Temas

Comú de Lleida

Dijous 16/05/19

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Diari de campanya, entrevista amb Sergi Talamonte, candidat del Comú de Lleida a l'alcaldia de Lleida. Petits plaers amb Marta Romera i espai de televisió, sèries i cinema amb Miki de Santiago.

Dijous

La Ciutat Lleida 18/05/17

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Tertúlia de política municipal amb Alfred Sesma (Comú de Lleida), Marta Gispert (PDeCAT i Unió), Joan Vilella (PP), José Maria Córdoba (C's) i Núria Marin (ERC-Avancem).

Dijous

La Ciutat Lleida 11/02/16

La Ciutat Lleida amb Núria Mora. Tertúlia de política municipal, parlem de l'ensenyament públic i el concertat a Lleida, amb Alfred Sesma (Comú de Lleida), José Luis Osorio (Ciutadans), Rosa Mari Salmeron (CiU) i Núria Marin (ERC-Avancem). Actualitat del dia

Dijous

La Ciutat Lleida 08/10/15

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Tertúlia de política municipal amb Laura Bergés, membre del Comú de Lleida; Jose Luis Osorio (C's), Rosa Maria Salmerón (CiU) i Francesc Gabarrell (Crida per Lleida - CUP). Miki de Santiago ens parla de les noticies de la televisió

Dimarts. Inclou Diari de Campanya

La Ciutat Lleida 12/05/15

La Ciutat Lleida amb Núria Mora. Comencem el Diari de Campanya amb el cap de llista de l'agrupació d'electors El Comú de Lleida, Carlos González, a l'alcaldia de Lleida. El naturòpata Albert Rami ens resol dubtes de salut.