Temas

CONTES

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 25/11/2019

Avui ha vingut a berenar al programa 'Juana la Cubana', un personatge al qual dona vida l'actor Bernard Hazell i que és l'eix d'un sopar-espectacle que es fa a Barcelona. A més, l'Adriana Díaz ha vingut a parlar-nos de teatre i contes de fades. La Georgina Boixereu ens ha transportat fins les festes del Corpus de Berga i ens ha mostrat la cara més valenta de l'Esclerosi Múltiple. Amb la Laura Pons i en Gerard Sanz hem repassat l'actualitat de dia, que hem completat entrevistant-ne els seus protagonistes.

TEATRE, A LA BRÚIXOLA

A vegades, els contes de fades poden ser molt reals

Cada dilluns arriba a l'estudi de #LaBrúixola l'Adriana Díaz per portar-nos diferents expressions culturals que hi ha repartides pel territori català. Avui ens ha fet un tastet d'una obra que es pot veure fins el 8 de Desembre al Teatre Almeria de Barcelona. Una obra de creació col·lectiva de la companyia Surikata i dirigida per Isaac Alcayde.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Que mai no ens faltin els contes de fades!

Avui ha vingut a berenar a #LaBrúixola un jove escriptor que celebra 10 anys des que va veure la llum la seva primera gran obra. Es titula 'Cuentos de Bereth' (Penguin Random House) i és de Javier Ruescas, que reedita la seva obra i ho ve a celebrar a la ràdio. Amb ell hem parlat dels contes de fades, del Peter Pan que tenim tots i totes dins i de la salut de la literatura.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

D'una foto de Polaroid en pot sortir un gran relat

La Marta Romagosa és periodista de Catalunya Ràdio i ara ens presenta el seu nou llibre de contes 'La Polaroid i altres relats'. Ella ens ha explicat que s'inspira en les notícies que explica a la ràdio per poder construir les seves històries.