Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

ESTIU 2019

Onda Cero Catalunya et porta la millor programació per viure un estiu de ràdio

Onda Cero Catalunya estrena nova programació amb l’arribada de la temporada d’estiu. Toni Marín torna de nou a fer-se càrrec de Fem l’agost i Josep Puig presentarà cada migdia La Ciutat d'Estiu.

Onda Cero Catalunya
 |  Barcelona | 31/07/2019
L'Estiu a Onda Cero Catalunya

L'Estiu a Onda Cero Catalunya / ondacero.es

Ja és estiu i la programació de la ràdio es transforma. A Onda Cero Catalunya torna la versió estival de La Ciutat (dill-div. de 12:30 a 14:00h), que enguany presentarà Josep Puig en substitució de Mónica Günther, que tornarà al setembre amb la nova temporada 2019-2020. L’actualitat, l’atenció als temes socials, la participació, l’entreteniment per omplir les nostres vacances i un recorregut pels millors racons de Barcelona protagonitzaran els migdies radiofònics durant cinc setmanes.

Josep Puig, Onda Cero Catalunya

Josep Puig, Onda Cero Catalunya / ondacero.es

Toni Marín presentarà una nova edició de Fem l'agost (dill-div. de 19:00 a 23:00h) on es parlarà de tota mena de temes, des de diferents punts de vista i amb els millors col·laboradors que es quedaran a la ràdio per acompanyar als nostres oients a partir del 27 de juliol.

Toni Marín, Onda Cero Catalunya

Toni Marín, Onda Cero Catalunya / ondacero.es

L’audiència seguirà informada amb Más de Uno Catalunya (dill-div. De 08:20 a 08:30) i Notícies Migdia (dill-div. de 14:20 a 14:30h). A més, tots els programes pararan especial atenció a tot el què succeeixi durant les pròximes setmanes.

Cada diumenge, En bones mans amb Carles Aguilar (diu. de 06:00 a 08:00h) ens parlarà de salut, consum i qualitat de vida i les matinades oferiran un recull dels millors moments de Nits de Ràdio. L'actualitat esportiva estarà present als programes i espais de notícies durant tot l’estiu informant sobre els fitxatges i les notícies poliesportives.

Un cop comencin les competicions de LaLiga, Albert Arranz es posarà de nou al capdavant de l'Ona esportiva; que iniciarà temporada el 19 d’agost. La resta de programació s’estrenarà dilluns 2 de setembre amb una edició especial de La Ciutat on s'explicaran les novetats per al 2019-2020.

Carlos Alsina

ESPECIAL ELECCIONS

Programació especial per seguir la nit electoral del 26-M

El 26 de maig viurem una nit electoral molt intensa a Onda Cero Catalunya amb el recompte de les eleccions municipals, euroees i autonòmiques en algunes comunitats. A partir de les vuit del vespre, el director de ‘Más de Uno’, Carlos Alsina, condueix un programa especial per seguir el tancament dels col·legis, el recompte de vot, les valoracions dels analistes i les primeres declaracions dels líders polítics. A la taula d’opinió hi haurà Juan Ramón Lucas, director de ‘La brújula’; Julián Cabrera, director dels serveis informatius d’Onda Cero; i els periodistes Rubén Amón, Ignacio Varela, Marta García Aller i Carmen Morodo.

El Monaguillo visita Castellón con su show '¿Solo lo veo yo?'

EL 27 DE ABRIL

El Monaguillo llega a Salou

El popular cómico Sergio Fernández 'El Monaguillo' continúa con su gira de la mano de Onda Cero y llegará a Salou el próximo 27 de abril con su espectáculo "¿Solo lo veo yo?".

¡Recoge tus invitaciones en el Teatre Auditori de Salou (Carrer de l’Advocat Gallego, 2. Salou), Taverna El Totxo (Carrer Barcelona, 40. Salou), Gastrobar Coimbra (Carrer Governador González, 6. Tarragona) o Lola & Lolo (Carrer Governador González, Tarragona) antes de que se agoten!