Temas

independencia

HASTA EL 30 DE MAYO

Believe in Art expone el trabajo de ocho años en Independencia

La Asociación Believe in Art nació en el año 2013 para cambiar y humanizar los espacios hospitalarios a través del arte. Ocho años después, sacan su obra de los hospitales por primera vez para darla a conocer a toda la ciudadanía. A lo largo de todo este tipo han llevado la expresión plástica a más de un centenar de habitaciones de hospital y otras dependencias sanitarias.

Debat de política general al Parlament

Quim Torra crida a la unitat de l'independentisme, mentre Esquerra i la CUP demanen pactar les eleccions

En el que molt probablement sigui l’últim debat de política general com a president de la Generalitat Quim Torra ha demanat unitat entre partits independentistes davant la seva possible inhabilitació. Ho fa a poques hores de la vista que se celebrarà al Suprem i mentre Esquerra Republicana i la CUP demanen pactar unes eleccions abans de la inhabilitació.

La situació política a Catalunya

El sí a la independència obté els seus pitjors resultats des de l'estiu de 2017

Segons el darrer baròmetre del Centre d'Estudis d'Opinió de la Generalitat, només un 42% dels catalans està a favor de la independència de Catalunya, mentre que un 50,5% es posiciona en contra. D'aquesta manera, el NO a la independència assoleix la seva quota més alta des de que el CEO pregunta per aquesta qüestió.