Temas

CONGRES

El Congreso, que se celebrará en el Palacio de Ferias de la capital, lleva por lema ‘Salud 4.0: El Nuevo Ecosistema’

Málaga, sede del 22 Congreso Nacional de Hospitales y Gestión Sanitaria, los próximos 15, 16 y 17 de septiembre.

Este martes se ha presentado en Málaga el 22 Congreso Nacional de Hospitales y Gestión Sanitaria, una cita bienal que reúne a Directivos de la Salud de toda España y de fuera de España, así como otros profesionales interesados por la Gestión Sanitaria, para hablar de los retos presentes y futuros a los que se enfrenta el sector. José Antonio Medina Carmona, Presidente del Congreso, ha destacado el gran esfuerzo llevado a cabo por todo el Sistema Sanitario durante la pandemia, que aún no ha terminado. Durante la presentación, se ha dado a conocer un cupón de la ONCE conmemorativo de la celebración del Congreso, del que ha hecho entrega José Miguel Luque, director de la ONCE en Málaga, al Presidente del Congreso y a los presidentes de las dos entidades organizadoras del mismo, SEDISA y ANDE.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 24/07/19

Mentre PSOE i Podem negocien la investidura de Sánchez, el president de la Generalitat reclama als comuns que no deixin fora de les converses el dret a l'autodeterminació de Catalunya.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 24/05/19

La mesa del Congrés suspèn de les seves funcions als diputats en presó preventiva. Tot plegat en l'últim dia de campanya per a les eleccions europees i municipals. I també hem estat molt pendents de la nova jornada de vaga dels treballadors del metro de Barcelona per la gestió de l'amiant.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 23/05/19

Suprem i Congrés es continuen passant la decisió sobre la suspensió o no dels diputats en presó preventiva. A tot això, el judici del procés podria quedar vist per sentència el proper 11 de juny. I també hem explicat que Oriol Pujol tornarà a la presó per que el jutjat de vigilància penitenciària ha decidit revocar el tercer grau penitenciari que se li havia concedit.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 21/05/19

Han quedat constituides les corts amb la presència dels electes presos. El govern català ha aprovat un decret què permet limitar els preus del lloguer arreu de Catalunya. I en la campanya per l’alcaldia de Barcelona, finalment l’alcaldessa Ada Colau ha acceptat, via Tuiter, fer un cara a cara amb el candidat d’Esquerra Ernest Maragall.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 20/05/19

Jordi Sànchez, Jordi Turull, Josep Rull i Oriol Junqueras han estat més d'una hora al Congrés fent tràmits i gestions per acreditar-se com a diputats. Raül Romeva ha fet el mateix al Senat. Pel que fa a la campanya per a les eleccions municipals, el tema de l'habitatge ha entrat avui de ple. I també hem explicat que més de 2.000 taxistes preparen una querella criminal contra UBER i CABIFY.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 17/05/19

Meritxell Batet presidirà el Congrés dels Diputats i Manuel Cruz, el Senat. El Tribunal Suprem permet al Oriol Junqueras, Jordi Sánchez, Josep Rull, Jordi Turull i Raül Romeva anar a les corts el 20 de maig per tramitar les seves actes de parlamentaris.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 30/07/2018

La vaga dels taxistes segueix paralitzant Barcelona a l’espera del resultat de la reunió entre el Ministeri Foment i els representants dels taxistes. I el govern català prepara la reunió de la comissió bilateral que s’ha de celebrar aquest dimecres. Els independentistes continuen recordant a Pedro Sánchez que esperen moviments per part seva si vol seguir conservant el seu suport al Congrés.

LA BRÚIXOLA, AMB GABRIEL FIGUEREDO

Entrevista amb Carles Campuzano, portaveu del PdeCat al Congrès dels Diputats

Esquerra i el PDECAT han deixat sol a Pedro Sánchez en una de les primeres proves de foc que tenia el govern socialista al Congrés dels Diputats. Després de diversos dies de negociació, finalment no han donat suport a aprovar un nou sostre de despesa que permetria al govern central gastar més en els propers pressupostos. En parlem amb el portaveu del PdeCat al Congrès dels Diputats, Carles Campuzano