Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

la ciutat lleida

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dimarts

  La Ciutat Lleida 17/12/19

  Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d’avui parlem amb Israel Vela del model econòmic de franquícia que ofereix Cex a Lleida. El fotògraf lleidatà ens dona les claus per saber quin tipus de càmera fotogràfica hem de comprar segons la utilitat que li donarem. El xef Gabriel Jové ens porta un parell de receptes ben nadalenques i l'agenda de Lleida i comarques.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dilluns

  La Ciutat Lleida 16/12/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Tertúlia esportiva amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch. Espai de patrimoni, Jesús Brufal ens parla del mestre d'obra que va dissenyar Almacelles, Josep Mas Dordal. Agenda de Lleida i comarques.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Divendres

  La Ciutat Lleida 13/12/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Agenda de Lleida i comarques per aquest cap de setmana. Misteris sota zero amb Enric Sabarich i Postureig de Lleida.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dijous

  La Ciutat Lleida 12/12/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Tertúlia de política municipal amb Maria Burrel (Cs), Joan Ramon Castro (JxCAT), Xavi Palau (PP), Sergi Talamonte (Comú de Lleida) i Carme Valls (PSC). Espai de televisió, sèries i cinema amb Miki de Santiago.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dimecres

  La Ciutat Lleida 11/12/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Espai de consultes dels nostres oients amb el naturòpata Albert Rami. Parlem amb el periodista i escriptor Jordi Nopca, guanyador amb "La teva ombra" del primer premi Proa. Recomanacions literàries per a tots els públics amb la Marta Romera.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dimarts

  La Ciutat Lleida 10/12/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Bloc de notícies econòmiques. Parlem de música amb el professor Jordi Cano, avui per parlar de compositors i intèrprets. Espai de cuina i gastronomia amb el xef Gabriel Jové.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dilluns

  La Ciutat Lleida 09/12/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Tertúlia esportiva amb David Bachiller i Jon Armengol. L'assessora d'imatge Jessica Sedeño ens dona consells per vestir adequadament als dinars i sopars d'empresa d'aquest Nadal.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dijous

  La Ciutat Lleida 05/12/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Previsions turístiques del Pont amb totes les estacions a punt. Petits plaers, la Marta Romera ens dona consells per prevenir refredats. Espai de televisió, sèries i cinema amb Miki de Santiago. Agenda del dia i pel cap de setmana a Lleida i comarques.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dimecres

  La Ciutat Lleida 04/12/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Rami remeis amb el naturòpata Albert Rami. El periodista i escriptor Xavier Bosch ens parla de la seva darrera novel·la "Paraules que tu entendràs". I amb en Joan Ramon González coneixem Orvepard.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Dimarts

  La Ciutat Lleida 03/12/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Bloc econòmic amb les dades d'atur del mes de novembre. Parlem de com fotografiem el Nadal i com ha anat evolucionant amb el fotògraf Toni Prim. Espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové que ens dóna les claus per ser sostenibles a la cuina.