Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

VILA-REAL

El pròxim dilluns arrancarà el projecte de reparacio del sostre del José Soriano

L´obra s´enmarca en el Pla Edificant de la Generalitat Valenciana.

ondacero.es
  CASTELLON | 02/12/2019
L´Ajuntament de Vila-real, a través del pla Edificant de la Generalitat, arranca la remodelació del sostre del José Soriano.

L´Ajuntament de Vila-real, a través del pla Edificant de la Generalitat, arranca la remodelació del sostre del José Soriano. / ONDACERO.ES

L'Ajuntament de Vila-real ha adjudicat ja els treballs de reparació del sostre del col•legi José Soriano, un projecte que es finança amb càrrec al Pla Edificant de la Generalitat Valenciana amb l'objectiu de solucionar els problemes estructurals en la coberta d'aquest centre educatiu inaugurat en 2011.

Les obres començaran el pròxim 9 de desembre, i la seua execució s'ha planificat, en consens amb la direcció del centre i la comunitat educativa, perquè no afecte el normal desenvolupament de les classes i per a garantir la seguretat dels escolars. Així, la previsió de la Regidoria d'Educació és que els treballs es duguen a terme en tres etapes: en la primera s'actuarà en el sostre del gimnàs; seguidament es procedirà a escometre la reparació de la coberta del menjador, aprofitant les vacances de Nadal. En la tercera etapa es completaran les obres en la resta de l'edifici. El termini total d'execució de les obres és de dos mesos.

l'Ajuntament de Vila-real ha assumit la tramitació del projecte, adjudicat per un import de 180.231 euros, IVA inclòs, però el finançament és a càrrec de la Generalitat Valenciana, ja que aquesta obra està inclosa en el Pla Edificant de la Conselleria d'Educació.