Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

la ciutat lleida

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Divendres

  La Ciutat Lleida 20/09/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Donem un cop d'ull a l'agenda d'activitats i propostes per aquest cap de setmana a les comarques de Lleida. Estrenem secció, Misteris sota zero amb Enric Sabarich i repassem l'estiu lleidatà amb Postureig de Lleida.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dijous

  La Ciutat Lleida 19/09/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Tertúlia de política municipal per parlar de la Setmana de la Mobilitat Sostenible a Lleida: aparcaments, zona blava, carrils bici, actes del Dia sense Cotxes. Amb Ángeles Ribes (Cs), Ignasi Amor (ERC), Joan Ramon Castro (JxCat), Xavi Palau (PP) i Carme Valls (PSC). Espai de sèries, televisió i cine amb Miki de Santiago.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dimecres

  La Ciutat Lleida 18/09/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Maribel Tost, directora de CaixaForum Lleida que ens parla de la programació d'aquesta temporada. Remeis naturals amb Albert Rami i llibres amb Marta Planes.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dimarts

  La Ciutat Lleida 17/09/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Escoltem la resposta del cap de l'oposició i exalcalde de Lleida Fèlix Larrosa sobre la situació econòmica de la Paeria. Jordi Cano ens parla de músics amb vida de pel·lícula i el xef Gabriel Jové ens explica els secrets de les figues.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dilluns

  La Ciutat Lleida 16/09/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Arrenquem l'11a temporada del programa a la sintonia de Onda Cero Lleida. Ho fem per parlar d'actualitat, del deute municipal de la Paeria de Lleida i de l'aeroport de la Seu - Andorra. Com tots els dilluns tertúlia esportiva amb David Bachiller, Miquel Àngel Poch i Jon Armengol i repassem l'agenda d'activitats d'aquest dilluns a les comarques de Lleida.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Divendres

  La Ciutat Lleida 26/07/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat, agenda del cap de setmana. Espai de televisió, sèries i cinema amb Miki de Santiago i Postureig de Lleida.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dijous

  La Ciutat Lleida 25/07/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques i Finestra al món, viatgem amb Joan Ramon Zaballos fins a Vietnam.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dimarts

  La Ciutat Lleida 23/07/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques, onada de calor. Accions a Lleida de l'Assemblea en Defensa dels Serveis Públics. Coneixem les novetats del 13è Laberint del Blat de Moro de Castellserà i espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dimecres

  La Ciutat Lleida 24/07/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Consultes amb el naturòpata Albert Rami. Pla de fosses a l'Alt Urgell. Literatura de viatge amb Marta Planes.