Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

estrenes

 • Nits de Ràdio amb Carles Lamelo

  NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO

  Nits de Ràdio (Cinema 16/02/2019)

  Una semana més al programa de Carles Lamelo comentem l'actualitat cinematogràfica amb Pablo Mérida i David Cervelló. Destaquem la propera cerimonia dels Òscars de Hollywood i l'estrena de "Alita" la nova pel·lícula de James Cameron i Robert Rodriguez. A més arriba "Perdiendo el Este" una producció de casa nostra plena de bon humor i pels amants del terror parlem de "Feliz día de tu muerte 2". Cinema per tots els gustos a Onda Cero Catalunya.

 • Nits de Ràdio, amb David Cervelló

  NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

  Nits de Ràdio (Cinema 09/02/2019)

  En David Cervelló comenta amb Pablo Mérida les estrenes cinematogràfiques de la setmana. Entre les que destaquen "María Reina de Escocia", "White boy Rick" i "La Lego Película 2" També analitzen la passada cerimonia dels Goya i fan propostes per modernitzar-la. Parlem amb l'autor de la novel·la gràfica "alerta becquer", recentment publicada per comentar l'estat del sector del cómic avui en dia.

 • Nits de Ràdio amb Carles Lamelo

  NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO

  Nits de Ràdio (Cinema 02/02/2019)

  Carles Lamelo ens presenta la sessió setmanal de cinema amb Pablo Mérida i David Cervelló fent especial atenció a la gala dels premis Goya 2019 que es celebra a Sevilla. Comentem els favorits a guanyar en cada categoria. De les estrenes de la setmana destaca la nominada als Oscars "The green book".

 • Nits de Ràdio amb Carles Lamelo

  NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO

  NITS DE RADIO 22/12/2018

  Carles Lamelo i la Nit de Cinema a #nitsderadio, amb Pablo Mérida i David Cervelló. Parlem de les películes que seran les protagonistes de la cartellera d'aquests nadals 2018. Fem especial atenció a l'arribada de la nova de Mary Poppins, Aquaman i una versió animada de Spiderman.

 • Nits de Ràdio, amb David Cervelló

  NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

  NITS DE RADIO 15/12/2018

  Nit de Cinema a #nitsderadio, amb Pablo Mérida i David Cervelló. Comentem la llista de nominats als premis Goya 2019. Entre les estrenes de la setmana destaquem "Yuli", "Expediente 64 (Los casos del departamento Q) i "Mortal Engines", així com "l'altra" d'en Dani Rovira.

 • Nits de Ràdio, amb David Cervelló

  NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

  NITS DE RADIO 06/12/2018

  Nit de Cinema a #nitsderadio, amb Pablo Mérida i David Cervelló. Parlem de les apostes de cada distribuidora de cara als nadals i comentem les estrenes de la setmana del pont. Les més fortes son "Ralph rompe internet" gran aposta de Disney , "Robin Hood", "Suspiria" i una noba de robatoris... amb Michael Cane altre cop.

 • Nits de Ràdio, amb David Cervelló

  NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

  NITS DE RADIO 01/12/2018

  Nit de Cinema a #nitsderadio, amb Pablo Mérida i David Cervelló. Iniciem la tertulia fent esment del tweet del director Guillermo del Toro sobre la quantitat de guión acabats que ha escrit i que mai han estat rodats. El cinema no sempre és tan bonic com sembla i molts projectes no arriben a les pantalles. Entre les estrenes de la setmana destaquem "Viudas" i la proudcció nostre "Durante la tormenta" bones propostes de cinema... i per passar por: Cadaver.