Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Apps

Apps

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  TECNOLOGIA, A LA BRÚIXOLA

  Ens podem relaxar... amb un mòbil a la mà!

  Com cada dimecres ens visita a l'estudi en Carles Lamelo, el nostre expert en tecnologia. Després que l'OMS hagi reconegut l'estrès laboral com a malaltia, en Carles ens proposa apps per poder fer ioga i altres exercicis de relaxació i així poder mitigar l'angoixa que es pot patir a la feina. Totes poden ser una bona eina per mitigar això que ja s'anomena oficialment 'La síndrome de burnout' o 'La síndrome del treballador cremat'.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 29/05/2019

  Avui hem berenat amb el periodista i nutricionista Álvaro Vargas, que ens ha presentat el seu nou llibre 'Vegesanísimo', una petita enciclopèdia sobre el món vegà i vegetarià. A més, hem rebut a l'estudi en Carles Lamelo, que ens ha portat com sempre les històries al voltant de la tecnologia, aquesta vegada amb apps per aconseguir relaxar-nos de l'estrès diari. Hem parlat de l'accidentalitat de les motocicletes amb el Servei Català de Trànsit. Amb en Marc Navarro hem repassat l'actualitat de la jornada, fixant-nos en els moviments polítics després de les eleccions del 26 de maig.

 • vsion studio cuenca

  el magazine de cuenca

  Cuenca en la Onda 03/04/19

  Hoy con los emprendedores conquenses que se "han colado" en el panorama nacional de Apps, Vsion Studio. Fernando Romero, alcalde de Huete, invita a acudir a la jornada de Puertas Abiertas este fin de semana. Historia con Julián Torrecillas. Nutrición con Isabel Miota. Anunciamos el comienzo mañana de nuestro programa de Semana Santa "Pasión de cuenca" con Francisco Alarcon. Domínguez Millán y su "columna radiofónica".

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  TECNOLOGIA, A LA BRÚIXOLA

  En aquesta vida, hi ha apps per a tot!

  En Carles Lamelo ha arribat com cada dimecres a l'estudi per portar-nos les novetats tecnològiques. En aquesta setmana de Mobile World Congress hem preguntat a l'audiència quines coses els agradaria que fes el mòbil i que encara no fa. En Carles, contesta tots els dubtes i preguntes!

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 27/02/2019

  Avui hem explicat que un informe del BBVA determina que Barcelona i Madrid són les dues ciutats amb més qualitat de vida per a viure. Però nosaltres hem volgut posar de relleu la importància dels pobles, pels que hem preguntat a la nostra audiència. A més, hem berenat amb Marc Pastor, agent dels Mossos d'Esquadra, que ha participat en l'escriptura d'un llibre que edita el cos i que explica diferents casos ficticis per ajudar la gent a tenir consells davant la possibilitat que es facin realitat. En Carles Lamelo ens ha portat l'actualitat tecnològica i en Marc Navarro ens ha explicat les notícies del dia.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 13/02/2019

  Avui hem celebrat el Dia Mundial de la Ràdio preguntant a les persones que ens escolten que la defineixin amb una paraula. Ha vingut a berenar en Marc Artigau, que ens ha presentat la seva novel·la 'La vigília', Premi Josep Pla 2019. A més, hem parlat amb Pimec sobre el fenomen del 'top manta' i hem parlat de tecnologia i maternitat de la mà de Carles Lamelo.

 • Logotipo Onda Cero

  CADA VESPRE, A ONDA CERO CATALUNYA

  La Brúixola 02/02/2019

  En aquests dies de canvis d’hàbits al menjar i dormir, berenem amb el Doctor Estivill, especialista en medicina de la son. Parlem de la plataforma Sincronizadas, que posa en contacte a dones que volen sortir a córrer però no ho volen fer soles per por. I en Carles Lamelo ens recomana aplicacions per a acomplir els propòsits que ens fem per aquest 2019.