Temas

Gabriela Tassile

CON RAQUEL MARTOS Y GABRIELA TASSILE

Los sabores perdidos de la Navidad

Llega la Nochebuena, y con ella un nuevo menú para la cena, por lo que Raquel Martos trae a Gabriela Tassile para hablarnos de los sabores perdidos de la Navidad.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Els records culinaris del passat tornen al paladar gràcies a l'hipocamp

Avui hem assaborit el berenar de la nostra infància. Ho hem fet amb l'exercici que ens proposa Raquel Martos a la seva darrera novel·la 'Los sabores perdidos' (Ediciones B). Ho hem fet gràcies a l'hipocamp, que emmagatzema els records. En tot plegat hi té un paper destacat Gabriela Tassile, la xef que posa les seves receptes a aquest llibre que és una autèntica delicia.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 19/11/2019

Avui hem activat l'hipocamp de la mà de Raquel Martos i Gabriela Tassile, que ens han presentat 'Los sabores perdidos' (Ediciones B). Això ens ho ha posat en safata per preguntar a l'audiència que faci l'exercici de recordar un plat del passat. Ha estat un programa en el que hem mirat a les zones rurals de Catalunya. Hem fet debat sobre això i hem parlat de la gent gran i d'apps nascudes per ajudar aquest col·lectiu i també hem recordat Clara Campoamor. Amb la Laura Pons i en Gerard Sanz hem repassat l'actualitat del dia.