Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

ÚLTIMOS AUDIOS

La Ciutat amb Núria Mora

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 17/09/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. Entrevista amb el delegat del Govern a Lleida Ramon Farré, amb qui parlem de la situació sanitària a Lleida, el balanç de l'inici del curs escolar i la política catalana. Espai de televisió, sèries i cine amb Miki de Santiago i l'agenda del dia.

La Ciutat amb Núria Mora

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 15/09/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques després del primer dia d'escola. Parlem de la represa de l'activitat cultural amb mostres i exposicions, ens en parla Toni Prim. Gabriel Jové ens explica de quina manera ha beneficiat al sector de la restauració algunes de les mesures implantades per la covid-19. Agenda cultural.

La Ciutat amb Núria Mora

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 10/09/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. La Generalitat prorroga set dies les mesures restrictives a Lleida i sis municipis del Baix Segre. Comentem els actes de la Diada a les comarques de Lleida. Ens apropem a l'ofici artesanal de tallista amb Txordi Ricard i la Marta Romera ens proposa un repte de salut per reprendre les rutines. Agenda cultural del dia.