Temas

la ciutat lleida

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 16/04/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Catalunya seguirà almenys durant 7 dies més amb el confinament comarcal, malgrat que els indicadors epidemiològics no són tan negatius com s'esperava després de Setmana Santa. Ho han explicat aquest migdia els doctors Marc Ramentol i Josep Maria Argimon. L'agenda cultural de Lleida i comarques amb actes que es mantenen i altres que s'han anul·lat per les restriccions. Misteris sota zero amb l'historiador Enric Sabarich i acabem el programa amb la companyia de Postureig de Lleida.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 15/04/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Radiografia epidemiològica de la demarcació. Parlem de la campanya agrària i el pla de vacunació amb José Crespín, subdelegat del govern espanyol a Lleida. L'actualitat del món audiovisual amb Miki de Santiago i un cop d'ull a l'agenda cultural del dia.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 14/04/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida amb Núria Mora. Entrevista amb Joan Pifarré, que ens parla del projecte d'agrocultura i agroturisme que vol donar a conèixer i posar en valor l'Horta de Lleida a través d'"Engranja't a l'Horta". Remeis naturals amb el naturòpata Albert Rami i amb en Joan Ramon González fem una ruta per la Lleida republicana amb motiu dels 90 anys de la proclamació de la segona República espanyola. Repassem l'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 13/04/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Continuen augmentant els indicadors epidemiològics a Lleida, tant a la plana con al Pirineu. Parlem de les conseqüències del confinament comarcal obliguen a suspendre el certamen Autotrac de Fira de Mollerussa i el Sisquere Festival de Torrelameu, ens ho expliquen Xavier Roure i Adrià Codina, directors dels certamens. Espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové i repàs a l'agenda cultural del dia.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 12/04/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida. Actualitat de Lleida i comarques, destacant l'empitjorament dels indicadors epidemiològics a la província i l'augment d'ingressos hospitalaris. Actualitat esportiva, amb David Bachiller. Jesús Brufal ens apropa avui a Dolors Codina, la primera dona alcaldessa a Catalunya, al municipi del Talladell. Agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 09/04/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Balanç de la situació epidemiològica a les comarques de Lleida i el doctor José Luis Morales, coordinador covid de l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida explica en quin punt es troba la pandèmia a Lleida que segueix creixent en la 5a onada. La vacunació també arriba al món rural, amb el trasllat de les infermeres als domicilis. L'agenda cultural del cap de setmana i Postureig de Lleida.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 08/04/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques, tornen a partir de demà les restriccions de mobilitat, cap sorpresa al Pirineu però els consells comarcals demanen ampliar el perímetre de la comarca a la regió sanitària. Als petits plaers la Marta Romera ens parla avui de la importància de tenir una bona rutina de cura de la salut bucodental. Noticies del món audiovisual i cinema amb Miki de Santiago i l'agenda cultural del dia.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 07/04/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Comença a la Universitat de Lleida el cribratge massiu per detectar casos asimptomàtics de covid mentre pugen els ingressos als hospitals lleidatans. Remeis naturals amb el naturòpata Albert Rami que respon a les consultes que els oients ens fan arribar. Llibres i novetats que ens trobarem per Sant Jordi, que ens explica Marta Planes i repàs a l'agenda cultural del dia.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 06/04/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques, situació epidemiològica i dades d'atur del mes de març. Balanç de la Setmana Santa a la província de Lleida, amb el final de la temporada d'esquí i els bons registres d'ocupació hotelera i les activitats a l'aire lliure. Espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové i l'agenda cultural del dia.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 29/03/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Comentem els resultats esportius del cap de setmana amb David Bachiller. Entrevista amb Gerard Quintana, que demà presenta a Lleida la seva novel·la "L'home que va viure dues vegades", guanyadora del Premi Ramon Llull.

Lo último