Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

ÚLTIMOS AUDIOS

La Ciutat amb Núria Mora

Dimarts

La Ciutat Lleida 22/10/19

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Ramon Blanch, director comercial de MagicSeo amb qui parlem de màrqueting digital. Vides de músics que arriben a la gran pantalla amb en Jordi Cano i espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.

La Ciutat amb Núria Mora

Dilluns

La Ciutat Lleida 21/10/19

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Tertúlia esportiva per comentar els resultats dels equips de Lleida durant la jornada del cap de setmana, amb Miquel Àngel Poch i Jon Armengol. Lleidatanes il•lustres amb Jesús Brufal, avui ens aproximem a la vida i trajectòria de Maria Rúbies.

La Ciutat amb Núria Mora

Divendres

La Ciutat Lleida 18/10/19

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Seguiment de la convocatòria de vaga general a les comarques de Lleida. Agenda del cap de setmana, entrevista amb Carolina Blàvia, directora de l'Interfado i misteris sota zero amb Enric Sabarich.

La Ciutat amb Núria Mora

Dijous

La Ciutat Lleida 17/10/19

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Tertúlia de regidors a l'Ajuntament de Lleida, amb Ángeles Ribes (Cs), Xavi Palau (PP), Elena Ferre (Comú de Lleida), Ignasi Amor (ERC) i Cristina Morón (PSC) per parlar dels aldarulls i la resposta als carrers de Lleida després de la sentència del procés.

La Ciutat amb Núria Mora

Dimecres

La Ciutat Lleida 16/10/19

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Reaccions de les manifestacions i els aldarulls en les protestes a la sentència del Procés a Lleida. Remeis naturals amb el naturòpata Albert Rami i propostes literàries de la Marta Planes.

La Ciutat amb Núria Mora

Dimarts

La Ciutat Lleida 15/10/19

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Seguiment de les reaccions a Lleida a la sentència del procés. Entrevista amb José Luís Aguilà, secretari general de la UGT de les Terres de Lleida. Espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.