Temas

Coaching Barcelona

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Les claus per superar una ruptura sentimental, amb Julio Rosales

A l’espai de coaching de La Ciutat parlem del segon motiu de depressió segons molts psicòlegs: les ruptures sentimentals… Com afrontem que una relació s’ha acabat? En Julio Rosales ens dona tots els consells per intentar superar aquest mal tràngol.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Com lluitar contra els nostres prejudicis?

El coach de La Ciutat, Julio Rosales, parla amb Mònica Günther i Josep Puig sobre els prejudicis. I és que aprofitant que demà és el dia mundial contra la discriminació racial, el Julio analitza amb nosaltres si algú s’escapa de tenir prejudicis. Què podem fer per lluitar contra els prejudicis?

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Els refranys populars ens tallen les ales?

El coach de La Ciutat, Julio Rosales, parla amb la Mònica Günther i el Josep Puig sobre el llenguatge limitant o el que és el mateix: aquelles frases que ens diem a nosaltres mateixos i que ens impedeixen canviar, com per exemple: mai ho faig bé, ningú et contractarà després dels 45 anys, sóc maldestre… El Julio Rosales a més ens exemplifica aquest mal amb els refranys populars que també ens limiten.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Quan dius no, et sents culpable?

Mònica Günther i Josep Puig conversen amb el coach de La Ciutat, Julio Rosales, sobre la importància de saber dir no.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

El secret per ser més optimista

El coach de La Ciutat, Julio Rosales, parla amb Mònica Günther i Josep Puig de com podem augmentar el nostre optimisme.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Estratègies per formar-te sense pagar en excés

En un mercat laboral tan competitiu com l’actual, formar-se és bàsic però sovint és molt car. El coach de La Ciutat, Julio Rosales, ens explica com podem formar-nos sense haver de pagar en excés.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Els secrets per dormir bé de Julio Rosales

Portem una vida molt exigent i amb mil responsabilitats i preocupacions. Com a conseqüència, són poques les persones que dormen les hores que necessiten i amb la qualitat adequada. El coach de La Ciutat, Julio Rosales, ens ha donat consells per tenir dolços somnis.