Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

AMB NÚRIA MORA | DL.- DV. 13:05

LA CIUTAT LLEIDA

Tota l'actualitat de la província de Lleida en una hora d'informació, anàlisi, debat i tot l'entreteniment de les comarques de Ponent.

Onda Cero Catalunya | Lleida
| 02/09/2018
La Ciutat Lleida, amb Núria Mora

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora / Onda Cero Catalunya

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora, es construeix cada dia posant la mirada a l'actualitat de les comarques lleidatanes. Seguim els principals equips esportius de la ciutat i ho comentem a les tertúlies. Parlem amb els empresaris i les empreses de Lleida i posem en valor l'esforç dels emprenedors. Donem el tomb a la classe política i obrim debats amb els seus protagonistes. Ens apropem a peu de carrer a allò que interessa als ciutadans, repassem les fires que es fan al conjunt de la demarcació de Lleida. Tenim recomanacions literàries i gastronòmiques. Parlem de salut i benestar i ens connectem a les noves tecnologies.

T'esperem al 94.1 FM. De dilluns a divendres, de les 13h a les 14h.

I DESPRÉS...

Noticias mediodía

con Elena Gijón

Noticias mediodía

con Elena Gijón

L-V. 14:00 a 15:00