Temas

Elecciones Cataluña

Entrevista en La Brújula

Las consecuencias de celebrar unas elecciones durante una pandemia

Juan Luis Jiménez, Doctor en Economía y profesor titular de la Universidad de las Palmas de Gran Canaria, nos atiende en La Brújula para hablarnos del estudio en el que los datos dicen que la participación en una elecciones bajan durante la pandemia.

Les eleccions catalanes queden ajornades

Del 14 de febrer al 30 de maig

La reunió del govern català amb els partits al Parlament ha acabat amb un acord "majoritari": les eleccions s'ajornen fins el 30 de maig, quan es preveu una situació epidemiològica molt més favorable que la del 14 de febrer. Només s'hi ha oposat el PSC, que estudiarà a fons el decret d'ajornament abans de decidir si hi ha algun element impugnable.

LOS PARTIDOS INDEPENDENTISTAS QUERÍAN APLAZARLAS

El PSC propondrá una fecha alternativa para las elecciones del 14F

El partido que liderará Salvador Illa, propondrá en la reunión de mañana en el Parlament una fecha alternativa al 14 de febrero para celebrar las elecciones catalanas, con el fin alcanzar un consenso, según ha avanzado La Sexta y han confirmado a Efe fuentes socialistas este jueves.

Les eleccions catalanes

ERC garanteix veu unitària del govern sobre el 14F i valora un ajornament per a votar “sense por”

En una entrevista al “Notícies Migdia” d’Onda Cero Catalunya, el president del grup parlamentari d’Esquerra, Sergi Sabrià, ha afirmat que no té “cap dubte” que el govern parlarà amb una única veu en la reunió de divendres en què es decidirà si les eleccions es mantenen per al 14 de febrer o s’ajornen. En aquest sentit, Sabrià ha defensat que “la gent pugui exercir aquest dret sense por”.