PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 09/04/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Balanç de la situació epidemiològica a les comarques de Lleida i el doctor José Luis Morales, coordinador covid de l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida explica en quin punt es troba la pandèmia a Lleida que segueix creixent en la 5a onada. La vacunació també arriba al món rural, amb el trasllat de les infermeres als domicilis. L'agenda cultural del cap de setmana i Postureig de Lleida.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 08/04/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques, tornen a partir de demà les restriccions de mobilitat, cap sorpresa al Pirineu però els consells comarcals demanen ampliar el perímetre de la comarca a la regió sanitària. Als petits plaers la Marta Romera ens parla avui de la importància de tenir una bona rutina de cura de la salut bucodental. Noticies del món audiovisual i cinema amb Miki de Santiago i l'agenda cultural del dia.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 07/04/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Comença a la Universitat de Lleida el cribratge massiu per detectar casos asimptomàtics de covid mentre pugen els ingressos als hospitals lleidatans. Remeis naturals amb el naturòpata Albert Rami que respon a les consultes que els oients ens fan arribar. Llibres i novetats que ens trobarem per Sant Jordi, que ens explica Marta Planes i repàs a l'agenda cultural del dia.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 06/04/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques, situació epidemiològica i dades d'atur del mes de març. Balanç de la Setmana Santa a la província de Lleida, amb el final de la temporada d'esquí i els bons registres d'ocupació hotelera i les activitats a l'aire lliure. Espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové i l'agenda cultural del dia.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 29/03/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Comentem els resultats esportius del cap de setmana amb David Bachiller. Entrevista amb Gerard Quintana, que demà presenta a Lleida la seva novel·la "L'home que va viure dues vegades", guanyadora del Premi Ramon Llull.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 26/03/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques, situació epidemiològica, amb Lleida entrant en la 5a onada, segons adverteixen els sanitaris. L'agenda del cap de setmana. Coneixem l'entitat assitencial To2 Cuida2. L'historiador Enric Sabarich ens porta un nou misteri sota zero, avui per parlar de la presència de gegants a les comarques de Lleida partint de la troballa d'uns esquelets sota el dolmen d'Oren, a Prullans, a la Cerdanya lleidatana. Postureig de Lleida.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 25/03/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Es mantenen les restriccions per Setmana Santa alhora que augmenta la mobilitat. Al Pirineu de Lleida es preveu una ocupació turística superior al 80 per cent, ho explica Juli Alegre del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida. Torna a Lleida la mostra Dinosaurs Tour. Obrim una finestra al món per viajar al cor d'Europa amb Joan Ramon Zaballos, que ens parla dels atractius de Bèlgica i Luxemburg. Actualitat del món audiovisual i estrenes de cinema amb Miki de Santiago i l'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 24/03/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Entrevista amb el periodista i escriptor Xavier Bosch, que aquesta tarda presenta al Cafè del Teatre la seva darrera novel·la "La dona de la seva vida". L'espai bones herbes amb el naturòpata Albert Rami i amb en Joan Ramon Gonzçalez avui coneixem el carrer Menàrguens de Lleida i també aquest municipi de la comarca. L'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 22/03/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Balanç del primer cap de setmana amb aixecament del confinament comarcal, amb molt bona assistència a les pistes d'esquí del Pirineu de Lleida, ens ho explica Gemma Tost, directora comercial d'Espot i Port Ainé. Actualitat esportiva amb David Bachiller i coneixem el músic Bruno De Fabriziis que ens presenta el seu projecte Mama Dousha amb la publicació del disc "Dos peces de fruita". L'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 19/03/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Pugen els indicadors epidemiològics a la província de Lleida just abans del primer cap de setmana d'aixecament de la mobilitat comarcal. Alguns municipis han pres mesures com és el cas de la Seu d'Urgell, en parlem amb l'alcalde Jordi Fàbrega. Agenda cultural. Misteris sota zero amb l'historiador Enric Sabarich i Postureig de Lleida.

LO MÁS