Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Toni Marín

 • Toni Marín

  EL PROGRAMA D'ESTIU A ONDA CERO CATALUNYA

  Fem agost 19:00h 31/08/2018

  En l'última edició de tarda del Fem l'agost hem parlat del tancament imminent del Bracafé del Carrer Casp, 87 anys després amb el cap de Bracafé a Espanya, Xavier de Erausquin. També ens ha visitat el psicòleg Antoni Bolinches per parlar del desig que tenen les persones de ser millors en la vida. Cap a la part final del programa hem obert la carpeta de les modes amb l'Olga Ortiz, el José Cáceres, la Mireia Manjón i el José Ortiz. Amb el Josep Maria Ferraz ens hem alliberat de l'estrés practicant puenting i anant a l'hotel Mil Estrelles de Girona; un hotel on pots dormir dintre d'un cubícul mirant les estrelles.

 • Toni Marín

  EL PROGRAMA DE L'AGOST A ONDA CERO CATALUNYA

  Fem l'agost 31/08/2018

  En l'edició de matí del "Fem l'agost" hem parlat d'aquelles coses que durant aquest estiu no han estat notícia. Amb el responsable de Salvament Marítim i Serveis Preventius Aquàtics de la Creu Roja, Ramón Badia hem parlat de meduses, amb l'advocat de la Unió de Consumidors de Catalunya, Raimon Margalef de la tornada a l'escola. Amb la Mireia Manjón del síndrome post vacances i amb el coordinador d'Europa FM, Lluís Soler de la cançó de l'estiu. Ens han visitat dues de les integrants de la companyia T de Teatre, Carme Pla i Rosa Gàmiz per parlar de la seva darrera obra E.V.A que està al Teatre Romea fins al 14 d'octubre. Per acabar el programa el Victor Parrado ens ha explicat com està preparant el dia de l'estrena del seu nou espectacle "El Peliculero" i el Pol Corredoira ens ha apropat al món de Forocoches.

 • Toni Marín

  EL PROGRAMA DE L'AGOST A ONDA CERO CATALUNYA

  Quin és el rumb que està prenent el comerç electrònic?

  Cada cop és més habitual que empreses i tendes online permetin als seus clients comprar a través d'internet sense la necessitat de desplaçar-te a la tenda física. El Mercat de Vic ha estat el darrer cas d'un establiment que s'ha sumat a aquesta forma de comerç. Ho hem parlat amb el responsable de projectes TIC de la Cambra de Comerç de Barcelona, Ricard Vallespí i el sociòleg i director de l'agència de marketing online Egon, Santiago Pardilla.

 • Toni Marín

  EL PROGRAMA D'ESTIU A ONDA CERO CATALUNYA

  Fem l'agost 19:00h 30/08/2018

  En l'edició de tarda del Fem l'agost hem parlat de l'aposta que estan fent els comerços tradicionals per les vendes via electrònica. Ho hem parlat amb el responsable de projectes TIC de la Cambra de Comerç de Barcelona, Ricard Vallespí, i amb el sociòleg i director de l'agència de marketing online Egon, Santiago Pardilla. Amb el nostre expert en seguretat, Enrique de Madrid, hem parlat de casos de corrupció interna com el conegut cas Falciani i per acabar el programa hem obert la carpeta de les Bogeries Quotidianes i de les notícies més divertides de la setmana amb el Victor Maciel, el Sergi León, l'Olga Ortiz, i l'Anna Garcia.

 • Toni Marín

  EL PROGRAMA D'ESTIU A ONDA CERO CATALUNYA

  Fem L'agost 30/08/2018

  En l'edició de matí del Fem l'agost hem parlat d'aquelles mares solteres que ho són per decisió pròpia. Ho hem fet amb el ginecòleg expert en reproducció assistida de l'Institut Marqués,Angel López, amb la sociòloga Cristina Vila i amb la presidenta de l'Asociación de madres solteras por elección, Carolina de Dobrynski. Ens ha visitat la compositora i cantant Mayte Martin, que ha estrenat el seu nou disc "Tempo Rubato". Per acabar la Montse Herrera ens ha explicat com ho hem de fer per guanyar en força de voluntat el Marc Navarro ens ha acostat al món de les aplicacions.

 • Toni Marín

  EL PROGRAMA DE L'AGOST A ONDA CERO CATALUNYA

  Fem l'agost 19:00h 29/08/2018

  En l'edició de tarda del "Fem l'agost" hem volgut marxar de vacances a llocs diferents als habituals. Ens han acompanyat el portaveu i product manager de Kananga, Jonás Baños qui ens ha transportat a l'Àfrica, la gestora de vendes de Terres Llunyanes, Gemma Cano, qui ens ha portat a l'Àntartida, el CEO de Frikitrip, Javier Arias qui ens ha organitzat un viatge temàtic inspirat en Harry Potter i el periodista Sergi Unanue, qui es trobava a Sibèria fent la volta al món. També hem parlat d'un recent estudi que assenyala que els espanyols són els turistes europeus que més normes es salten als hotels. Per parlar del tema ens ha acompanyat el president de l'Associació d'empreses turístiques, Domenec Biosca. A la part final del programa el Joaquim Àlvarez ens ha acostat als tipus de societats digitals que ens esperen en el futur.