PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 05/03/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques, nova entrega d'obres del Museu de Lleida al de Barbastre. Parlem de l'actualitat del món audiovisual amb Miki de Santiago. Nous misteris sota zero són els que ens porta aquest divendres l'historiador Enric Sabarich i acabem el programa parlant amb Postureig de Lleida.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 04/03/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida amb Núria Mora. El Procicat relaxa restriccions que afecten sobretot a la restauració que podrà obrir ininterrompudament de 7.30h a 17h a partir de dilluns. Entrevista amb el paer en cap de Lleida, Miquel Pueyo amb qui parlem del futur del govern d'entesa, la campanya de la fruita i l'alberg de Pardinyes i el futur del Museu de Lleida. Petits plaers amb Marta Romera que avui ens parla sobre l'alimentació ecològica i l'agenda cultural del dia.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 03/03/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Avui entrevistem la síndica d'Aran Maria Vergés que ens comenta la situació epidemiològica en que es troba la Vall d'Aran, el territori amb l'índex de risc de rebrot més elevat de Catalunya i escoltem les reclamacions que fa arribar el Conselh Generau d'Aran al govern de la Generalitat. Els consells del naturòpata Albert Rami, responen a les consultes que els oïents fan arribar. Llibres i literatura amb l'escriptora i blogger Marta Planes i repàs a l'agenda del dia.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 02/03/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Aquest divendres arriba a Lleida el Circo de la Alegria amb el seu espectacle del Circo del Agua 2, un espectacle que no deixarà indiferent a ningú. Ens ho explica Eneko Velasco. Parlem també amb Rafael Clemente, divulgador científic que ha assessorat l’exposició que commemora l’arribada de l’home a la Lluna i que es pot visitar a CaixaForum Lleida. Espai de cuina i gastronomia amb Gabrieñ Jové i repàs a l'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 01/03/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Avui comença la flexibilització de restriccions que afecten a diversos sectos, sobretot al comerç, amb l’obertura de dilluns a divendres dels establiments de més de 200 metres quadrats. En parlem amb Manel Llaràs, president de Pimec Comerç a Lleida. Actualitat esportiva, amb David Bachiller. En l’espai de patrimoni, seguim coneixent lleidatans il·lustres amb en Jesús Brufal que avui ens parla de Ramon Xuriguera i tanquem el programa amb el repàs a l’agenda cultural.