NADAL 2021

La Factoria dels Reixos de Lleida ja té data, horaris, lloc i preus d'entrada

L'Ajuntament de Lleida torna a organitzar aquestes festes de Nadal una nova edició de La Factoria dels Reixos, l'espectacle que es va fer l'any passat a Lleida per conèixer com els Reis d'Orient preparen els regals que després repartiran entre tots els nens i nenes de la ciutat.

Nuria Mora

Lleida | 30.11.2021 08:47

La Factoria dels Reixos de Lleida ja té data, horaris, lloc i preus d'entrada
La Factoria dels Reixos de Lleida ja té data, horaris, lloc i preus d'entrada | ©Javi Martín

“La Factoria dels Reixos” torna a Lleida amb moltes novetats respecte a l’edició de l’any passat. L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, acompanyat del regidor de Festes, Ignasi Amor, i del director de l’espectacle, Ferran Aixalà, ha presentat aquesta iniciativa impulsada per la Paeria, que tornarà a comptar amb la implicació del sector cultural amb la participació de 70 professionals i 50 artistes que portaran l’esperit nadalenc i dels Reis Mags a Lleida.

Pueyo ha posat de relleu que “l’any passat per aquestes dates i en un context de pandèmia mundial, va ser tot un repte posar en marxa 'La Factoria dels Reixos', que es va dur a terme després de moltes hores de treball i imaginació”. “Un espectacle que que va arribar al cor de tots els lleidatans i totes les lleidatanes”, ha destacat l’alcalde.

Quan, on i quin preu tindrà

Fa poc més d’un mes, la Paeria va rebre el títol de registre de la marca “La Factoria dels Reixos” i després de la bona acollida d’aquesta iniciativa, s’ha treballat intensament per tornar-la a organitzar al pavelló Barris Nord en una desena de sessions que es repartiran entre el diumenge 2 i el dilluns 3 de gener. El regidor de Festes Ignasi Amor ha explicat que “enguany s’ampliarà l’aforament i tindrà un preu de 5 € (gratuït per als menors de 2 anys)". Les entrades estaran a la venda en els propers dies a través de https://festeslleida.koobin.com/. S’habilitaran espais de venda d’entrades a l’oficina de Turisme de Lleida i al Teatre de la Llotja. A més, es preveu instal·lació de taquilla a Barris Nord el dia de la funció.

Preparatius per a la Cavalcada de Reis

També, paral·lelament a la Factoria, el paer en cap ha anunciat que s’està treballant en la Cavalcada de Reis, que tornarà a la normalitat amb el mateix format que s’havia fet fins l’arribada de la Covid-19, tot i que prenent mesures preventives igualment. L’Ajuntament de Lleida, mitjançant la Regidoria de Joventut Festes i Tradicions, convoca un sorteig públic dirigit a nens i nenes, d’entre 6 i 12 anys, que vulguin formar part de la Cavalcada de Reis de Lleida 2022, participant en les carrosses de les Barques, dels Avions, del Tren o la dels Dormilegues. El sorteig es realitzarà el dia 23 de desembre a les 11 hores a la Sala Alfred Perenya i el resultat es comunicarà als afortunats i afortunades via correu electrònic.