Temas

estrenes

NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLÓ

Nits de Ràdio 10/04/2021

Podcast complet de Nits de Ràdio, amb David Cervelló..

Comentem les estrenes cinematogràfiques de la setmana amb Pablo Mérida i les bones xifres d'assistència a sales de cinema durant la setmana santa

A la secció de història, Òscar González entrevista Xosé M. Núñez Seixas, autor de "Guaridas del lobo. Memorias de la Europa autoritaria 1945-2020"

Dani Arguimbau ens explica, a la seva columna, què faria "si ell fos..." el responsable d'una important ONG

NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO

Nits de Ràdio (Cinema 16/02/2019)

Una semana més al programa de Carles Lamelo comentem l'actualitat cinematogràfica amb Pablo Mérida i David Cervelló. Destaquem la propera cerimonia dels Òscars de Hollywood i l'estrena de "Alita" la nova pel·lícula de James Cameron i Robert Rodriguez. A més arriba "Perdiendo el Este" una producció de casa nostra plena de bon humor i pels amants del terror parlem de "Feliz día de tu muerte 2". Cinema per tots els gustos a Onda Cero Catalunya.

NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

Nits de Ràdio (Cinema 09/02/2019)

En David Cervelló comenta amb Pablo Mérida les estrenes cinematogràfiques de la setmana. Entre les que destaquen "María Reina de Escocia", "White boy Rick" i "La Lego Película 2" També analitzen la passada cerimonia dels Goya i fan propostes per modernitzar-la. Parlem amb l'autor de la novel·la gràfica "alerta becquer", recentment publicada per comentar l'estat del sector del cómic avui en dia.

NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO

Nits de Ràdio (Cinema 02/02/2019)

Carles Lamelo ens presenta la sessió setmanal de cinema amb Pablo Mérida i David Cervelló fent especial atenció a la gala dels premis Goya 2019 que es celebra a Sevilla. Comentem els favorits a guanyar en cada categoria. De les estrenes de la setmana destaca la nominada als Oscars "The green book".

NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

NITS DE RADIO 19/01/2019

Sessió setmanal de cinema amb Pablo Mérida i David Cervelló. Amb motiu de l'arribada de "Glass" repassem algunes de les películes claus de la filmografia de M. Night Shyamalan. També destaquem "La favorita" i "Gente que viene y bah".

NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLÓ

NITS DE RADIO 12/01/2019

Sessió setmanal de cinema amb Pablo Mérida i David Cervelló. A més de les estrenes de la setmana comentem les principals guanyadores de la passada edició dels globus d'or i quines d'elles tenen opcions d'arribar als Oscars.

NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO

NITS DE RADIO 22/12/2018

Carles Lamelo i la Nit de Cinema a #nitsderadio, amb Pablo Mérida i David Cervelló. Parlem de les películes que seran les protagonistes de la cartellera d'aquests nadals 2018. Fem especial atenció a l'arribada de la nova de Mary Poppins, Aquaman i una versió animada de Spiderman.