PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 28/10/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Avui ens tralladem a la llibreria La Sabateria, al Centre Històric de Lleida per parlar amb la seva propietària Estefania Reñé per conèixer aquest local que segons el portal web especialitzat Little Bookstores és la novena llibreria petita més bonica del món. Obrim una finestra al món per viatjar fins a Turquia amb Joan Ramon Zaballos. En Miki de Santiago ens explica les notícies del món audiovisual i repassem l'agenda cultural del dia.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Turquia, el país que es mou entre la tradició i la modernitat

A La Ciutat Lleida continuem alçant el vol i viatjant arreu del planeta amb Joan Ramon Zaballos. Avui obrim una finestra al món per conèixer Turquia, un país que es mou entre la tradició i la modernitat amb ciutats com Istanbul que amb 14 milions de persones és la més poblada d'Europa i amb racons de platja com Antalya o l'increïble paisatge que es pot veure des dels globus que s'enlairen a Capadòcia.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Al Centre Històric de Lleida hi trobem una de les llibreries més boniques del món

Durant uns minuts La Ciutat Lleida s'ha traslladat fins a La Sabateria, una llibreria ubicada al Centre Històric de Lleida que va obrir les portes l'any 2017 i en què s'hi poden trobar muntanyes de llibres de vell, de segona mà i també de nous. Darrere el mostrador hi ha la seva impulsora, l'Estefania Reñé que durant molts anys ha estat vinculada al comerç editorial i que finalment es va decidir a empendre el seu propi negoci, un reconeixement a l'ofici artesanal. Una llibreria "caòticament ordenada" que segons el portal web especialitzat Little Bookstores, es troba entre les 10 llibreries petites més boniques del món.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Més d'un centenar de comerços, empreses i serveis de Lleida s'adhereixen a la Diada per la Reforma Horària i avui tancaran a les 19h

L'Assocació Slow Shop Lleida prepara aquest dimecres 27 d'octubre una nova edició de la Diada per la Reforma Horària en què anima els comerços i empreses de la ciutat a modificar per un dia el seu horari i avançar el tancament dels negocis a les 19 hores. L'associació pretén amb aquesta iniciativa afavorir una nova cultura del temps que contribueixi a la conciliació laboral, la millora d'hàbits en salut i descans, així com a l'augment de temps disponible per a l'oci i la formació. A La Ciutat Lleida n'hem parlat amb la presidenta d'Slow Shop Rosabel Trench.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 26/10/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem amb Manel Llaràs, president de la Comissió de Comerç i Turisme de la Cambra de Comerç de Lleida i de Pimec Comerç Lleida, sobre l'impacte que la covid-19 ha tingut en els comerços lleidatans.El president de la DO Costers del Segre Tomàs Cusiné ens comenta els projectes que estan duent a terme, de recuperació de vinyes històriques, formació als restaurants i el balanç dels vins lleidatans guardonats als Premis Vinaris. En l'espai de cuina i gastronomia Gabriel Jové avui ens parla dels plàtans de Canàries i donem un cop d'ull a l'agenda del dia.