PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 01/03/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Avui comença la flexibilització de restriccions que afecten a diversos sectos, sobretot al comerç, amb l’obertura de dilluns a divendres dels establiments de més de 200 metres quadrats. En parlem amb Manel Llaràs, president de Pimec Comerç a Lleida. Actualitat esportiva, amb David Bachiller. En l’espai de patrimoni, seguim coneixent lleidatans il·lustres amb en Jesús Brufal que avui ens parla de Ramon Xuriguera i tanquem el programa amb el repàs a l’agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 26/02/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Les notícies del mon audiovisual i l'estrena destacada de cinema d'aquesta setmana amb Miki de Santiago. Misteris sota zero amb l'historiador Enric Sabarich i tanquem el programa amb Postureig de Lleida.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 25/02/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Entrevista amb el periodista i escriptor Lluís Foix que ens presenta el seu últim llibre "Una mirada anglesa", tot un conjunt de reflexions sobre la societat, la política i els mitjans de comunicació al Regne Unit durant la seva estada al país com a corresponsal de La Vanguardia. Seguim viatjant pel món, amb en Joan Ramon Zaballos obrim una nova finestra que ens porta fins al Canadà.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 24/02/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Parlem amb Carolina López, directora de l'ANIMAC, la Mostra Internacional de Cinema d'Animació de Catalunya que aquest any commemora la 25a edició amb un format híbrid. Els remeis naturals amb el naturòpata Albert Rami. Coneixem qui va ser Antoni Agustí, que dona nom a un carrer de Pardinyes, ens ho explica Joan Ramon González i tanquem el programa amb l'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 23/02/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Un 60% del personal "eessencial" de la regió sanitària de Lleida ha rebut la primera dosi de la vacuna AstraZeneca. Parlem de microeconomia, la que ens afecta a nosaltres en el dia a dia, amb Natalia de Santiago, experta en anàlisi i planificació financera i autora del llibre “Invierte en ti. Cómo organitzar tu economia el 11 passos para vivir mejor". Espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové, avui homenatge a Santi Santamaria i idees per cuinar les bledes. L'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 22/02/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Avui és el Dia Europeu per la Igualtat Salarial i en parlem amb Silvia Vigatà, presidenta de BPW Spain, presidenta de la Federació Espanyola d’Empresàries i Professionals Business Professional Women. Tertúlia esportiva amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch i donem un cop d'ull a l'agenda cultural del dia.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 19/02/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. S'allarguen les restriccions a Catalunya durant una setmana més, amb l'excepció de les extraescolars i l'esport escolar. Donem un cop d'ull a l'agenda cultural de Lleida i comarques. Misteris sota zero, amb l'historiador Enric Sabarich que avui ens parla dels fenonems "Poltergeist" i Postureig de Lleida.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 18/02/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Fa tot just en un any parlàvem d’una nova empresa que es creava a Bellpuig, una empresa que naixia per cobrir una necessitat important: evitar el malbaratament alimentari, es tracta d'Imperfectus i un any després, avui en tornem a parlar amb un dels seus fundadors, Oriol Aldomà. Als petits plaers, la Marta Romera avui ens parla de la cuina de reaprofitament i ens dona algunes idees de receptes que podem posar en pràctica. En l'espai d'actualitat audiovisual, comentem amb Miki de Santiago l'impacte que el cas Hasél ha tingut en televisions i xarxes socials.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 17/02/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Comencem el programa entrevistant l'escriptora Maria Barbal, que ens presenta la seva darrera novel·la Tàndem, guanyadora de l'última edició del premi Josep Pla. Remeis naturals amb el naturòpata Albert Rami. Seguim parlant de llibres amb l'escriptora i blogger Marta Planes i acabem amb un petit homenatge al gran poeta Joan Margarit, recordant algunes de les seves declaracions que va fer fa un parell d'anys als micròfons de La Ciutat Lleida.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 16/02/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Detenció i ingrés a presó del raper Pablo Hasél, que es trobava tancat des d'aquest dilluns a l'edifici del rectorat de la Universitat de Lleida. Valoracions de la Plataforma d'Entitats Culturals de Lleida sobre la detenció de Hasél i també sobre el trasllat de les obres de la Franja a Barbastre. La seva portaveu Txus Llavero mostra la seva decepció amb la situació: "En l'ànim de tots hi ha un sentiment de traïdoria i la sensació és que si realment el Bisbat de Lleida decideix que les peces no han de ser al Museu de Lleida, potser el Bisbat tampoc ha de ser al Museu de Lleida". Com tots els dimarts parlem de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové i donem un cop d'ull a l'agenda del dia.

LO MÁS