TOT SANTS VILA-REAL

El cementeri de Vila-real obri les portes per a Tots Sants amb mesures d´higiene

Es posa al servei dels ciutadans un reforç especial d´autobús urbà gratuït per als desplaçaments els dies 31 d´octubre i 1 de noviembre.

ondacero.es

CASTELLON | 19.10.2020 15:44 (Publicado 19.10.2020 13:44)

El cementeri municipal obri per a Tot Sant amb mesures estrictes sanitàries i control d´aforament.
El cementeri municipal obri per a Tot Sant amb mesures estrictes sanitàries i control d´aforament. | ONDACERO.ES

L'Ajuntament de Vila-real ha establit un protocol especial per a garantir el compliment de les mesures de seguretat sanitària i prevenció per la COVID-19 durant les visites al cementeri municipal amb motiu de la festivitat de Tots Sants, l'1 de novembre.

També d´estableix l'obligació de mantindre la distància de seguretat d'1,5 metres, llocs diferenciats per a l'entrada i eixida al cementeri degudament assenyalats. Respecte a les mesures d'higiene, serà obligatori l'ús de màscara i la desinfecció de mans amb gel hidroalcohòlic a l'entrada i eixida del recinte. A més, es reforçarà la neteja de totes les instal•lacions i en el cas d'utilització d'objectes que s'intercanvien entre les persones usuàries serà obligatori l'ús de guants.

Per a transitar per l'interior de les instal•lacions, es delimitaran itineraris per a dirigir la circulació de persones amb la finalitat d'evitar aglomeracions i el personal de Protecció Civil s'encarregarà de guiar als visitants i controlar el compliment de les mesures d'higiene. L'horari previst serà de 9 a 18 hores i el servei d'autobús urbà gratuït reforçarà la línia 2 B (Termet) els dies 31 d'octubre i 1 de novembre per a facilitar els desplaçaments.

També s'ha dissenyat un protocol per a la celebració de la missa de Tots Sants del diumente 1 de novembre a les 11.00 hores. L'espai per a la celebració de l'eucaristia estarà delimitat amb tanques i no se superarà el 75% de l'aforament de la zona delimitada, de manera que el nombre d'assistents a la missa no serà superior a 200. Les cadires es col•locaran respectant la distància interpersonal de 1,5 metres, serà obligatori l'ús de màscara i es disposarà de gel hidroalcohòlic en l'accés a la zona delimitada.