Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

ÚLTIMOS AUDIOS

La Ciutat amb Núria Mora

Dilluns

La Ciutat Lleida 16/09/19

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Arrenquem l'11a temporada del programa a la sintonia de Onda Cero Lleida. Ho fem per parlar d'actualitat, del deute municipal de la Paeria de Lleida i de l'aeroport de la Seu - Andorra. Com tots els dilluns tertúlia esportiva amb David Bachiller, Miquel Àngel Poch i Jon Armengol i repassem l'agenda d'activitats d'aquest dilluns a les comarques de Lleida.

La Ciutat amb Núria Mora

Divendres

La Ciutat Lleida 26/07/19

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat, agenda del cap de setmana. Espai de televisió, sèries i cinema amb Miki de Santiago i Postureig de Lleida.

La Ciutat amb Núria Mora

Dijous

La Ciutat Lleida 25/07/19

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques i Finestra al món, viatgem amb Joan Ramon Zaballos fins a Vietnam.

La Ciutat amb Núria Mora

Dimarts

La Ciutat Lleida 23/07/19

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques, onada de calor. Accions a Lleida de l'Assemblea en Defensa dels Serveis Públics. Coneixem les novetats del 13è Laberint del Blat de Moro de Castellserà i espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.

La Ciutat amb Núria Mora

Dimecres

La Ciutat Lleida 24/07/19

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Consultes amb el naturòpata Albert Rami. Pla de fosses a l'Alt Urgell. Literatura de viatge amb Marta Planes.