Temas

Clara Darder

NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

Nits de Ràdio 10/07/2019

Clara Darder, la nostra terapeuta familiar i coach ens parla del dol, les diferents etapes que suposa i com anar-les passant. Recordem moments divertits amb "Els tribuneros" de la temporada i viatgem en el temps amb Joan Pañella.

NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

Nits de Ràdio 30/04/2019

El nostre expert en sèries Óscar González ens parla del gran aconteixement de l'any en el món de la televisió "Joc de Trons", quines són les claus de la darrera temporada i quin ha estat el seu gran secret per obtenir l'èxit? Clara Darder, coach i terapeuta familiar, ens parla de les il·lusions, el motor que ens fa moure i que ens anima a seguir endavant.

NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

Nits de Ràdio 10/04/2019

En David Cervelló conversa amb Patry Jordán, una youtuber que ajuda a posar-se en forma a milions de persones. Ara treu llibre per animar-te a que comencis a tenir una vida més "fit" amb "Yo puedo con todo" David Morales ens acosta una nova associació amb caire social, en aquest cas ens presenta a l'Alícia Campos, coordinadora de l’Associació Asperger New Life qui uneix familiars de joves diagnosticats de Síndrome d’Asperger per ajudar a prendre consciència de la manca de sensibilització i coneixement real del Trastorn de l’Espectre Autista. Clara Darder, terapeuta familiar i Coach, ens parla de com tenir i no perdre les il·lusions.

NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

Es poden controlar els impulsos?

La Clara Darder, coach i terapeuta, ens parla avui dels impulsos, què són, perquè els tenim i com els podem, si és que es poden controlar.

NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLÓ

Nits de Ràdio 29/01/2019

Òscar Gonzàlez ens parla de "Toy Boy" una serie que es podrà veure properament en el prime time d'Antena 3 i que entre els seus protagonistes estaran: Jesús Mosquera ('Allí abajo'), Cristina Castaño ('Cuerpo de Élite') i María Pedraza ('La casa de papel'). l'Òscar també ens presenta alguna altra proposta de sèries. La Clara Darder, coach i terapeuta, ens parla avui dels impulsos, què són, perquè els tenim i com els podem, si és que es poden, controlar. Jordi González, coach i formador ens parla de si hauríem de passar una ITV emocional al llarg de les nostres vides.

NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLÓ

Ens abracem prou?

La Clara Darder, terapeuta i coach, ens explica la importancia d'abraçar-nos diariament, com i cada quan ho hem de fer. Quina és la forma correcte de fer una abraçada? Com afecta al nostre organisme? Ens ho explicarà aquesta nit.

NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLÓ

NITS DE RADIO 21/01/2019

Òscar Gonzàlez proposa dues sèries a David Cervelló i la resta d'oients, en concret "Sex Education" la nova sèrie de Guillian Anderson i "Matadero" tot un "Thriller Ibérico". La Clara Darder, terapeuta i coach, ens explica la importància d'abraçar-nos diariament, com i cada quan ho hem de fer. Quina és la forma correcte de fer una abraçada? Com afecta al nostre organisme? Ens ho explicarà aquesta nit. Asun López ens recomana un parell de lectures.

NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

NITS DE RADIO 06/11/2018

Parlem de sèries amb Oscar Gonzalez, avui amb un especial sobre com és tractat el món del futbol a les sèries de televisió. En concret parlant de "'Heimebane" serie que encara no ha arribat a casa nostre i que parla d'una entrenadora (femenina) d'un equip de futbol de la primera divisió d'un país nòrdic (masculí). Clara Darder, la nostre terapeuta i experta en PNL ens parla de la "pressió" què és i com es pot alleugerir. Finalment Martha Gonzalez Pelaez, la nostra experta en protocol reflexiona sobre si ser educat i respectuós amb la majoria de gent suposa tenir un punt de hipocresia.

NITS DE RADIO, AMB DAVID CERVELLO

NITS DE RADIO 23/10/2018

L'Òscar Gonzàlez proposa avui al David Cervelló, i a tots els oïents, series sobre adolescents, ho fa desde dos punts de vista diferents, amb dos exemples ben diferenciants, una d'elles és la sèrie Èlite, l'altre és Skam España, un projecte que ha tingut molt èxit a d'altres paisos i que ara arriba a casa nostre, ¿quina fa un retrat més exacte dels nostres adolescents? Ens ho planteja l'Òscar al programa d'avui. Clara Darder ens proposa avui una pregunta: ¿Qui ets? Ho fa a través de diferents consideracions que ens ajudarà a preguntar-nos qui i com som. Els nostres "tribuneros" venen un cop més amb ganes de fer-nos riure, en Sergi Porcel i en Marc Gelabert avui tenen un tema apassionant... el canvi d'armari quan arriba el fred.

NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO I DAVID CERVELLO

NITS DE RADIO 02/10/2018

Carles Lamelo conversa amb l'eurodiputada Beatriz Becerra, autora del llibre "Eres Liberal y no lo sabes" obra on elabora un ideari modern per als ciutadans de l'Europa del segle XXI, a més és un llibre en el que els beneficis dels drets d'autor es destinaran íntegrament a Reporters Sense Fronteres. Segur que aprendrem molt de nosaltres mateixos i de l'europa que tots volem pel present i pel futur. A més Clara Darder, coach colegiada ens comenta diversos aspectes a tenir en compte quan es generen conflictes entre les persones. Nuria Mañé ens parla de noves iniciatives solidaries.