Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

la ciutat lleida

 • AUDIO MORA

  Dijous

  La Ciutat Lleida 19/07/18

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat. Entrevista amb David Castellana, coordinador de la Festa del Mercat Romà de Iesso. Parlem amb Dolors Pelegrí sobre les rutes Aitona en Fruita. Espai de sèries, televisió i cinema amb Miki de Santiago.

 • AUDIO MORA

  Dimecres

  La Ciutat Lleida 18/07/18

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat, Rami remeis. Parlem amb Carles Pijuan sobre el Festival Esbaiola't d'aquest cap de setmana a Esterri d'Àneu i espai de llibres i lteratura amb Marta Planes.

 • AUDIO MORA

  Dimarts

  La Ciutat Lleida 17/07/18

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem de les previsions d'ocupació als Càmpings de Lleida amb la presidenta de la Federació Marta Cortina. Espai de noves tecnologies amb David Casero i parlem dels menús degustació que ofereixen els restaurants amb Gabriel Jové,

 • AUDIO MORA

  Dilluns

  La Ciutat Lleida 16/07/18

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem sobre moda, tendències i vacances amb Jessica Sedeño. Actualitat esportiva en tertúlia amb Miquel Àngel Poch i David Bachiller.

 • AUDIO MORA

  Divendres

  La Ciutat Lleida 13/07/18

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat, agenda del territori. Parlem de les activitats del cap de setmana programades als Espais Naturals de Ponent amb Neus Borràs. Postureig de Lleida.

 • AUDIO MORA

  Dijous

  La Ciutat Lleida 12/07/18

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat del dia, espai de sèries, televisió i cinema amb Miki de Santiago. Parlem amb Judit Llobera sobre la 34a edició de la Transsegre de Balaguer que es celebra aquest cap de setmana.

 • AUDIO MORA

  Dimecres

  La Ciutat Lleida 11/07/18

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Bones herbes amb Albert Rami. Entrevista amb Eva Balcells, portaveu del Festival Paupaterres de Tàrrega i caminem per Lleida fins al Parc de la Mitjana amb Joan Ramon González.

 • AUDIO MORA

  Dimarts

  La Ciutat Lleida 10/07/18

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat. parlem amb Jaume Pedrós, coordinador territorial d'UP a Lleida de la campanya 'Disfruita-la a l'estiu' i espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.

 • AUDIO MORA

  Dilluns

  La Ciutat Lleida 09/07/18

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem d'actualitat, onada de calor a les comarques de Lleida. Actualitat esportiva amb Miquel Àngel Poch i titulars del dia.

 • AUDIO MORA

  Divendres

  La Ciutat Lleida 06/07/18

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat, agenda del territori. Parlem amb Neus Borràs de l'Associació Leader de Ponent sobre les activitats d'Espais Naturals de Ponent del cap de setmana i Postureig de Lleida.