Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

ÚLTIMOS AUDIOS

La Ciutat amb Núria Mora

Dimarts

La Ciutat Lleida 28/01/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d’avui donem un cop d'ull al territori per veure quin és el balanç del temporal Glòria una setmana després a les comarques de Lleida. Parlem de fotografia d'hivern amb Toni Prim i el cuiner Gabriel Jové ens apropa a l'arròs que es cultiva al Delta de l'Ebre. Agenda cultural.

La Ciutat amb Núria Mora

Dilluns

La Ciutat Lleida 27/01/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d’avui parlem amb els diputats provincials Carles Gibert (ERC), Maria Burrel (Cs), Eloi Bergós (JxCAT) i Agustí Jiménez (PSC) sobre política catalana però també de comunicacions viàries i ferroviàries a Lleida. Tertúlia esportiva amb David Bachiller i Jon Armengol i agenda cultural de Lleida i comarques.

La Ciutat amb Núria Mora

Divendres

La Ciutat Lleida 24/01/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d’avui ens mirem el territori després del pas del temporal Gloria, amb afectacions però també amb nevades al Pirineu que garanteixen la temporada d'esquí. Agenda del cap de setmana a Lleida i comarques i Misteris sota zero amb Enric Sabarich.

La Ciutat amb Núria Mora

Dijous

La Ciutat Lleida 23/01/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d’avui continuem parlant de les afectacions del temporal Gloria a les comarques de Lleida, sobretot a la xarxa viària. Parlem amb el president de la Diputació de Lleida Joan Talarn que ha visitat un dels punts d'esllavissades a Castell de Mur. Radiografia del territori pel que fa a desbordament de rius a la Segarra i l'Urgell. Espai de sèries, televisió i cinema amb Miki de Santiago i agenda cultural a Lleida i comarques.

La Ciutat amb Núria Mora

Dimecres

La Ciutat Lleida 22/01/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d’avui seguim atents a les conseqüències del temporal Gloria al seu pas per les comarques de Lleida amb afectacions viàries al Pirineu. Remeis naturals amb Albert Rami, espai de recomanacions literàries amb Marta Planes i agenda cultural de Lleida i comarques.

La Ciutat amb Núria Mora

Dimarts

La Ciutat Lleida 21/01/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d’avui seguim pendents de com evoluciona el temporal Glòria i de les afectacions que podria tenir a les comarques de Lleida. Ens acompanya el professor de música Jordi Cano per parlar-nos dels programes de talent musical i en l’espai de cuina i ens en anem a Lisboa amb el nostre xef de capçalera Gabriel Jové. Agenda cultural de Lleida i comarques.

La Ciutat amb Núria Mora

Dilluns

La Ciutat Lleida 20/01/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d’avui tenim tertúlia esportiva, amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch. Parlem de patrimoni i avui ho fem de la presa de Camarasa amb Dolors Domingo, ella és Doctora en Història, especialitzada en l’època medieval però també en la història local de Camarasa, municipi del qual n’és veïna. Agenda cultural a Lleida i comarques.