LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Link Up Fest, el punt de trobada d'emprenedors, inversors per connectar el talent del territori

Lleida acull aquesta setmana la primera edició del Link Up Fest, un esdeveniment que comptarà amb la participació d'una quarantena de ponents vinculats a l'emprenedoria, empreses innovadores i inversió amb l'objectiu de crear connexions amb els participants. Es tracta d'un esdeveniment que s'engloba en l'escosistema Link Up i que ha estat impulsat per Jordi Bernat, amb qui n'hem estat parlant a La Ciutat Lleida.

Informació local

Economix

Ràdio a la carta

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 12/04/2024

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Comentem l'agenda de propostes del cap de setmana. Seguim amb els consells del naturòpata Albert Rami i l'actualitat a les xarxes amb Postureig de Lleida.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Divertimento, la música explicada, un apropament a Mozart, Beethoven i Chopin amb Pedro Pardo i Albert Galceran

Música i diàleg s'uneixen en el nou cicle que proposa CaixaForum Lleida per aquest mes d'abril. Es tracta de Divertimento, la música explicada, una nova experiència divulgativa per redescobrir la música clàssica a través d'unes sessions dinàmiques i participatives per apropar-se a la vida i l'obra de Mozart, Beethoven i Chopin de la mà de Pedro Pardo, compositor i pianista, i Albert Galceran, periodista i divulgador musical, amb qui hem estat parlant a La Ciutat Lleida.

BERGADÀ ASOCIADOS

Com s'inicien els tràmits per acollir-se a la Llei de la Segona Oportunitat?

Entrevista amb Marta Bergadà, advocada de Bergadà Asociados, màster amb dret concursal i especialitzada en la Llei de la Segona Oportunitat. En aquesta ocasió ens situem al punt inicial de tot el procés i ens explica com s'inicien els tràmits per poder acollir-se a la Llei de la Segona Oportunitat, què passa en una primera visita amb els professionals de Bergadà Asociados i quin tipus de documentació cal tenir preparada per tal d'iniciar el procés.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Doble concert de Xarim Aresté a Lleida aquest abril per presentar el disc 'Un idioma nou'

Coneixem el nou treball discrogràfic de Xarim Aresté, que presenta 'Un idioma nou', un disc enregistrat en directe que convida a transitar per la música popular, des de la jota més blava fins al blues més mediterrani. Parlem de la seva inspiració i les seves reflexions sobre la música, abans dels dos concerts que aquest mes d'abril farà a Lleida. El dia 19 a la sala La Boite i el 26 d'abril, a la terrassa del Castell del Rei en el marc del Festival The Yoga Gallery.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Compte enrere per al nou Morera, que obre portes el 13 d'abril

El Morera, Museu d'Art Modern i Contemporani de Lleida obre portes aquest dissabte 13 d'abril iniciant d'aquesta manera una nova etapa en la seva història instal·lant-se a una seu definitiva, a l'edifici de l'antiga Audiència, després de més de cinc anys s'obres. L'equipament arrenca amb una exposició que repassa tot un segle de canvis artístics i culturals. A La Ciutat Lleida en parlem amb el fotògraf Toni Prim, que també hi exposa algunes de les seves obres fotogràfiques.