos grans especialistes en la matèria, per una banda l’historiador Jonathan López Vera i per l’altra l’advocat Salvador Rodríguez Artacho. A la secció d’actualitat tractarem el problema del Karoshi (mort per esgotament) i aprendrem amb la Sheila Estévez a gestionar millor l’estrès a la feina. A més la gastronomia estarà súper present en aquest programa, no només per que Japonshop.com ens presentarà nous productes d’aquests que porten directament des del Japó, però també per que coneixerem Mutenroshi ramen i Kame House Kitchen, dos restaurants units per un concepte, l’anime i el brunch a la japonesa. Esteu llestos? Comencem! Hajimemashou!

EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

Made in Japan – Beisbol, karate, nous sabors i molta tela!

Per aprendre llengua, cultura i actualitat sobre Japó no trobareu millor programa a la radio. A l’edició d’avui parlem breument de la figura del emperador al Japó, tit anticipant la futura abdicació de Akihito. També farem un saborosíssim top 3 de productes gastronòmics que ens porta Japonshop.com, no sense abans fer la nostra lliçó de japonès setmanal a la Càpsula Nipona, o tractar en profunditat els esports i les arts marcials al Japó dins la nostra Tertúlia Izakaya. Per acabar us presentarem a Nunoya, experts en teixits i estampats japonesos, què ens explicaran? Ens agrada als catalans confeccionar amb teles nipones? Tot això i molt més a l’entrevista d’Emprenedoria. Esteu llestos? Comencem! Hajimemashou!

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ

Encara no saps on trobar els sabors més bojos de Japó?

Raul Carda ens descobrirà un univers de sabors, i és que amb Japonshop.com fan possible tastar coses que triomfen al Japó. T’agradaria saber de què estem parlant? Doncs ja saps quina secció és la que no et pots perdre. So-m ’hi!

EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

Made in Japan – HANAMI, viu la primavera al Japó

Per aprendre llengua, cultura i actualitat sobre Japó no trobareu millor programa a la radio. A l’edició d’avui parlem del Hanami, el fenomen cultural que inunda Japó durant la primavera, i és que no hi ha res que agradi més als japonesos que contemplar les bucòliques estampes de primavera amb els cirerers florits a la bora de rius, llacs o boscos mil·lenaris. Comptarem però també amb Ferran Grau, qui ens explicarà molt bé els avenços en recerca de curació del càncer que han dut a terme al Japó diversos equips d’investigació bio-mèdics. No us perdeu la nostra classe setmanal de japonès en la qual aprendrem el vocabulari bàsic per a anar a un restaurant japonès, a la secció Sabors del Japó en Rona Yamashita ens ensenyarà a preparar un molt bon Sukiyaki, i estigueu ben atents a JaponShop.com, doncs ells et porten a casa els últims i més espectaculars sabors vinguts del Japó. Esteu preparats? Comencem! Hajimemashou!