PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 04/03/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida amb Núria Mora. El Procicat relaxa restriccions que afecten sobretot a la restauració que podrà obrir ininterrompudament de 7.30h a 17h a partir de dilluns. Entrevista amb el paer en cap de Lleida, Miquel Pueyo amb qui parlem del futur del govern d'entesa, la campanya de la fruita i l'alberg de Pardinyes i el futur del Museu de Lleida. Petits plaers amb Marta Romera que avui ens parla sobre l'alimentació ecològica i l'agenda cultural del dia.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 03/03/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Avui entrevistem la síndica d'Aran Maria Vergés que ens comenta la situació epidemiològica en que es troba la Vall d'Aran, el territori amb l'índex de risc de rebrot més elevat de Catalunya i escoltem les reclamacions que fa arribar el Conselh Generau d'Aran al govern de la Generalitat. Els consells del naturòpata Albert Rami, responen a les consultes que els oïents fan arribar. Llibres i literatura amb l'escriptora i blogger Marta Planes i repàs a l'agenda del dia.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 02/03/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Aquest divendres arriba a Lleida el Circo de la Alegria amb el seu espectacle del Circo del Agua 2, un espectacle que no deixarà indiferent a ningú. Ens ho explica Eneko Velasco. Parlem també amb Rafael Clemente, divulgador científic que ha assessorat l’exposició que commemora l’arribada de l’home a la Lluna i que es pot visitar a CaixaForum Lleida. Espai de cuina i gastronomia amb Gabrieñ Jové i repàs a l'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 01/03/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Avui comença la flexibilització de restriccions que afecten a diversos sectos, sobretot al comerç, amb l’obertura de dilluns a divendres dels establiments de més de 200 metres quadrats. En parlem amb Manel Llaràs, president de Pimec Comerç a Lleida. Actualitat esportiva, amb David Bachiller. En l’espai de patrimoni, seguim coneixent lleidatans il·lustres amb en Jesús Brufal que avui ens parla de Ramon Xuriguera i tanquem el programa amb el repàs a l’agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 26/02/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Les notícies del mon audiovisual i l'estrena destacada de cinema d'aquesta setmana amb Miki de Santiago. Misteris sota zero amb l'historiador Enric Sabarich i tanquem el programa amb Postureig de Lleida.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 25/02/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Entrevista amb el periodista i escriptor Lluís Foix que ens presenta el seu últim llibre "Una mirada anglesa", tot un conjunt de reflexions sobre la societat, la política i els mitjans de comunicació al Regne Unit durant la seva estada al país com a corresponsal de La Vanguardia. Seguim viatjant pel món, amb en Joan Ramon Zaballos obrim una nova finestra que ens porta fins al Canadà.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 24/02/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Parlem amb Carolina López, directora de l'ANIMAC, la Mostra Internacional de Cinema d'Animació de Catalunya que aquest any commemora la 25a edició amb un format híbrid. Els remeis naturals amb el naturòpata Albert Rami. Coneixem qui va ser Antoni Agustí, que dona nom a un carrer de Pardinyes, ens ho explica Joan Ramon González i tanquem el programa amb l'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 23/02/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Un 60% del personal "eessencial" de la regió sanitària de Lleida ha rebut la primera dosi de la vacuna AstraZeneca. Parlem de microeconomia, la que ens afecta a nosaltres en el dia a dia, amb Natalia de Santiago, experta en anàlisi i planificació financera i autora del llibre “Invierte en ti. Cómo organitzar tu economia el 11 passos para vivir mejor". Espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové, avui homenatge a Santi Santamaria i idees per cuinar les bledes. L'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 22/02/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Avui és el Dia Europeu per la Igualtat Salarial i en parlem amb Silvia Vigatà, presidenta de BPW Spain, presidenta de la Federació Espanyola d’Empresàries i Professionals Business Professional Women. Tertúlia esportiva amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch i donem un cop d'ull a l'agenda cultural del dia.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 19/02/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. S'allarguen les restriccions a Catalunya durant una setmana més, amb l'excepció de les extraescolars i l'esport escolar. Donem un cop d'ull a l'agenda cultural de Lleida i comarques. Misteris sota zero, amb l'historiador Enric Sabarich que avui ens parla dels fenonems "Poltergeist" i Postureig de Lleida.

LO MÁS