Temas

Lleida

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 25/01/22

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem sobre les discrepàncies que genera al Pirineu la candidatura dels Jocs Olímpics d'Hivern Barcelona - Pirineus 2030, escoltant posicions contràries com les de la Plataforma Stop JJOO i d'altres que es mostren favorables però no a qualsevol preu, tal com ens explica el president del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, Carles Isús. El professor de música Jordi Cano ens explica com s'estudia la música en l'àmbit escolar i parlem de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové. Tanquem el programa amb l'agenda cultural.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Comencen les activitats de descoberta d'espais naturals a Lleida

L’Ajuntament de Lleida ha començat a fer les primeres activitats del programa previst per a la descoberta de la natura de l’any 2022. S’han fet cens d’ocells a les zones humides dels Aiguamolls de Rufea i al Parc de la La Mitjana de Lleida i també s’han fet les primeres sessions d’anellaments científics. A La Ciutat Lleida n’hem parlat amb Esther Fanlo, cap d’Ecologia i Sostenibilitat de la Paeria, que ens ha explicat que aquesta setmana es presentarà tot el programa previst per al 2022.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Aires mediterranis en el darrer disc de Falcon & Firkin

Aquesta setmana ha passat pels micròfons de La Ciutat Lleida en Jordi López, líder i vocalista del grup manresà Falcon & Firkin que ha presentat el seu darrer treball discogràfic "Brisa de mar", un disc ple de col·laboracions del qual ja n'ha avançat tres cançons i que espera presentar ben aviat a sobre dels escenaris de Catalunya.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 19/01/22

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Mercè Cortina, portaveu de la plataforma contra els macroprojectes energètics que es promouen a les comarques de Ponent. Remeis naturals amb el naturòpata Albert Rami. Parlem de llibres i recomanacions amb la Marta Planes i repassem l'agenda cultural del dia.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 18/01/22

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb l'alcaldessa de les Borges Blanques, Núria Palau, que ens parla de la 59a edició de la Fira de l'Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues. Espai de patrimoni amb Jesús Brufal en el qual ens presenta la bruixa Margarida Brugall de la Vall Fosca. Parlem de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Ponent es planta contra els macroprojectes energètics que es preveuen al territori

Els diferents projectes energètics amb construcció de línies d'alta i molt alta tensió a les comarques de Ponent han motivat la creació d'una plataforma que s'hi oposa. A La Ciutat Lleida en parlem amb Mercè Cortina, portaveu d'aquesta plataforma que s'està reunint amb diversos afectats per fer una radiografia sobre el terreny de totes les parcel·les que es veuen afectades, En les properes setmanes seguiran amb aquest acompanyament, donant suport jurídic per presentar les al·legacions pertinents.

PROGRAMA COMPLETO

Como el perro y el gato 22/01/2022

Presentado por Carlos Rodríguez e Iván Cortés. Hablamos con la dueña de Budha, una perrita American Staffordshire Terrier que fue robada en su casa en Calafell, Tarragona. Producido por Beatriz Ramos y con la realización de Jorge Zamorano y José Luis Gómez.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Les Borges Blanques torna a ser la capital de l'oli amb la celebració de la 59a Fira de l'Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues

Les Borges Blanques celebra aquest cap de setmana la 59a edició de la Fira de l'Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues, que combinarà la modalitat presencial amb el format telemàtic, iniciat l'any passat i que va tenir una bona acollida per part dels expositors i dels visitants virtuals. En parlem a La Ciutat Lleida amb Núria Palau, alcaldessa de les Borges Blanques i presidenta del Patronat Fira de les Garrigues.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 17/01/22

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Tertúlia esportiva amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch. Parlem de moda i tendències amb l'assessora d'imatge Jèssica Sedeño que avui ens dona tips per aprofitar les rebaixes d'hivern.