Temas

banc dels aliments

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

El Palet: el batec diari del Banc dels Aliments de Lleida

A l'Estat de Salut aquesta setmana coneixem una de les entitats amb les quals col·labora la Diputació de Lleida: el Banc dels Aliments. En el seu calendari el Gran Recapte és un dels esdeveniments més coneguts per la ciutadania però des d'aquesta entitat, gràcies al suport insitucional, també s'ha posat en funcionament El Palet, establiment de distribució d'aliments al barri de Balàfia de Lleida que com a novetat incorpora una àrea de nutrició i d'assessorament. Avui en parlem amb la Teresa Farré, directora del Banc dels Aliments de Lleida i la Lourdes Tecchia, coordiadora de l'àrea de nutrició.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Crida urgent pel Gran Recapte: les donacions han baixat un 50% respecte l'any passat

El Banc dels Aliments de les comarques de Lleida fa una crida urgent a la ciutadania perquè participi en el Gran Recapte dels Aliments. Amb el tancament de la primera fase d’aquesta iniciativa solidària les aportacions han caigut un 50% respecte l’any passat. A La Ciutat Lleida en parlem amb el director del Banc dels Aliments de les comarques de Lleida, Oriol Berenguer.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 10/10/2019

Avui hem explicat contes de la mà de Javier Ruescas, que ens ha presentat, tot berenant, el seu llibre 'Cuentos de Bereth' (Penguin Random House). La Mònica Günther s'ha entestat en fer que en Robert Calvo mengi verdura i li ha proposat disfressar-la perquè no es noti tant. La Laura Pons i l'Albert Arranz han fet el relat informatiu de la jornada, en aquest Dia Mundial de la Salut Mental. Hem acabat fent tertúlia política a les portes de la sentència.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 30/11/2018

Quim Torra assegura que en una república catalana les demandes socials estarien cobertes. El president també ha anunciat avui que no assistirà als actes de celebració del 40è aniversari de la Constitució. I també hem explicat que avui arrenca el Gran Recapte del Banc dels Aliments.

CADA VESPRE A ONDA CERO CATALUNYA

La Brúixola 06/11/2018

Avui hem dedicat el programa als grups i cantants que ens han marcat al llarg de la història, amb motiu de la tornada d'Spice Girls als escenaris. Hem rebut a l'estudi el director i les protagonistes del musical 'Carrie', que estarà a Barcelona les properes setmanes. I hem entrevistat a la responsable de la campanya 'Gran recapte' del Banc dels Aliments, que arribarà el 30 de novembre i l'1 de desembre.

Dijous

La Ciutat Lleida 30/11/17

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem del Gran Recapte d'Aliments amb Joan Saura, president del Banc dels Aliments de Lleida. 10 anys de Museu de Lleida i actualitat del dia.