PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 19/10/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Oriol Oró, director general de Fira de Lleida que ens parla dels salons Municipalia i Innocamping que tenen lloc a Lleida des d'avui i fins dijous. El professor de música Jordi Cano ens explica quin és l'ús i l'efecte que causa l'autotune en el món de la música amb una sèrie d'exemples. Espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Més de 6.000 visitants es registren per participar als salons Municipàlia i Innocamping de Fira de Lleida

La 21a edició del saló internacional d'equipaments i serveis municipals, Municipàlia, ha obert portes aquest dimarts a Fira de Lleida, conjuntament amb la 5a edició d'Innocàmping. Ambdós salons firals reuneixen 300 expositors, alguns vinguts d'altres països, i acolliran fins dijous més de 40 activitats paral·leles, entre jornades tècniques, presentacions, reunions professionals i conferències. Fins al moment ja s'hi han inscrit més de 6.000 visitants i l'organització encara rep peticions. En parlem amb el director general de Fira de Lleida, Oriol Oró.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 18/10/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Tertúlia esportiva amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch. La Cèlia Bujaldón ens presenta avui la Núria Lladonosa, guanyadora de la medalla de plata en categoria absolut del Campionat de Catalunya de concurs Complet d'Hípica 2021. Proposta d'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 15/10/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Repassem l'agenda cultural del cap de setmana, amb activitats i actuacions que recuperen el cent per cent de l'aforament a partir d'aquest divendres. Misteris sota zero amb l'historiador Enric Sabarich i Postureig de Lleida.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 14/10/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. A poques hores de l'aixecament de restriccions parlem amb Josep Castellarnau, president de la Federació d'Hostaleria de Lleida que valora el final de les mesures restrictives a bars i restaurants. Parlem del balanç turístic de la temporada d'estiu a les comarques de Lleida amb Juli Alegre, cap de promoció i màrqueting del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida. Actualitat del món audiovisual amb Miki de Santiago i l'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 13/10/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Carolina Blàvia directora artística del Festival Internacional de Fado de Catalunya que es celebra a Lleida del 14 al 23 d'octubre. Remeis naturals amb el naturòpata Albert Rami i recomanacions literàries de la Marta Planes. Agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 08/10/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Donem un cop d'ull a l'agenda del cap de setmana, amb molt bones previsions turístiques tant al Pirineu com als allotjaments de turisme rural. A més, diverses fires, com la del Torró i la Xocolata a la Pedra d'Agramunt, el Festival del Parc Astronòmic del Montsec o la primera edició a Almenar del Festivalent@. Misteris sota zero amb l'historiador Enric Sabarich que ens parla d'algunes de les conferències que es pronunciaran aquest cap de setmana en el marc del V Ufology World Congress que es celebra aquest cap de setmana a Barcelona. I acabem el programa amb Postureig de Lleida.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 07/10/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Aquest dijous parlem amb la tinent d'alcalde i regidora de Feminismes de la Paeria Sandra Castro que ens explica els tallers i les activitats del 17è programa de l'Activa't al Casal, que organitza el Casal de la Dona de Lleida. Als petits plaers, la dietista integrativa Marta Romera ens explica uns trucs molt senzills perquè els nostres àpats saludables siguin més atractius al paladar i a la vista. Amb en Miki de Santiago, totes les notícies del món audiovisual i les estrenes de la setmana i acabem amb la proposta d'agenda cultural a les comarques de Lleida.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

El Casal de la Dona de Lleida torna a reactivar els tallers i les activitats de l'Activa't al Casal

El Casal de la Dona ha posat en marxa el 17è programa d’activitats Activa’t al Casal amb propostes gratuïtes adreçades a les dones de Lleida per al seu benestar físic i emocional. Més d'una desena de tallers i activitats que es faran en diversos espais de la ciutat fins al 31 de maig i que comentem a La Ciutat Lleida amb la tinent d'alcalde i regidora de Feminismes de la Paeria, Sandra Castro.