Temas

fira de lleida

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Jordina Freixanet: “Estem preocupats pels dos grans temes d’aquest mandat: model comercial i firal”

De governar a la Paeria a l'oposició. Aquest és el camí que ha fet Esquerra Republicana a l'Ajuntament de Lleida, que sis mesos després de les eleccions municipals, reivindica els projectes que es van iniciar durant el seu mandat i que ara comencen a prendre forma, "amb poca generositat del PSC", segons explica a La Ciutat Lleida Jordina Freixanet, portaveu del grup municipal d'ERC a la Paeria i diputada al Parlament, que també comenta alguns dels temes que segueixen pendents: model comercial, Fira de Lleida, model d'acollida i la falta d'espai per resar de la comunitat musulmana.

ECONOMIX

Projectes empresarials amb el suport dels Punts GlobaLleida es donen a conèixer a la Fira de Sant Miquel

Aquesta setmana a l'Economix, l'espai d'emprenedoria al servei de la Transformació Econòmica de les Terres de Lleida, Pirineu i l'Aran, parlem amb diverses empreses que han estat presents en l'estand de GlobaLleida en el marc de la 69a edició de la Fira de Sant Miquel. Empreses i projectes emprenedors provinents dels diferents punts GlobaLleida que hi ha al territori, com és el cas de Montse Cardona, cofundadora de MonoaBy S&M; la fotògrafa Andrea Pop; Josep Oms, Gran Mestre Internacional d'escacs, fundador de la primera acadèmia d'escacs a Lleida i Adrià Roca, CEO de Ressolució.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 15/09/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Ens acompanya el naturòpata Albert Rami que respon a les consultes que ens feu arribar. Seguim parlant de la Fira de Sant Miquel, que s'ha presentat aquest matí i el tinent d'alcalde Paco Cerdà ens explica les principals novetats del certamen i obrim un espai amb l'ambientòleg Jordi Prats per parlar de mobilitat sostenible a Lleida, amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

La Fira de Sant Miquel torna a la normalitat amb plena ocupació

Del 29 de setembre al 2 d'octubre es celebrarà a Lleida la 68a edició de la fira agrària de Sant Miquel i la 37a del saló Eurofruit. El doble certamen firal recupera aquest any la normalitat prepandèmia i assoleix la plena ocupació, amb la presència de 290 expositors que ocuparan els 54.000 m2 de superfície expositiva. Una edició de normalitat, malgrat les dificultats que passa el sector i que no s'espera que tingui un impacte negatiu per a la fira. A La Ciutat Lleida en parlem amb Paco Cerdà, tinent d'alcalde i regidor de Promoció Econòmica i Emprenedoria a la Paeria.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 19/10/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Oriol Oró, director general de Fira de Lleida que ens parla dels salons Municipalia i Innocamping que tenen lloc a Lleida des d'avui i fins dijous. El professor de música Jordi Cano ens explica quin és l'ús i l'efecte que causa l'autotune en el món de la música amb una sèrie d'exemples. Espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Més de 6.000 visitants es registren per participar als salons Municipàlia i Innocamping de Fira de Lleida

La 21a edició del saló internacional d'equipaments i serveis municipals, Municipàlia, ha obert portes aquest dimarts a Fira de Lleida, conjuntament amb la 5a edició d'Innocàmping. Ambdós salons firals reuneixen 300 expositors, alguns vinguts d'altres països, i acolliran fins dijous més de 40 activitats paral·leles, entre jornades tècniques, presentacions, reunions professionals i conferències. Fins al moment ja s'hi han inscrit més de 6.000 visitants i l'organització encara rep peticions. En parlem amb el director general de Fira de Lleida, Oriol Oró.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Torna la Fira agrària de Sant Miquel, la primera gran fira presencial a Catalunya des de la pandèmia

La 67a Fira de Sant Miquel de Lleida serà el primer gran certamen firal que se celebra en format presencial a Catalunya des de l'inici de la pandèmia. Mitjançant càmeres amb intel·ligència artificial es controlarà l'aforament i fluxos de persones, s'han millorat els sistemes de ventilació i hi haurà punts d'higienització i agents covid per tot el recinte. Al programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora, el director general de Fira de Lleida Oriol Oró ha explicat les principals novetats del certamen, on la tecnologia hi tindrà un paper rellevant.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 04/05/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Oriol Oró, director de Fira de Lleida que ens parla sobre el certamen FormaOcupa que es celebra en format virtual demà i dijous a Lleida. Amb el fotògraf Toni Prim ens fixem amb els cartells, què volen comunicar, quina és la funció que tenen? Últimament els cartells de festes desperten polèmiques, per què? Preguntes que respondrem a La Ciutat. I en l'espai de cuina i gastronomia, copsem com estar el sector de la restauració a pocs dies de reobrir fins a les 11 de la nit, ho comentarem amb Gabriel Jové i si... també tindrem recepta.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

FormaOcupa, el saló de formació i ocupació que no entén d'edats

El 5 i el 6 de maig es celebra a Lleida la primera edició del Saló FormaOcupa, hereu de la Fira de Formació i Treball que ara es reformula en una edició totalment digital i que per primera vegada s''obre a persones que necessiten orientació i formació laboral de qualsevol edat. En parlem amb Oriol Oró, director de Fira de Lleida.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 22/09/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. Parlem amb Alfons Pérez, director de l'escola de música L'Intèrpret, sobre l'inici del curs. El director de Fira de Lleida Oriol Oró ens parla de l'edició digital de la Fira agrària de Sant Miquel i el Saló Eurofruit. Espai de cuina amb Gabriel Jové i l'agenda del dia.