Temas

estrenes

NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLÓ

Estrenes cinematogràfiques de la setmana.

Comentem les estrenes cinematogràfiques de la setmana amb Pablo Mérida, en especial "El hombre del norte". Analitzem el BCN film fest d'enguany i l'assistència a sales durant la setmana santa.

NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLÓ

Crónica del festival de Sitges 2021

Comentem les estrenes cinematogràfiques de la setmana amb Pablo Mérida. Amb especial atenció al resum del que ha donat de sí el festival de Sitges 2021

NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLÓ

Nits de Ràdio 10/04/2021

Podcast complet de Nits de Ràdio, amb David Cervelló..

Comentem les estrenes cinematogràfiques de la setmana amb Pablo Mérida i les bones xifres d'assistència a sales de cinema durant la setmana santa

A la secció de història, Òscar González entrevista Xosé M. Núñez Seixas, autor de "Guaridas del lobo. Memorias de la Europa autoritaria 1945-2020"

Dani Arguimbau ens explica, a la seva columna, què faria "si ell fos..." el responsable d'una important ONG

NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO

Nits de Ràdio (Cinema 16/02/2019)

Una semana més al programa de Carles Lamelo comentem l'actualitat cinematogràfica amb Pablo Mérida i David Cervelló. Destaquem la propera cerimonia dels Òscars de Hollywood i l'estrena de "Alita" la nova pel·lícula de James Cameron i Robert Rodriguez. A més arriba "Perdiendo el Este" una producció de casa nostra plena de bon humor i pels amants del terror parlem de "Feliz día de tu muerte 2". Cinema per tots els gustos a Onda Cero Catalunya.