VILA-REAL

Vila-real implantarà una nova plataforma digital perquè els comerços puguen promocionar i vendre el seu producte.

La plataforma virtual serà oberta i podrà integrar tots els comerciants que comptaran amb el suport d'Ucovi i altres organitzacions locals.

ondacero.es

CASTELLON | 08.03.2017 08:49

El regidor d´Economía, Xavi Ochando, i representants d´Efecte Vila-real, de  Caixa Rural i la Unió de Comerç de Vila-real (Ucovi) en una reunión perfilant la implantació de la plataforma digital e-Commerce en la ciutat.
El regidor d´Economía, Xavi Ochando, i representants d´Efecte Vila-real, de Caixa Rural i la Unió de Comerç de Vila-real (Ucovi) en una reunión perfilant la implantació de la plataforma digital e-Commerce en la ciutat. | ONDACERO.ES

La regidoria d'Economia i Efecte Vila-real perfilen la implantació d'una nova plataforma e-Commerce en la ciutat , que posen al servici dels comerciants locals perquè puguen millorar en competitivodad i visibilitat dels seus negocis. La ferramenta virtual, serà oberta i podrà integrar tots els comerciants de Vila-real que desitgen participar, i comptaran amb el suport d'Ucovi, entre d´altres organitzacions locals.

La iniciativa, que podria funcionar en el mes de maig, inclou, de manera paral·lela, el desenrotllament d'una tasca formativa dirigida a facilitar la introducció de competències i coneixements digitals en el xicotet comerç.

En esta tasca també s'inclou la formació directament relacionada amb el funcionament de la plataforma i altres temes vinculats amb l'ús de noves tecnologies. La fase inicial del projecte s'implementarà al segment del xicotet comerç passant en successives fases a altres activitats econòmiques.