Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

la ciutat lleida

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dijous

  La Ciutat Lleida 18/07/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem del congost de Mont-rebei amb Ricard Losascors, responsable de l'àrea de Territori i Medi Ambient de la Fundació Catalunya La Pedrera. Petits plaers amb Marta Romera i espai de televisió, sèries i cinema amb Miki de Santiago.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dimecres

  La Ciutat Lleida 17/07/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Consultes amb el naturòpata Albert Rami. Parlem de la temporada d'estiu amb Marta Cortina, presidenta de l'Associació Càmpings de Lleida i anem d'excursió a La Mitjana amb Joan Ramon González.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dimarts

  La Ciutat Lleida 16/07/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Parlem de fotografia gastronòmica amb el fotògraf Toni Prim i dels 65 anys del restaurant Cal Xirricló de Balaguer amb Francesc Molins i Gabriel Jové.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dilluns

  La Ciutat Lleida 15/07/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Tertúlia esportiva amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch. Espai de moda i tendències amb l'assessora d'imatge Jessica Sedeño, avui parlant de vestits de bany.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Divendres

  La Ciutat Lleida 12/07/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Agenda del cap de setmana. Parlem amb Lluís Agea, codirector del Festival Paupaterres de Tàrrega. Postureig de Lleida.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dijous

  La Ciutat Lleida 11/07/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Presentació de la Memòria Econòmica de Lleida 2019 i bloc econòmic. Sèries, televisió i cinema amb Miki de Santiago i agenda del dia.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dimecres

  La Ciutat Lleida 10/07/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Consultes al naturòpata Albert Rami. Parlem amb Judit Llobera, membre de l'organització de la Transsegre de Balaguer i tour internacional de novel·la negra amb Marta Planes.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dimarts

  La Ciutat Lleida 09/07/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem dels 20 anys de les colònies oncològiques a la Vall d'Aran que organitza l'AECC Catalunya contra el càncer de Lleida, amb Dolors Zapata. La revolució de la música catalana amb Jordi Cano i espai de cuina amb les grans preguntes de la gastronomia amb Gabriel Jové.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dilluns

  La Ciutat Lleida 08/07/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Tertúlia política amb Maria Burrel (C's), Gemma Espigares (ERC), Antoni Villas (JxCat) i Agustí Jiménez (PSC). Espai de patrimoni cultural amb Jesús Brufal.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Divendres

  La Ciutat Lleida 05/07/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Agenda del cap de setmana, agenda familiar del juliol amb la Laura, administradora de Roc en acció. Postureig de Lleida.