Temas

la ciutat lleida

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Les Borges Blanques torna a ser la capital de l'oli amb la celebració de la 59a Fira de l'Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues

Les Borges Blanques celebra aquest cap de setmana la 59a edició de la Fira de l'Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues, que combinarà la modalitat presencial amb el format telemàtic, iniciat l'any passat i que va tenir una bona acollida per part dels expositors i dels visitants virtuals. En parlem a La Ciutat Lleida amb Núria Palau, alcaldessa de les Borges Blanques i presidenta del Patronat Fira de les Garrigues.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 17/01/22

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Tertúlia esportiva amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch. Parlem de moda i tendències amb l'assessora d'imatge Jèssica Sedeño que avui ens dona tips per aprofitar les rebaixes d'hivern.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Com treure el màxim partit a les rebaixes d'hivern?

L'assessora d'imatge Jèssica Sedeño ens explica avui com aprofitar les rebaixes d'hivern per comprar aquelles peces de roba que ens poden servir com a fons d'armari amb uns bons descomptes i també donar un cop d'ull a les peces que són tendència i que també podem trobar rebaixades. Les claus per saber què no pot faltar als nostres armaris i aprofitar la temporada de rebaixes.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 14/01/22

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques, agenda del cap de setmana amb les activitats culturals més destacades. Misteris sota zero amb l'historiador Enric Sabarich que avui ens descobreix un misteri que va tenir lloc a Els Omellons el febrer de l'any 2000, amb l'aparició de dos grans cercles en un camp. Tanquem el programa amb Postureig de Lleida.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 13/01/22

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Coneixem els secrets arqueològics de la ciutat de Lleida parlant amb l'arqueòloga municipal Isabel Gil que ens recorda les visites programades tots els diumenges de l'any als quatre equipaments que hi ha a la ciutat. La dietista integrativa Marta Romera reflexiona avui sobre la importància dels petits detalls que ens poden portar a la felicitat i dels propòsits ben definits que ens ajudaran a aconseguir objectius. Actualitat del mon audiovisual amb Miki de Santiago i repàs de l'agenda cultural.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

La llista real dels propòsits per a l'any 2022

Comencem els Petits plaers d'aquest 2022 amb la Marta Romera, dietista integrativa que segueix apostant per difondre la salut integrativa i basant-se en això avui ens convida a reflexionar sobre la senzillesa de les petites coses que ens poden portar a aconseguir grans propòsits, sigui quin sigui el dia del calendari, perquè per estar bé no cal esperar a que comenci un nou any.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 12/01/22

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Joan Anton Rafecas, president de la Federació Avícola Catalana que ens parla de la situació que viu el sector arran del focus de grip aviària que es va detectar en aus salvatges a Soses. Remeis naturals amb el naturòpata Albert Rami. En Joan Ramon González ens parla dels murals de Joan Fontcuberta a la Fundació Vallpalou, al barri de Pardinyes de Lleida i repassem l'agenda cultural del dia.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Comença el confinament de l’aviram de Catalunya que es cria a l’aire lliure arran del focus de grip aviària de Soses

A La Ciutat Lleida entrevistem Joan Anton Rafecas, president de la Federació Avícola Catalana que ens parla de la situació que viu el sector arran del focus de grip aviària que es va detectar en aus salvatges a Soses. Per evitar contagis a les explotacions avícoles s'estan intensificant les mesures de bioseguretat, que en situacions normals "ja són altíssimes" i des d'avui, d'acord amb el departament d'Acció Climàtica, comença el període de confinament per l'aviram que es cria a l'aire lliure, que s'allargarà fins al dia 20 d'abril.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 11/01/22

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques que avui passa per la presentació de la Plataforma contra els macroprojectes energètics a Ponent. Parlem de l'abús i ús que fem de la fotografia quan la publiquem a les xarxes socials amb Toni Prim, que ens convida a reflexionar sobre aquests continguts que compartim. Espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové, situació del sector de la restauració i comentem el debat de la setmana: són massa cars els menús gastronòmics dels restaurants Michelin? Acabem amb l'agenda cultural.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Eva Ribalta: "Aquest any volem seguir potenciant l'esport femení i que l'Associació pugui arribar a tot el territori de Lleida"

En les entrevistes d'esport femení que cada dilluns ens ofereix la Cèlia Bujaldón avui parla amb Eva Ribalta, presidenta de l'Associació Esport Femení Lleida, que entre altres qüestions ens parla també dels projectes i iniciatives que es preparen des d'aquesta entitat per aquest any 2022 i repassa la trajectòria de l'Associació que va tenir la seva primera llavor al barri de Balàfia de Lleida amb el treball de Jos Farreny i Vanessa Ortega per seguir donant visibilitat a les esportistes, entrenadores, directives dels diferents clubs que treballen per impulsar l'esport femení.