Ilerna Formació a Onda Cero

Ràdio a la carta

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Unes 240 famílies de Lleida són ateses pel Punt d'Equitat Educativa

L'Ajuntament de Lleida i el departament d'Educació de la Generalitat han posat en marxa el Punt d'Equitat Educativa, un pla pilot que, juntament amb altres accions, preten evitar la segregació escolar. Es tracta d'un recurs educatiu que funciona amb la col·laboració dels Equips d'Assessorament Psicopedagògic del departament d'Educació i els Serveis Socials de la Paeria. A La Ciutat Lleida n'hem parlat amb la regidora d'Educació Sandra Castro, que explica que fins al moment, unes 240 famílies han estat ateses a Lleida en el marc d'aquest pla.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Cuba, una de les destinacions preferides per a tots els viatgers

Seguim viatjant des de La Ciutat Lleida i en aquesta ocasió obrim una finestra que ens porta fins al Carib, a l'illa de Cuba. Una destinació que encapçala els rànquings dels viatgers, pels paisatges, el mar, la història i el mite que desperta Cuba. En aquest viatge, com sempre, ens hi acompanya en Joan Ramon Zaballos.

LOTERÍA NAVIDAD

Dónde comprar Lotería de Navidad en Lleida

El miércoles 22 de diciembre se celebrará en el Teatro Real de Madrid el sorteo de la Lotería de Navidad en el que se repartirán 2.408 millones de euros en premios y están disponibles 172 millones de décimos. Descubre aquí dónde puedes comprar tu décimo en la provincia de Lleida.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 02/12/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem amb la regidora d'Educació a la Paeria, Sandra Castro, que ens explica en què consisteix el Punt d'Equitat Educativa, una prova pilot conjunta entre la Paeria i el departament d'Educació que s'ha posat en marxa aquest any i que de moment ja ha atès a unes 240 famílies. Viatgem fins a Cuba amb en Joan Ramon Zaballos i coneixem tota l'actualitat del món audiovisual amb en Miki de Santiago. Acabem el programa amb el repàs de l'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 01/12/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Lleida està d'actualitat davant la possibilitat d'acollir la fàbrica de bateries, aquesta és una de les qüestions més destacades que ha comentat l'alcalde Miquel Pueyo en el marc de la conferència anual organitzada pel Col·legi de Periodistes de Lleida. El naturòpata Albert Rami dona resposta a les consultes que ens feu arribar per correu electrònic i als telèfons del directe. Parlem amb Joan Ramon González sobre el carrer Virginia Wolf, anteriorment Alcalde Montaña i acabem el programa repassant l'agenda cultural.