Temas

castanyada

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 31/10/2019

Avui hem berenat amb en Jordi Prat i Coll, que dirigeix al TNC 'La Rambla de les floristes', de Josep Maria de Sagarra. Hem preguntat a la gent si té enllestit el seu enterrament en el mateix dia que hem trucat en Jordi Domènech, que s'encarrega d'oficiar funerals laics. Tot plegat en dijous, el dia de visita de la Mònica Günther al programa per portar-nos receptes de cuina. Amb les notícies del dia de la mà de Gabriel Figueredo hem completat l'actualitat del dia.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Castanyes, carbasses i gelats per la Castanyada

Aquesta nit és la Castanyada, i a La Ciutat ens preparem per la nit repassant les parades de castanyes que hi ha a Barcelona i també amb propostes més arriscades: un gelat de tardor-hivern i carbasses gegants de més de 500kg.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 28/10/2019

Avui ha vingut a berenar amb nosaltres Corbacho. El Celestino, no, l'altre. El gran Jose Corbacho ha passat per l'estudi del programa per presentar-nos el seu nou show i per parlar del món de l'humor i dels còmics. A més, l'Adriana Díaz ens ha parlat de la castanyada i de Halloween, el mateix dia que la Laura Estrada ha remogut els morts. Tot plegat sense deixar de rebre la càpsula del temps de la Georgina Boixereu, que avui ens ha portat a 1956 i al Paseo de La Habana de Madrid. Amb la Laura Pons i l'Albert Arranz hem fet el relat de les notícies del dia.

CULTURA, A LA BRÚIXOLA

Castanyes, disfresses de fantasma i Don Juan Tenorio de fons

Avui l'Adriana Díaz ens ha portat una secció molt interessant i amb moltíssimes dades interesants. Hem sabut d'on ve la tradició de la castanyada i també d'on neix això de Halloween. A més, com que ens agada molt el teatre, hem fet Don Juan Tenorio, o com a mínim ho hem intentat. Paco Rabal estaria orgullós de nosaltres i Zorrilla, també.

CADA VESPRE A ONDA CERO CATALUNYA

La Brúixola 31/10/2018

Avui hem dedicat el programa a la celebració que ens envolta aquests dies. Per això hem preguntat al personal: vosaltres sou més de castanyada o de halloween? Hem berenat amb dos dels actors del musical 'La família Addams' i hem entrevistat el director del Servei Català de Trànsit per parlar de l'operació a les carreteres pel pont de Tots Sants. Amb això i amb les notícies del dia hem fet 90 minuts de ràdio.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Per què mengem castanyes per Tots Sants?

Parlem de la tradició de menjar castanyes amb l’historiador Jaume Fàbrega i amb el responsable del centre de manipulació de Castanyes de Viladrau, Quim Soler.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

El secret dels panellets segons J.V.Foix

El propietari de la pastisseria Foix de Sarrià, Jordi Madern, ens ha explicat els orígens dels panellets i la idea que tenia J.V.Foix per tal de fer d’aquest dolç típic d’aquestes dates, un producte universal.

Dimarts

La Ciutat Lleida 31/10/17

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat política, noves tecnologies amb David Casero i menú de Castanyada amb Gabriel Jové.