Temas

Lleida

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 28/02/2024

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Continuen aquest dimecres les mobilitzacions del sector agrari incrementant els talls i bloquejos de carreteres a les comarques de Lleida. Parlem de relacions sentimentals amb la coach i mentora Núria Cusiné. Seguim ampliant coneixements sobre la Llei de la Segona Oportunitat amb Marta Bergadà i recorrem el barri de Balàfia, en concret el carrer Garrotxa i la seva comarca amb Joan Ramon González, president de l'Associació Amics de la Seu Vella de Lleida.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Les pistes per saber que una relació recent iniciada té futur

Aquesta setmana parlem amb la coach i mentora de relacions sentimentals Núria Cusiné, creadora del Método Cupido, sobre aquells indicadors que ens poden mostrar que una relació que acabem de començar pot tenir futur i ser exitosa. Aquells detalls, aquelles preguntes que confirmen el bon camí de la relació.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 27/02/2024

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Nova jornada de mobilitzacions del sector agrari i ramader amb talls a diversos punts de les carreteres de Ponent i de Catalunya. Seguim amb el musicòleg Jordi Cano i els enfrontaments musicals, avui entre Mozart i Beethoven i espai de cuina i gastronomia amb el xef Gabriel Jové, que ens parla de les Torrades de Santa Teresa.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Mozart vs Beethoven

El musicòleg Jordi Cano ens proposa avui a La Ciutat Lleida un altre enfrontament musical, entre dos grans músics clàssics: Mozart vs Beethoven, dos grans mestres de la música que comparteixen vides amb similituds i amb grans contrastos.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Tertúlia esportiva: El Lleida Esportiu perd el lideratge contra el Badalona en un Camp d'Esports amb prop de 7.500 aficionats (0-1)

Comença la setmana a La Ciutat Lleida amb la Tertúlia esportiva, amb Miquel Àngel Poch, David Bachiller i Ignasi Amor. Un dels partits de la temporada per tot el que genera dins i fora del terreny de joc és el que ha disputat al Camp d'Esports aquest diumenge el Lleida Esportiu contra el Badalona, que s'ha endut els tres punts i el lideratge de la classificació, que continua molt ajustada a la part alta. Un partit que ha comptat amb el suport de prop de 7500 aficionats, en una de les millors entrades de la temporada. En hoquei, el Llista cau contra el Liceo amb la necessitat urgent de puntuar per sortir del descens, amb la categoria en joc, mentre el Vila-sana guanya el Benfica i manté les opcions de seguir a la Champions. En bàsquet, derrotes del Cadí la Seu i del Robles Força de Lleida, mentre el Balàfia Volei guanya 3-2 el Sóller i el Lleida Handbol planta cara tot i perdre 24-22 a la pista del Castro Urdiales.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 23/02/2024

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Remeis naturals amb el naturòpata Albert Rami que dona resposta a les consultes que ens feu arribar. Seguim amb l'agenda cultural de propostes i activitats del cap de setmana a les comarques de Lleida i l'actualitat a les xarxes amb Postureig de Lleida.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Escala de Bristol: com són les teves femtes?

Aquesta setmana la dietista integrativa Marta Romera ens parla de les femtes, dels problemes de restrenyiment que no s'han de normalitzar i també ens explica quins aliments ens poden ajudar a millorar el nostre trànsit intestinal. Aliments, hidratació i exercici són els pilars que millor poden contribuir a regular els nostres intestins.

ECONOMIX

Cooperació entre institucions per donar a conèixer recursos i serveis que ajudin a repoblar i fixar talent

Aquesta setmana a l'Economix, l'espai d'emprenedoria al servei de la Transformació Econòmica de les Terres de Lleida, Pirineu i l'Aran parlem de la col·laboració institucional que es dona entre les diverses administracions: ajuntaments, consells comarcals i Diputació de Lleida, a través del catàleg de recursos i serveis que s'ofereix des de l'àrea de Promoció Econòmica de la Diputació i que en aquestes darreres setmanes s'està donant a conèixer a través dels consells d'alcaldia. Serveis adreçats als ajuntaments, empreses i persones emprenedores, ciutadania en general i comunitat educativa per desenvolupar accions socials i econòmiques que ajudin a repoblar els municipis i fixar el talent. En parlem amb Jordi Verdú, vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica; José Luís Marín, president del Consell Comarcal de l'Urgell, Mariona Rebull, alcaldessa d'Artesa de Lleida i David Masot, president del Consell Comarcal del Segrià.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Una vintena d'aspirants es disputaran a Cervera ser el millor sommelier de Catalunya

Cervera acollirà dilluns vinent, 26 de febrer, la 19a edició del Concurs de Millor Sommelier de Catalunya. Compta amb una vintena d'aspirants que al llarg del dia hauran de superar diverses proves, tant teòriques com pràctiques i que estaran obertes al públic que podran apropar-se fins al Paranimf de la Universitat de Cervera per veure com es desenvolupa el concurs. La vetllada finalitzarà al vespre amb la Nit del Sommelier, en què es reconeixerà la tasca dels professionals, cellers i iniciatives pioneres en el món del vi. En parlem a La Ciutat Lleida amb Ramon Griñó, membre de l'Associació Catalana de Sommeliers i organitzador del concurs.