Temas

Clara Darder

EN PARES Y NONES

Claves para sobrevivir a un verano en familia

Clara Darder, medidadora familiar, nos cuenta en Pares y Nones las claves para poder sobrevivir a un verano en familia o en pareja. Asegura que "es importante preparar el viaje antes de comenzarlo para decidir los sitios a los que vamos a ir y que a todos nos gusten". Asimismo, señala que no todo el mundo sabe frenar y descansar.

NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO i DAVID CERVELLÓ

NITS DE RADIO 21/06/2018

Clara Darder, coach, terapeuta i educadora social conversa amb David Cervelló sobre els valors de l'amistat, des de com cuidar-la, com potenciar les relacions amb els amics com també el mal ús, els mals hàbits en les relacions amb els altres. També podrem escoltar Carles Lamelo conversant amb Juan Eslava Galan i molt més al nits d'avui.

NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO

NITS DE RADIO 25/05/2018

Carles Lamelo parla amb la psicòloga Elia Quiñones, ens comenta els principals problemes que té la convivència amb la parella. Nuria Mañé ens porta més gent desperta, gent amb iniciativa, avui Àngels Llimargas consultora de imatge i formadora. I Clara Darder, ens explica com aprendre a respectar-nos.

NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO

Com millorar "L'escolta activa"

Carles Lamelo conversa amb Clara Darder, educadora social i coach sobre com millorar l'escolta activa, com aprendre a escoltar als altres.

NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO

NITS DE RADIO 10/05/2018

Carles Lamelo conversa amb Clara Darder, educadora social i coach sobre com millorar l'escolta activa, com aprendre a escoltar als altres. Óscar González ens parla de sèries de televisió que tornen, com Rosanne i la continuació de "Karate Kid" ara en format sèrie. Marisol de la Orden ens porta Eva Martín fundadora de Tiendeo.