Temas

congelados

Salgado Congelados

A Casa do Pulpo con Salgado Congelados

Unha semana máis continuamos en Mas de Uno Ourense co concurso de recetas de "Congelados Salgado" e convidamos a sumarse á iniciativa a José Gómez xerente de "Casa do pulpo" e "A casita do pulpo"

Salgado Congelados

El Buen Tapeo con Salgado Congelados

Salgado Congelados lévanos hoxe ós fogóns de El Buen Tapeo, para falar co cociñeiro jienense Nacho León. Entre na conta de @salgadofrozenseafood en Instagram e participa no concurso enviando unha receita.

Se nos va la olla

A Xornada de Portas Abertas na DO Valdeorras en Se nos va la Olla

No espacio Se nos va la Olla, con Paco Sarria e Rubén Amorín, visitamos Valdeorras con motivo da celebración da Xornada de Portas Abertas. Falamos coa técnico Cristina Nuñez. Pero tamén visitamos con Congelados Salgado a cociña de Nacho León en El Buen Tapeo.

Más de Uno Pontevedra

La "Receta de tu Vida" del restaurante A Fonte do Viño en Cambados

Todos los viernes compartimos, en este espacio, una plato elaborado a raíz de productos del mar, bien sea establecimientos de restauración o en otro ámbito como las redes sociales. A mayores, se puede participar en el concurso de Salgado Congelados en Instagram.

Salgado Congelados

Salgado Congelados y la receta de tu vida

No espacio de Congelados Salgado conversamos hoxe con un blogger que inspira moitas recetas orixinais; o ourensán Pepe Oliveira, co impulsor da canle de YouTube Con Cuatro Manos.

Espacio Salgado Congelados

La 'Receta de tu Vida' del restaurante Bocarte en Pontevedra

Todos los viernes compartimos, en este espacio, una plato elaborado a raíz de productos del mar, bien sea establecimientos de restauración o en otro ámbito como las redes sociales. A mayores, se puede participar en el concurso de Salgado Congelados en Instagram