Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

la ciutat lleida

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dijous

  La Ciutat Lleida 05/12/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Previsions turístiques del Pont amb totes les estacions a punt. Petits plaers, la Marta Romera ens dona consells per prevenir refredats. Espai de televisió, sèries i cinema amb Miki de Santiago. Agenda del dia i pel cap de setmana a Lleida i comarques.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dimecres

  La Ciutat Lleida 04/12/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Rami remeis amb el naturòpata Albert Rami. El periodista i escriptor Xavier Bosch ens parla de la seva darrera novel·la "Paraules que tu entendràs". I amb en Joan Ramon González coneixem Orvepard.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dimarts

  La Ciutat Lleida 03/12/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Bloc econòmic amb les dades d'atur del mes de novembre. Parlem de com fotografiem el Nadal i com ha anat evolucionant amb el fotògraf Toni Prim. Espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové que ens dóna les claus per ser sostenibles a la cuina.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dilluns

  La Ciutat Lleida 02/12/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Tertúlia esportiva amb David Bachiller i Jon Armengol. Amb Jesús Brufal coneixem qui va ser Ramon Roca Puig i agenda de Lleida i comarques.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Divendres

  La Ciutat Lleida 29/11/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Agenda del cap de setmana a Lleida i comarques. Agenda familiar de la mà de Roc en acció. Misteris sota zero amb l'historiador Enric Sabarich i Postureig de Lleida.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dijous

  La Ciutat Lleida 28/11/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Notícies econòmiques de Lleida i en plana local, el cas del Club Banyetes. Obrim una finestra al món per viatjar fins a la República Txeca amb Joan Ramon Zaballos. Espai de televisió, sèries i cine amb Miki de Santiago.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dimecres

  La Ciutat Lleida 27/11/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem del projecte de pressupost municipal que ha presentat la Paeria i de la temporada de neu al Pirineu de Lleida. Entrevista de Pablo Alcaraz a Tomàs Cusiné i l'artista Abel Munné ens presenta el seu primer treball discogràfic "Tots 2 junts". abans del concert a Lleida el 5 de desembre.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dimarts

  La Ciutat Lleida 26/11/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Parlem amb l'emprenedor Juan Juncosa sobre la conferència d'emprenedoria d'aquest divendres a la Llotja. Espai de cuina i de gastronomia amb Gabriel Jové i agenda per aquest dimarts.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dilluns

  La Ciutat Lleida 25/11/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Tertúlia política amb Montse Macià (JxCAT), Gemma Espigares (ERC), Maria Burrel (Cs) i Agustí Jiménez (PSC). Parlem del paper institucional en la lluita contra la violència envers les dones i les consultes que els partits fan per investir president espanyol. Tertúlia esportiva amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Divendres

  La Ciutat Lleida 22/11/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Agenda del cap de setmana a Lleida i comarques. Parlem amb Manel Simón i Josep Maria Bossa de la 6a edició del Mamapop. Misteris sota zero amb Enric Sabarich i Postureig de Lleida.