Temas

fem l'agost

FEM L'AGOST 30/07/2019

Ha augmentat la sensació d’inseguretat a la ciutat de Barcelona?

En els darrers mesos han tingut lloc a Barcelona diversos episodis que han generat i estan generant una sensació d’inseguretat a la ciutadania. Amb l’Enrique de Madrid Dávila, expert en seguretat i el cap dels Mossos d'Esquadra, Albert Domínguez hem parlat de quines mesures s’estan prenent i com fer front a aquest repunt d’inseguretat que preocupa als barcelonins i barcelonines.

FEM L'AGOST 30/07/2019

La problemàtica del top manta a la ciutat de Barcelona

El top manta cada cop és més present als carrers de Barcelona. Al programa hem volgut abordar aquesta situació amb el nostre expert en seguretat, Enrique de Madrid Dávila, el President de l'Associació de comerciants de la Barceloneta, Sergi Ferrer i amb l'adjunt a la presidència de PIMEC COMERÇ, Carles Gironès, per saber i conèixer quins impactes econòmics i de convivència té per la ciutat de Barcelona el fenòmen del top manta.

FEM L'AGOST AMB TONI MARÍN

CARLES GRAU: "El 5G ha arribat per canviar-ho tot"

El món de la tecnologia no acaba mai. El 5G, els drons, la intel.ligència artificial, els robots...una infinitat de novetats tecnologiques ens esperen. Ho hem parlat amb el director del Mobile World Capital, Carles Grau amb qui hem abordat tot el que rodeja el món digital.

EL PROGRAMA D'ESTIU A ONDA CERO CATALUNYA

Quins desitjos tenim les persones per ser millors?

El psicòleg Antoni Bolinches ens ha explicat quins son els desitjos que tenen les persones per ser millors i quines són les claus per aconseguir tots els reptes que ens proposem en la vida. Torna a escoltar-ho!

EL PROGRAMA D'ESTIU A ONDA CERO CATALUNYA

Fem agost 19:00h 31/08/2018

En l'última edició de tarda del Fem l'agost hem parlat del tancament imminent del Bracafé del Carrer Casp, 87 anys després amb el cap de Bracafé a Espanya, Xavier de Erausquin. També ens ha visitat el psicòleg Antoni Bolinches per parlar del desig que tenen les persones de ser millors en la vida. Cap a la part final del programa hem obert la carpeta de les modes amb l'Olga Ortiz, el José Cáceres, la Mireia Manjón i el José Ortiz. Amb el Josep Maria Ferraz ens hem alliberat de l'estrés practicant puenting i anant a l'hotel Mil Estrelles de Girona; un hotel on pots dormir dintre d'un cubícul mirant les estrelles.

EL PROGRAMA D'ESTIU A ONDA CERO CATALUNYA

Rosa Gàmiz "No has de voler fer riure, has de ser natural"

La companyia T de Teatre fa 25 anys i avui dues de les seves integrants, la Rosa Gàmiz i la Carme Pla ens han visitat per parlar de la seva darrera obra E.V.A que està al Teatre Romea fins al 14 d'octubre. Torna a escoltar-ho!

EL PROGRAMA DE L'AGOST A ONDA CERO CATALUNYA

Fem l'agost 31/08/2018

En l'edició de matí del "Fem l'agost" hem parlat d'aquelles coses que durant aquest estiu no han estat notícia. Amb el responsable de Salvament Marítim i Serveis Preventius Aquàtics de la Creu Roja, Ramón Badia hem parlat de meduses, amb l'advocat de la Unió de Consumidors de Catalunya, Raimon Margalef de la tornada a l'escola. Amb la Mireia Manjón del síndrome post vacances i amb el coordinador d'Europa FM, Lluís Soler de la cançó de l'estiu. Ens han visitat dues de les integrants de la companyia T de Teatre, Carme Pla i Rosa Gàmiz per parlar de la seva darrera obra E.V.A que està al Teatre Romea fins al 14 d'octubre. Per acabar el programa el Victor Parrado ens ha explicat com està preparant el dia de l'estrena del seu nou espectacle "El Peliculero" i el Pol Corredoira ens ha apropat al món de Forocoches.

EL PROGRAMA DE L'AGOST A ONDA CERO CATALUNYA

Quin és el rumb que està prenent el comerç electrònic?

Cada cop és més habitual que empreses i tendes online permetin als seus clients comprar a través d'internet sense la necessitat de desplaçar-te a la tenda física. El Mercat de Vic ha estat el darrer cas d'un establiment que s'ha sumat a aquesta forma de comerç. Ho hem parlat amb el responsable de projectes TIC de la Cambra de Comerç de Barcelona, Ricard Vallespí i el sociòleg i director de l'agència de marketing online Egon, Santiago Pardilla.